Reacska, Neked egy, nekem kilenc?

Vagy inkább Neked kettő, nekem nyolc

" alt="

">
Csak boltoljatok, aztán a maradék koncz-cal távozom

Már persze ha marad!

Évi

nem akartam elkérni mind a 10-et.

Oké, Reácska, Tiéd az elsőbbség, úgy írtam neki is, ha meg nem előzött valaki más. Így jár, aki mos fórumozás helyett

én is írtam Miccnek, de eddig nem válaszolt. Lehet megint a levelezők szórakoznak.

Micc, mail ment, ha más még nem jelentkezett érte, engem érdekelnének a gyűrűk.
Ja és még van 4 ráma pontom is
Van egy csomó, legalább 10 gyűrűm a vaniliás vienettáról, ha kell vkinek szóljon elküldöm!
ha valakinek kell ofotért 50%-os kedvezmény a negatív hívásra írjon. 4 db van.
Ha valakit érdekel Algidás oplogó vagy csengőhang letöltés, van három kódom hozzá. E-mailben elküldöm szívesen bárkinek.
Boyka! Most érkezett meg a mail, köszönöm! (Ma valahogy egy kicsit lassú a freemail...

)
Ha valakit érdekel a fizetett reklám email küldök URL-t.
Német nyelvű, 0,04-0,05 Eurot fizetnek darabjáért.
Elisa, mail ment! Jelezd, hogy megérkezett-e!
Én is Adaptáció mozijegyeket ajánlok fel, ugyanoda, a MOM parkba, de ez 30án , szerdán lesz este 8kor. (Origo filmklub) 2X2 személynek.
Szeretnék felajánlani jegyeket július 28.-án, hétfőn este 20:00 órától a Palace MOM Park moziban az Adatáció című film premier előtti vetítésére.
ha valaki hasznát tudja venni,szeretne utazni,akkor egy 5000.-Ft értékü OTP Travell utazási utalványt tudok felajánlani

természetesen teljesen innngyééé

)))
Ha valaki szeretne Samsonite bőröndöt vásárolni. van egy 4000 FT értékű kuponom, ami 08.31-ig váltható be. Szívesen elküldöm.
Szalon sör akcióban van felesleges 1-es, 2-es kapak. Ha van valakinek 5-ös szívesen venném!
Flori!
Kaptam egy mail-t, de cak ennyi van benne:
"Date: Wed, 9 Jul 2003 23:58:56 +0200
To: gyri@zwallet.com
Subject: Szombathely.hu játék témakör kiértékelés
From: "jatek.szombathely.hu játék" info@szombathely.hu
"
KÜldök egy másik e-mail címet talán oda átjön!
Üdv!
Paso
Ezt akár a negatív tapasztalatokba is írhatnám. Van 4 jegyem egy szabadtéri színházi előadásra. 2 mára, 2 holnapra. Sajnálnám, ha kárbavesznének, de még elajándékozni sem tudom őket, nemhogy eladni!

Pedig nívós előadásra szólnak (Straub, Schubert, Trokán stb. játszik a darabban). Meg vagyok döbbenve az ismerőseimen!

savika
Ha nem kell én szívesen fogadnám, mit kérsz cserébe?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások