évike69
én pár éve tettem fel a teszveszre 1 ft-os áron, el is vittek jó néhányat, örültek neki. Ha itt nem jelentkeznek és teszveszes, vaterás vagy, tedd fel oda, hátha igazi ritkaság van Nálad.

" alt="

">
Valaki gyűjti még a kártyanaptár? Van pár db, elküldeném aki kéri

" alt="

">
Olyan régi blokk már nem felhasználható.
csak az utalványok kártyához kötöttek, amin összeg van, ezek a kuponok nem, sem a termék utáni kedvezmény,sem a + pontosok,sem a végösszegiek, tudom,mert családban több kártya van és mindig az használja fel,aki épp megy és saját kártyával,le is vonja kedvezményt,hozzá is adja + pontokat
Ezek a kuponok kártyához kötöttek,nem?Tehát csak saját kártyával használhatók fel.
többen írtátok már clubcard kuponokat, nem kérem,csak kérdezem,hogy ezek nincsenek clubcard fiókotokban? mert szerintem ott fennvannak postaik is,extrák is (amik csak ott vannak) és akkor nem kell postázni,emailbe is küldhetitek

" alt="

">
Clubcard kupon /tesco
1000Ft kedvezmény minimum 4500 Ft összértékű F&F bébiruházati termék vásárlása esetén
Érvényes : 2018-05-01-ig
válaszborítékot küldesz postázom
1+1-es popcorn és 1+1-es üdítő kódok. Beváltható holnapig a Cinema Cityben.
Vannak tescos kuponjaim, akit érdekel írjon, a postaköltséget kérem és küldöm.
- 200 ft kedv. min. 3 db gourmet perle nedves macskaeledel 85 g
- 3 db kupon: 500 ft kedv. purina one száraz, 800g
- 400 Ft kedv. min. 5 db gorumet gold nedves macskaeledel 85 g
- 200 Ft kedv. min. 3 db gourmet gold nedves 85 g
Gratulálunk az est.hu nyereményjátékán páros jegyet nyertél a Tűzgyűrű: Lázadás című film premier előtti vetítésére!
Helyszín: Cinema City Allee
Időpont: 2018. április 4., szerda 19.00.
Érdekelvalakit?
Nescafé kód: 4XLPYLR3
5 db kedvezménykupon a Barcraft2 Esport Bárba (dobhatsz egyet és vagy koktélt kapsz vagy ingyenbelépőt a társasjátékbárba
3 db kedvezménykupon a Barcraft Esport Bárba egy ingyenes koktélra (2 fajta)
Bp-i személyes átadással, esetleg postával
2 mozijegyet felajánlok, ismerős fórumosnak,ma még vissza kell jelezzek (meg kell adnom a nevet),olyan írjon,aki el is megy!
Mária Magdolna premier előtti vetítés, márc. 27. kedd,19 óra ALLEE mozi.
A ma esti Gringo mozijegyek ELKELTEK!
Sziasztok!
Aki biztosan ráér MA, és szívesen elmenne a Gringo (magyarul beszélő, ausztrál-amerikai akció-vígjáték, 111 perc, 2018 (16) ) című film vetítésére jelezze részemre.
Felajánlott belépők: 1 db páros jegy (összesen 2 db mozijegy)
https://port.hu/adatlap/film/mozi/gringo-gringo/m
ovie-198012
Helyszín: Mi Mozink Lurdy Ház
Időpont: 2018. március 21., szerda 19:00
Meg vki töltött fel nekünk tegnap - Tünderkert Keleti Ovoda Nyiregyhaza Csibe csoport - 1 blokkot. Megkernem szepen, hogy irjon nekem. Köszönöm!
Arra azért vigyázzatok, hogy a nyertesnek be kell mutatnia a regisztrált blokkokat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások