Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 76 / 78 oldal |
Ha tegnap nyertem azt ma már ki is fizetik?
valamit vágok,valamit még nem
" alt="
">
de vaktában nem x-elgetek.várok a sugallatra
" alt="
">
" alt="
">
de vaktában nem x-elgetek.várok a sugallatra
" alt="
">igen, írtam is, hogy a tét rosszul van x-elve
" alt="
"> ezt sosem sikerül rendesen x-elni
" alt="
"> ezt sosem sikerül rendesen x-elnicarla a minimum tét sima játékban 200 Ft
mamoci!
Itt egy kitöltött szelvény 6 meccsre, a fogadási tétet 2x-re kellett volna, de azt a gép javítja
http://kep.ivpicture.hu/306359.jpg
Itt egy kitöltött szelvény 6 meccsre, a fogadási tétet 2x-re kellett volna, de azt a gép javítja
http://kep.ivpicture.hu/306359.jpg
A megfogadni kívánt fogadási események számának megfelelıen az esemény(ek)
bejelölése a kiválasztott fogadási esemény(ek) fogadási ajánlatban feltüntetett három
számjegybıl álló sorszáma szerint tetszıleges sorrendben történik. A fogadási esemény
három helyiértékő sorszámát minden esetben jelölni kell, tehát akkor is, ha az elsı,
illetıleg a második számjegye „0”.
Például a 007. sorszámú fogadási esemény jelölése a következı:
A választott kimenetel bejelölése a megfogadni kívánt és bejelölt esemény sorában
történik.
Egy fogadási esemény tekintetében csak egy kimenetel jelölhetı meg.
a./ Ha a fogadó a bejelölt sorszámú fogadási eseménynél az elsı helyen feltüntetett,
„H” betővel jelzett kimenetelt kívánja megfogadni, akkor az adott sorban a „H”
bető oszlopában szereplı rovatot kell megjelölnie.
b./ Ha a fogadó a bejelölt sorszámú fogadási eseménynél a második helyen
feltüntetett, „D” betővel jelzett kimenetelt kívánja megfogadni, akkor az adott
sorban a „D” bető oszlopában szereplı rovatot kell megjelölnie.
c./ Ha a fogadó a bejelölt sorszámú fogadási eseménynél a harmadik helyen
feltüntetett, „V” betővel jelzett kimenetelt kívánja megfogadni, akkor az adott
sorban a „V” bető oszlopában szereplı rovatot kell megjelölnie.
bejelölése a kiválasztott fogadási esemény(ek) fogadási ajánlatban feltüntetett három
számjegybıl álló sorszáma szerint tetszıleges sorrendben történik. A fogadási esemény
három helyiértékő sorszámát minden esetben jelölni kell, tehát akkor is, ha az elsı,
illetıleg a második számjegye „0”.
Például a 007. sorszámú fogadási esemény jelölése a következı:
A választott kimenetel bejelölése a megfogadni kívánt és bejelölt esemény sorában
történik.
Egy fogadási esemény tekintetében csak egy kimenetel jelölhetı meg.
a./ Ha a fogadó a bejelölt sorszámú fogadási eseménynél az elsı helyen feltüntetett,
„H” betővel jelzett kimenetelt kívánja megfogadni, akkor az adott sorban a „H”
bető oszlopában szereplı rovatot kell megjelölnie.
b./ Ha a fogadó a bejelölt sorszámú fogadási eseménynél a második helyen
feltüntetett, „D” betővel jelzett kimenetelt kívánja megfogadni, akkor az adott
sorban a „D” bető oszlopában szereplı rovatot kell megjelölnie.
c./ Ha a fogadó a bejelölt sorszámú fogadási eseménynél a harmadik helyen
feltüntetett, „V” betővel jelzett kimenetelt kívánja megfogadni, akkor az adott
sorban a „V” bető oszlopában szereplı rovatot kell megjelölnie.
magic AKKOR SINCS IGAZAD!!! a példában próbáltam megmagyarázni! Szerinted, ha 4 db 3,0-as oddsra fogadva 1000 Ft-os alaptéttel (összesen 4000 Ft) és három tipp bejön akkor mennyit nyersz? (bizots, hogy 27ezret, nem pedig 9- et !!!)
de tovább nem ragozom ezt, mert látom úgysem érted...
de tovább nem ragozom ezt, mert látom úgysem érted...
én nagyon megjátszanám Magic ajánlatát de fingom sincs hogy kell
" alt="
">
" alt="
">boldicsi: Rendben, bár így lenne, akkor ma a 400 Ft-ra 645 Ft-ot kaptam és nem 1.513 FT-ot.
carla: Én ezt az 5 meccset nem játszanám együtt, nagyon kockázatos.
Bayern Münchenben pl. vírusfertőzés miatt 6 játékos nem játszik, s tippként azt is megjátszom, hogy ma biztos nem nyer a Werder Bremen.
Ajánlom:
127 Hannover-Bremen: D
163 Austria Wien--Kapfenberg H
177 Benfica-Belenenses H
183 AZ Alkmar-Roda H
172 Xerez-Real Madrid V
3/5-ben biztos, de én egyenesben játszom, de a legjobb 4/5-ben játszani.
carla: Én ezt az 5 meccset nem játszanám együtt, nagyon kockázatos.
Bayern Münchenben pl. vírusfertőzés miatt 6 játékos nem játszik, s tippként azt is megjátszom, hogy ma biztos nem nyer a Werder Bremen.
Ajánlom:
127 Hannover-Bremen: D
163 Austria Wien--Kapfenberg H
177 Benfica-Belenenses H
183 AZ Alkmar-Roda H
172 Xerez-Real Madrid V
3/5-ben biztos, de én egyenesben játszom, de a legjobb 4/5-ben játszani.
magic továbbra is kitartanék. a szorzás mellett
Pl. megjátszol 4 db 3,0-as oddsú meccset 3/4-ben, 1000 Ft-os alaptéten. Összköltség: 4e Ft
ha egy meccs elmegy, akkor 3*3*3*1000, azaz 27e Ft-ot nyersz (nem pedig 3+3+3, azaz 9e-t)
stimm?
Pl. megjátszol 4 db 3,0-as oddsú meccset 3/4-ben, 1000 Ft-os alaptéten. Összköltség: 4e Ft
ha egy meccs elmegy, akkor 3*3*3*1000, azaz 27e Ft-ot nyersz (nem pedig 3+3+3, azaz 9e-t)
stimm?
Elmesélek valamit.....
A férjem mindig nézi a tabellákat, eredményeket, sportot olvas minden nap a neten és az újságot.......
Általában tutinak vélt meccseket szokott fogadni, és nagy ritkán nyerünk is....
Én már inkább a megérzéseimre hagyatkozom és néha bejön, például a Bari-Palermo H bejött...
A gyerekeim meg az online tippmix oldalon ide oda kattintgatnak és egymás után 2 nap is nyertek a fiúk hasra ütött tippekkel.......
Mi nem szoktunk nagyban fogadni, mert nincs sok felesleges pénzünk, de mindig irigykedve olvasom, amikor Ti kicsiből sokat nyertek........
Gratulálok Nektek a nyereményekhez, egyszer majd csak rám kacsint Fortuna
" alt="
">
A férjem mindig nézi a tabellákat, eredményeket, sportot olvas minden nap a neten és az újságot.......
Általában tutinak vélt meccseket szokott fogadni, és nagy ritkán nyerünk is....
Én már inkább a megérzéseimre hagyatkozom és néha bejön, például a Bari-Palermo H bejött...
A gyerekeim meg az online tippmix oldalon ide oda kattintgatnak és egymás után 2 nap is nyertek a fiúk hasra ütött tippekkel.......
Mi nem szoktunk nagyban fogadni, mert nincs sok felesleges pénzünk, de mindig irigykedve olvasom, amikor Ti kicsiből sokat nyertek........
Gratulálok Nektek a nyereményekhez, egyszer majd csak rám kacsint Fortuna
" alt="
">
hát,most már tudom,mit rontottam el,hogy nem engedett 3/4-ben fogadni vagy mi.de most már tudom
" alt="
">
" alt="
">boldicsi: Ez alapjátéknál igaz, de én arra értettem Marynél, hogy amikor elmegy 1 mérkőzés, akkor a kombinált fogadásnál már csak összeadódik a szorzószám.
tegnap 11 tippet ajánlottam, ebből 7 jött be.
www.livescore.com (élőben lehet nézni az aktuális mérkőzés állásokat)
Bevallom, én is szoktam tippmixelni!
A nyári olimpiát és a világbajnokságot is végigjátszottam, több-kevesebb sikerrel
" alt="
">
Most már nagyon várom a téli olimpiát is. Tényleg nagyon jó ez az izgalom, sokszor amikor felkeltem az jutott eszembe, hogy vajon nyertem-e., és egyből mentem nézni a TXT.
Ezért mindenkinek azt ajánlom, csak mértékkel
" alt="
">
A nyári olimpiát és a világbajnokságot is végigjátszottam, több-kevesebb sikerrel
" alt="
">
Most már nagyon várom a téli olimpiát is. Tényleg nagyon jó ez az izgalom, sokszor amikor felkeltem az jutott eszembe, hogy vajon nyertem-e., és egyből mentem nézni a TXT.
Ezért mindenkinek azt ajánlom, csak mértékkel
" alt="
">magic: biztosan csak elírtad az előző hozzászólásodban, de az oddsokat nem összeadni, hanem összeszorozni kell!
erről a sorról mi a véleményetek? Kezdő tippmixes vagyok, ez simán 200Ft-ból mennyit fizetne kb?
133 Bayern München - Dortmund H
126 Leverkusen - Wolfsburg H
127 Hannover - Bremen V
128 Hertha BSC - Mainz H
211 Schalke - 1. FC Köln H
133 Bayern München - Dortmund H
126 Leverkusen - Wolfsburg H
127 Hannover - Bremen V
128 Hertha BSC - Mainz H
211 Schalke - 1. FC Köln H
Igyekszem leírni érthetően.
A lényeg a kombinált fogadásban, pl. a 3/4-ben, ebben az esetben, ha 3 eredmény jó, és egy meccs nem jó, akkor is visszakapsz pénzt, a 3 meccs odsát össze kell adni, ez általában több egy picivel, mint amit feladtál. Főleg akkor jó ilyet tenni, ha egy meccset akár döntetlenre veszel, hiszen arra általában 3-szoros pénzt fizetnek. Mindig ebből a számból látod, hogy mennyire esélyes egy csapat.
De vigyázat, a túl kicsi szám egyrészt pici pénzt ad, másrészt én nem nagyon szeretek kicsit tenni, az nagyon bosszantó tud lenni, amikor éppen az megy el.
Vagy pl. tapasztalatom szerint az 1.60-as szám sem mindig hoz szerencsét, én legalábbis akkor gyorsan Döntetlenre játszom, pl. a holnapi Leverkusen meccset.
Állandóan képben kell lenni, pl. a jövő héten már indul a Bajnokok Ligája és akkor változhatnak a bajnoki mérkőzéseken a játékosok, s ez is befolyásolja az eredményt.
Sok sikert mindenkinek, szerintem a szerencsejátékok közül itt a legnagyobb esély a nyerésre, s nem szabad egy-egy csalódás után feladni!
Holnap 100 Ft-os téttel játsz, de 3/4-ben! Ha hazajövök a Tippmix klubból, írok egy ajánlást!
A lényeg a kombinált fogadásban, pl. a 3/4-ben, ebben az esetben, ha 3 eredmény jó, és egy meccs nem jó, akkor is visszakapsz pénzt, a 3 meccs odsát össze kell adni, ez általában több egy picivel, mint amit feladtál. Főleg akkor jó ilyet tenni, ha egy meccset akár döntetlenre veszel, hiszen arra általában 3-szoros pénzt fizetnek. Mindig ebből a számból látod, hogy mennyire esélyes egy csapat.
De vigyázat, a túl kicsi szám egyrészt pici pénzt ad, másrészt én nem nagyon szeretek kicsit tenni, az nagyon bosszantó tud lenni, amikor éppen az megy el.
Vagy pl. tapasztalatom szerint az 1.60-as szám sem mindig hoz szerencsét, én legalábbis akkor gyorsan Döntetlenre játszom, pl. a holnapi Leverkusen meccset.
Állandóan képben kell lenni, pl. a jövő héten már indul a Bajnokok Ligája és akkor változhatnak a bajnoki mérkőzéseken a játékosok, s ez is befolyásolja az eredményt.
Sok sikert mindenkinek, szerintem a szerencsejátékok közül itt a legnagyobb esély a nyerésre, s nem szabad egy-egy csalódás után feladni!
Holnap 100 Ft-os téttel játsz, de 3/4-ben! Ha hazajövök a Tippmix klubból, írok egy ajánlást!
nem baj,majd legközelebb
" alt="
">
mondom nem fogadta el,úgy ahogy megbeszéltük.
mindig azt írta 200ft a legkisebb tét és akkor már nem tudtam 3/4be.
na sebaj.
még nem igazán értem,de már többet tudok,neked köszönhetően.
" alt="
">
mondom nem fogadta el,úgy ahogy megbeszéltük.
mindig azt írta 200ft a legkisebb tét és akkor már nem tudtam 3/4be.
na sebaj.
még nem igazán értem,de már többet tudok,neked köszönhetően.