Nem, nem kutyus.. a kisfiam aki ma lefejelte az asztalt és úgy néz ki, mintha 2 feje lenne.

Cirbolya: most akkor küldjük be a nem nyertes blokkjainkat? Én a takarónál is beküldtem a nem nyertes blokkot postán, hátha pótnyertes leszek, de úgy se nyert. Írtak sms-t hogy még így se kerültem bele a 100ba.
Mazsi egy kutyus?

Nem hiszem, hogy a knorr hibája, eddig is rendesen működött. Mindenesetre én is nagyon remélem, hogy a szervező ellenőrzi a dátumokat és akik korábbi blokkot küldtek nem fogják megkapni.
Tiszta ideg vagyok. Nem azért mert nem nyertem, hanem ,mert úgy néz ki senki sem nyert..

Ezért autókáztam, hagytam itthon a szülinapos Apát és a hadirokkant Mazsit?

Hát, én nem tudok mást elképzelni, mint hogy tegnapi blokkokat küldött be a nép, akkor pedig eljön még a mi időnk...

Jó nem egy, de tuti olyan aki sokat küldött. Olyan gyorsan fogyott mint a takaró és blokkja senkinek se lehetett, akkor hogy a büdös francba?

Rea, nem egy ember volt. Egy ember 2 perc alatt nem tud 100 sms-t küldeni
Egyébként nálunk is bemondták, hogy 00:15-ig lesz a kasszazárás, ennél egy leheletnyit gyorsabbak voltak azért

ördöglakat: nem. A Pesti útiban voltam, XVII. kerület. 2 perc alatt megvolt a kasszazárás, minden flottul ment és mégse jött össze. Egyszerűen nem értem.

Én kimentem már 11-kor a Megaparkba. A hangosbemondóba bemondták, hogy 3/4 tizenkettőtől 0 óra 20-ig!!! zárva vannak a pénztárak.
Haza is jöttem. Így utólag olvasva titeket jól tettem, tudtam, hogy 20-ig széttépik a 100-at hatszor és semmi értelme maradnom.
Azt nem értem hogy a francba lehet, hogy senki nem nyert innen? A takarónál is voltak akik nem nyertek, de akadt nyertes is. Itt valaki mérhetetlenül szétcsalta magát.
Nórika!
Kaposváron 23:30-00:15ig van kasszazárás...
szeretném, ha a Knorr hibálya lenne. Kérek fájdalomdíj tálat...

Szabina357: a Váci úti-ban már napokkal ezelőtt ki volt téve. Én hoztam fel itt a fórumon és én küldtem el legalább 150 fórumostársunknak, akik kérték.
Nálunk a kedves pénztárosnő nem siette el, szép komótosan kétszer is átszámolta a pénzt. Aztán mikor végre megnyitott, és én odamerészkedtem a pár adag cuccal, ufónak nézett, és a világ másik végére kívánt. A mögöttem lévő sorról ne is beszéljek...
Szerintem a Knorr hibája lesz!
Egyébként a Tescóban még a leveses akcióhoz voltak szórólapok, ehhez nem. a honlapon sincs semmi.Honnan származik erről a nyereményjátékról az infó?
egyébként ez a kasszazárásos dolog is érdekes.. mert írtátok, hogy valahol 10 percig tartott.. nálunk (Győr) pont a 2 blokkoltatásom közben volt, de vártunk kb 30 mp-et, és ment is tovább minden. Ezt se értem..
Viki itt vagy még? A Váci útiban voltál?
Campona Tesco, a blokkon 00:17, éjfélkor zárt minden pénztár, adóügyi mittudoménmimiatt, amikor nyitottak, start, természetesen nem nyert. Összefutottam egy másik fórumossal, az sem. Hogy a párom mit mondott, azt nem részletezném... Hát, mindenkinek jó éjt, én holnap hívni fogom a Knorrt...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások