Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 76 / 255 oldal |
akinek van még 4 féle is, jelezze. Szegeden csak a kétféle dzsámis volt.
Na kiderült hogy 3 féle létezik minimum. Nekem dzsámi egyáltalán nicsen csak a dóm.
van képem a pécsi mágnesekről. csak finoman az asztalnak kellett ütögetni a gépet, és jó lett
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm, már nem keresek hűtőmágnest!
GVali köszi
" alt="
">
két féle létezik belőle: "éjszakai" Széchenyi tér, háttérben a székesegyház is látható, meg "nappali", amin a dzsámi van rajta. képet nem tudok küldeni, max. péntek magasságban, mert a gép beteg lett.
" alt="
">
két féle létezik belőle: "éjszakai" Széchenyi tér, háttérben a székesegyház is látható, meg "nappali", amin a dzsámi van rajta. képet nem tudok küldeni, max. péntek magasságban, mert a gép beteg lett.
Pécs2010 hostessek vannak ma Budapesten a Váci úti Tescoban. Csak egyféle mágnesük volt.
A pecs2010 hosstes akció december végéig tart a Cora, Tesco és Interspar Hipermarketekben, több helyen nem csak hétvégén, hanem hétköznap is ott lesznek (pl.Tesco Budaörs)!
szegedi coraban a pécs2010 hírlevél feliratkozásért jár ajándék mágnes, 2 féle van, de 1 db jár/ feliratkozás.
pécsett is vannak, csak ennyit említett a hostess, de azt nem tudom, hogy hol. bővebbet nem tudok sajnos.
pécsett is vannak, csak ennyit említett a hostess, de azt nem tudom, hogy hol. bővebbet nem tudok sajnos.
ja, meg Knorr-os is van még
Verbenás hűtőmágnest keresek! A csipkebogyós már megvan!
Teni kb. 1hete... de már lemaradtam a milkáidról...
" alt="
">
" alt="
">Verbena csipkebogyós,
OTP jegyzettömbös,
Magyar Termék 2010. naptár hűtőmágneseim vannak.
Mágnest nem kérek.
OTP jegyzettömbös,
Magyar Termék 2010. naptár hűtőmágneseim vannak.
Mágnest nem kérek.
Paintuci!
Nem jött át. Mikor küldted? Megpróbálod még egyszer?
Nem jött át. Mikor küldted? Megpróbálod még egyszer?
teni én küldtem Neked mágnesekről képet. Megkaptad?
Evimamzika!
Írtam a mailboxos címemről. Megkaptad?
Írtam a mailboxos címemről. Megkaptad?
Égáz-Dégáz-os hűtőmágneseim vannak, csere is érdekel...
Szeretnék egy Chios mágnest ,mit kérsz érte ?
rama csészés és jegyzettömbös mágneseimet verbénás és chios mágnesekre cserélném vagy "normális"áron megvenném.
teni!
visszajöttek a leveleim!
teni!
visszajöttek a leveleim!
találtam verbena bodzás mágnest, ha érdekel valakit, és a lent beírt mágnesek MOL tappancsra cserélhetők, vagy továbbra is eladók!
Verbenás hűtőmágneseket MOL tappancsokra cserélném!