Sohaj, gratulálok! Nagyon szerencsés vagy

Juhéjj!!! Megvan a karóra. Annyira vágytam rá, és sikerült

tegnap egy gyújtó

Anno kinyomtattad, aláírtad és postán küldted be?
Ha nem, tedd most!
Egyik Philip Morris cigivel sem játszottál még?
Hívd fel őket, és balhézz!
I.M.R.E.
Próbálj meg úgy belépni, hogy kaptam m-code-ot, de elfelejtettem.
sada
Valamikor szeptemberben regiztem már itt, de azóta se kaptam semmilyen levelet, kódot, SMS-t!

Vajon miért? De most már mindegy!
újabb öngyújtó
most már kiegyenlített az öngyújtó,webkamera állása

I.M.R.E.
Itt mindent megtalálsz a játékról:
www.kezedbenakod.hu
Aug. 22-én kezdődött ( Jó reggelt!

) és dec. 23-ig tart.
az első és második fordulóban jól ment, de most a harmadikban nem akarodzik!!!!!!!hetek óta semmit sem nyerek!
zoli
Sziasztok!
Lehetne egy kérésem, hol találom mega Marlboro - Kezedben a kód játék leírását? Meddig tart a játék? Illetve mit kell csinálni? Ez nem is egy kérdés lett?
Tery,
igen én már jártam így nem egyszer, Gombos Gáspárként üdvözöltek, de pl a férjem simán elküldte az én kódomat az ő gépéről. Úgyhogy nem tudom, mi van, ezek szerint nem programhiba, lehet, hogy az én gépemmel volt vmi aktuális gond? Nem tudom.
hawaii2000
Az sms szövege mire van állítva ? Ha unicode, akkor azért, szóval tedd automatikusra.
sziasztok! nekem nem megy el a kód mert szerintük a szr. mobilom van.. mellesleg egy novi új samsung. de ők nem érzékelik. ha nem vagyok gépközelben nem tudok játszani. volt hogy bejelentkeztem és kiirta hogy már játszottam, pedig nem. ez bosszantó.
Sziasztok!
Olvasgattam milyen észrevételek vannak a játékról és van néhány tapasztalatom, ami lehet valakinek hasznos lesz még.
Nekem kb 3 hét alatt hozzák ki a nyereményeket, ugye egy futárral. Azt hittem azok jobbak mint a postások, pláne, hoyg alá kell írni a papírt meg igazolványt is kérnek stb. A lényeg, hogy az egyik nyereményemet kihozták , de nem voltam itthon, hagytak egy cetlit, hogy a diszpécserrel egyeztessek időpontot, király, így is lett. Ennél biztosabb nem is lehetne, hogy tuti nekem adják át a csomagot. Kövi nyereményt már nagyon vártam, egyszer felcsönget a házmester néni, hogy volt itt egy futár és hozott nekem egy csomagot, nem tudja mi az, de aláírta a dolgokat és átvette, nála van. Ezekután elgondolkodtató, hogy hol vannak a késő nyeremények? Talán valamelyik szomszédnál? Esetleg megtettszet a futárnak és a haverjával aláíratatta? Érdemes érdeklődni szerintem.
A webes felület néha csinál olyat, hogy session hibát ír ki kódküldésnél.
Más.
Érdekel valakit egy bukó és/vagy hátizsák? Mert nekem van és szívessen elcserélném őket.
üdv
Kosza
ti jártatok így? bejelentkeztem,és mikor a kódomat akartam elküldeni, elkezdett a háttér kéken,zölden,sárgán villogni lassan váltva ezeket a színeket,majd valamilyen Gáspárt köszöntött az én nevem helyett.
birka 7
Marlboro infóvonal:
06-40-200-200
Hétfőtől péntekig 10-18-ig.
birka7
Én is így jártam, nem aktiválták még, hiába küldtéka levelet.
Azt hiszem tel számuk:40/200-200 (remélem nem a multié)
Hát nekem hibás adatokat ír ki!!!!!!! Mit tegyek? Telcsiszámuk van??
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások