angyal1960!
Köszönöm

" alt="

">
Nektek müködik a don pepes kód a neten amikor rendeltek? Levonja a 20%-t? Nekem nem annyit, és amikor online fizetnék akkor visszaugrik az eredeti árra.
Én szívesen küldenék képeslapot ahol lakom de szerintem nincs olyan a postánkon :S
Sziasztok!
Szeretnélek megkérni Titeket, hogy aki csak tud küldjön Nekem 1-2 képeslapot arról a városról,községről ahol lakik!
Legkésőbb hétfői postával 
Írd meg mit szeretnél érte.
Nagyon köszönöm 

" alt="

">
Marcsi8 a MOM parknál nagyon sok parkoló van !!!!
szamócám!
Írd meg a címedet !
A MOM Parkba szeretnék eljutni az autópályán megyünk Hajdúböszörményből hol célszerű letenni a kocsit ,és milyen közlekedési eszközzel jutok el a legegyszerübben. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Szeretnélek megkérni Titeket, hogy aki csak tud küldjön Nekem 1-2 képeslapot arról a városról,községről ahol lakik!
Legkésőbb hétfői postával

" alt="

">
Írd meg mit szeretnél érte.
Nagyon köszönöm

" alt="

">
Szombathelyi vagy közeli fórumost keresek, aki átvenne egy nyereményt.
Már kaptam segítséget mail-ben,köszönöm!
Most voltunk a fiammal az éves felülvizsgálaton és vissza kellene küldeni az emelt családihoz az orvosi igazolást.1 vagy 2 példányt kell az Államkincstárnak postázni?Nem emlékszem.

" alt="

">
SOS! Utazás miatt 2 jegy eladó!
Craig David Akusztikus- és Caramel Szimfonikus Koncertre
Syma Csarnok, 2015. május 3. (vasárnap), 19 óra
Írj, ha érdekel!
Egy diplomamunkához kérek segítségbe kérdőívkitöltést..... pálinkáról

" alt="

">
https://www.surveymonkey.com/s/7DCW2BP
Sziasztok.
Nézte valaki A konyhaördöge műsort. Mi volt a kérdés , és a lehetséges válaszok ? Bealudtam
letti: megkaptam, köszönöm szépen

" alt="

">
x.y., angyal1960: köszönöm az infót. Lettiról tudtok valamit? Ha olvasod, kérlek, h írj vagy postázd a cserét!
Magdi23,angyal1960
Én nem cserélnék bbagi-val.a tchibo játékból is kizárták.
magdi23, én 1 hónapja várom bbagi válaszát és blokkjait, de még arra sem érdemesít, hogy vissza írjon mailt , ami ingyen lenne neki.
Szerintem nagyon sok cserepartnerével gerinctelen. Nem tudom, hogy nem lehetne -e kizárni ebből a csoportból.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások