Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 76 / 320 oldal |
Akkor jó, mert már kezdtem kardomba dőlni...
értjük,pééllldaaaa
" alt="
"> ne húzd fel magad,értettem...
" alt="
">
" alt="
"> ne húzd fel magad,értettem...
" alt="
">De mégegyszer elmondanám, nem bántani akartam senkit, csak árulja el a sikerét... hogy miként oldja meg... ha nem titok... ha titok, akkor félinfok meg minek???
Ja és sokan borítékolnak, és dolgoznak is...
Istenem, könyörgöm, nem értitek??? Ez egy példa volt h. a kolléga elmondta pontosan mit hogyan... EGY PÉLDAAAAAAA....
Anyám... feladom... nem bírom tovább...
Anyám... feladom... nem bírom tovább...
de van aki még lepukkant lakást sem tud venni,nemhogy még fel is újítsa,a moravia szerintem megérdemli ezt a sok nyereményt,de legtöbben nem borítékolunk éjjelente,és nem költünk 50.000 Ft-ot havonta ezekre.
minden elismerésem az övé,bár nem tudom miből él.
Nem hiszem hogy dolgozik ha este borítékol,mikor pihen?
minden elismerésem az övé,bár nem tudom miből él.
Nem hiszem hogy dolgozik ha este borítékol,mikor pihen?
Húz-Húzok...
Vesz-Veszek...
Amúgy annyit akartam csak megtudni, hogy hogy lehet ilyen sikeres vki, de látom nem tudom meg... maradok a régi nagy, öreg róka fórumosok meséinél...
" alt="
">
Amúgy volt egy olyan eset h. egy kollégának 10 millás autója volt, van... vmilyen Mercedes....
A gyantaüzembe volt dolgozó, majd műszakvezető, majd most laboráns, és a gyantákat fejleszti....
Egyszer adott x milkavkódot, és én olyan laza vagyok h. megkérdeztem, miből telik Neked ilyen autóra, mivel foglalkozol a munka mellett?
Azt mondta ráérsz?
Rá...
..és elmesélte...
Ingatlanfejlesztéssel...
Vesz egy lepukkant lakást, felújítom (elég jól meg tudja oldani, mert festékhez, festőkhöz elég jó áron jut...) és drágábban eladom.... húz rajta x millát.... Ennyi...
Kielégítő választ kaptam, igen...
" alt="
">
Amúgy volt egy olyan eset h. egy kollégának 10 millás autója volt, van... vmilyen Mercedes....
A gyantaüzembe volt dolgozó, majd műszakvezető, majd most laboráns, és a gyantákat fejleszti....
Egyszer adott x milkavkódot, és én olyan laza vagyok h. megkérdeztem, miből telik Neked ilyen autóra, mivel foglalkozol a munka mellett?
Azt mondta ráérsz?
Rá...
..és elmesélte...
Ingatlanfejlesztéssel...
Vesz egy lepukkant lakást, felújítom (elég jól meg tudja oldani, mert festékhez, festőkhöz elég jó áron jut...) és drágábban eladom.... húz rajta x millát.... Ennyi...
Kielégítő választ kaptam, igen...
lehet ő a repülős gizi
" alt="
">
" alt="
">Nem csesztetem. Csak kíváncsi voltam, milyen elcseszett útvonalon lehet 28 órát repülni Bangkokig.
" alt="
">
" alt="
">
megérdemli ennyi éjszakai borítékolás után...ki kell azt pihenni
" alt="
">
" alt="
">"Volt olyan nyereményutunk,ahol nyolcszor repültünk,összesen 28 órát"ezt írta.moravia. ez olyan hihetetlen...miért csaszteted
moravia: milyen útvonalon utaztál 28 órát Bangkokig?
" alt="
">
Vagy beleszámoltad az átszállásokat is?
" alt="
">
" alt="
">
Vagy beleszámoltad az átszállásokat is?
" alt="
">Drága,v Egyetlen, Igaz Fortuna!
Köszönöm a tavalyi évet
" alt="
">
Mindenkinek Nyereményekben gazdag Boldog Új Évet:!
" alt="
">
S remélem idén is velem maradsz
" alt="
">
Köszönöm a tavalyi évet
" alt="
">
Mindenkinek Nyereményekben gazdag Boldog Új Évet:!
" alt="
">
S remélem idén is velem maradsz
" alt="
">
Kedves Fortuna!
Köszönöm, és továbbra is előre!
" alt="
">
Köszönöm, és továbbra is előre!
" alt="
">...és ennek a fórumnak szerintem pozitív előnye van, sok info jön megy itt.. csomó játékról nem is tudnék, mágnesekről sem, stb... sorolhatnám...
Ja és igaz 1-2 kezemen tudnám megszámolni hány olyan barátot szereztem itt, aki aztán tényleg barát... stb...
Csak normálisan kell "beköszönni" befogadó társaság ez...
Ja és igaz 1-2 kezemen tudnám megszámolni hány olyan barátot szereztem itt, aki aztán tényleg barát... stb...
Csak normálisan kell "beköszönni" befogadó társaság ez...
halt meg-t kétszer írtam, bocsi...
Én nem támadtalak azért mert mennyit nyertél, azért lettem kicsit félig kielégült, mert csak fél infokat szorsz itt szét... ami nekem speckó kevés...
Porec utazáson nem voltam, 40vk-t akartam beküldeni.... és mint utólag kiderült elég lett volna, de nem pályáztam...
Talán a sors is úgy akarta, mert akkor azelőtt halt meg halt meg egy haverom/barátom, és akkor volt a temetése... pont azon a héten....
Porec esetében meg volt ilyen estés, csoportos buli... ha jól hallottam... meg itt szó volt róla ki(k) nyertek... kik mennek stb...
Sőt utána egy fórumos társunk csere alkalmával részletesen élménybeszámolót tartott, és jókat röhögtem.... és azóta is várom az ilyen Ledos játékot.... mert ilyen küldjön be a legöbbet-ben jó vagyok...
Porec utazáson nem voltam, 40vk-t akartam beküldeni.... és mint utólag kiderült elég lett volna, de nem pályáztam...
Talán a sors is úgy akarta, mert akkor azelőtt halt meg halt meg egy haverom/barátom, és akkor volt a temetése... pont azon a héten....
Porec esetében meg volt ilyen estés, csoportos buli... ha jól hallottam... meg itt szó volt róla ki(k) nyertek... kik mennek stb...
Sőt utána egy fórumos társunk csere alkalmával részletesen élménybeszámolót tartott, és jókat röhögtem.... és azóta is várom az ilyen Ledos játékot.... mert ilyen küldjön be a legöbbet-ben jó vagyok...
moravia
"miért nem fedtétek fel kiléteteket?"
Ezt hogy érted? Táblát kellett volna akasztani mindenki hátára?
Vagy a több száz idegen vendégnek is be kellett volna mutatkozni?
Nem homogén társaság, nem voltunk egymáshoz kötözve.De az ismerősök megtalálták egymást és közös programokat szerveztek. A wny esten is voltak cca 30-an. Esténként a társalgóban is megtalálhatóak voltunk, bhol bki csatlakozhatott.
Elég beleolvasni a Porec topicba...
"miért nem fedtétek fel kiléteteket?"
Ezt hogy érted? Táblát kellett volna akasztani mindenki hátára?
Vagy a több száz idegen vendégnek is be kellett volna mutatkozni?
Nem homogén társaság, nem voltunk egymáshoz kötözve.De az ismerősök megtalálták egymást és közös programokat szerveztek. A wny esten is voltak cca 30-an. Esténként a társalgóban is megtalálhatóak voltunk, bhol bki csatlakozhatott.
Elég beleolvasni a Porec topicba...