Ördöglakat!
Szívesen máskor is!
Köszi, hogy felhívtad őket és megosztod velünk is a hallottakat.
Ha jól számoltam egy srác viszi a primet 23 db mp3-mal. Gratula neki és a Pepsinek is, hogy a fődíjat olyan nyerte, aki nem nyert lejátszót.
Tegnap felhívtam a Pepsi ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy elkezdték már kiszállítani az mp3-kat, és kb. 1 hónapon belül mindenki meg fogja kapni.Ja meg azt is mondták, hogy a főnyereményt olyan nyerte, aki nem nyert 1 mp3-at sem.
Sajnos még mi sem kaptuk meg

Pedig lassan vége a szeptembernek,már csak 9 nap,és még el sem kezdték hordani
Szerintem nem.Én már nagyon várom!!!
Sziasztok!
Valaki megkapta már a nyereményét?
SzAtis
Telefonnal is volt úgy, hogy volt olyan hely, ahol nem kérte a futár.De a legtöbbszőr kéri bemutatásra, de nem viszi el a kupakot.És ilyen esetben ha nincs kupak, nyeremény sincs.
Voltak egy páran, akik ez miatt nem kapták meg a nyeremény telefonjukat, és ezekből újrasorsolva jutott fórumostársunknak is.
SzAtis!
Amikor nyertél és felvették az adatokat, akkor is elmondták, hogy be kell mutatni a kupakot. Téged még csak most hívtak először vagy már a futár miatt értesítettek?
Igen úgyvan ahogy mondták neked!
Ha nincs meg a nyertes kupakod, akkor a futár a lejátszót nem adhatja át!
Igaz nekem, amikor a telefont hozták, akkor csak ellenőrizték a kupakot, de a vissza is kaptam.
„Valamit valamiért” elv.
Én még mindig tárolom az összes kupakot amit beküldtem és még kb 1hónapig nem is akarok tőlük megszabadulni. Biztos, ami biztos! Hiszen még mindig születhetnek pótnyertesek!
Melyik nap küldted a nyertes kódot? Jól sejtem, nem tetted el a kupakot ugye?
Így igaz.
Ha nincs kupak, nincs nyeremény.
Legfeljebb abban bízhatsz, hogy a futár elfelejti kérni.
Rajta volt az üvegen az is hogy +kell őrizni, ja és ma(vasárnap) hívtak? És melyik nap viszik?
Sziasztok!
Jól olvasom, a kupakot meg kell őrizni???
Ez ugye nem komoly?
Ha nincs meg, nem kapok nyereményt?
Most hívtak fel, hogy jön a nyeremény.
Ne már.
Sbetty
köszi, akkor még tartogatom egy hétig őket

Szeptember 4-én volt. Gondolom már értesítették a nyertest. De az is előfordulhat, hogy itt is pótnyertes lesz.

kisorsolták már a fődíjat?

meddig őrizgessem még a kupakokat?

igen, ezért majd csak magamban fogok tudni dúdolgatni
de majd később is jó lesz az, ha sikerül vkivel cserélni, üzletelni

Jó is lett volna, ha az a sok volna ott nem lett volna...

NYCMB
tényleg jó lett volna, ha már mindenki megkapta volna.... én csak venni szeretnék majd, így elvihettem volna esetleg a nyaralásomra, de így most zene nélkül leszek...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások