Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 752 / 1759 oldal |
sada én is azért írtam be múlt héten, hogy egyszer sem szerepelek a listán, mégis megjött a könyv.
Agfa fotónyomtató, Segíts okosan-mivi csomag
" alt="
">
Rafi 3.
csere adidas blokk amivel már sikerült is egy mini laszti
" alt="
">
" alt="
">
Rafi 3.
csere adidas blokk amivel már sikerült is egy mini laszti
" alt="
">4 pályázatot küldtem a Rafinériákra: 3-at még febr-ban, a negyediket márciusban.
Csak egyszer (febr.) szerepelek a listán, de megérkezett mind a 4 könyv, sorban egymás után (2+1+1): a 4. épp ma.
Csak azért írtam le ilyen részletesen, hogy megnyugtassak másokat, ha nem látja magát (elégszer) a listán, v. nem jött meg egyszerre minden könyv.
Csak egyszer (febr.) szerepelek a listán, de megérkezett mind a 4 könyv, sorban egymás után (2+1+1): a 4. épp ma.
Csak azért írtam le ilyen részletesen, hogy megnyugtassak másokat, ha nem látja magát (elégszer) a listán, v. nem jött meg egyszerre minden könyv.
Knorr Rafinált vacsorák 3.
" alt="
">
" alt="
">Knorr rafi 3 és egy Aquaworld belépő (1 személyes, én két személyest vártam
" alt="
"> )
" alt="
"> )2 borotva, 1 milupa termékminta+ hűtőmágnes amit sikeresen el is szakítottam
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">most completta bögre posta autó hozta
1 completta bögre múlthéten elért hozzám
" alt="
">
" alt="
">2 db Veet törcsi - most hozta a szomszéd. Hatalmasak
" alt="
">
" alt="
">Még pénteken nekem is Knorr 3 könyv.
Knorr Rafinéria 3. a páromnak jött (fura a listán nem volt rajta a neve, pedig az ő nevén is küldtem, de legalább megjött, az én nevemen lévő még nem ért ide)
Auchan 10000 utalvány,Stal ajándékcsomag,Need for speed cd.
Ide is Knorr Rafinéria 3.
Rafinált vacsorák 3.
Rafi 3.
Biopon gél
Knorr vacsora 3.
Knorr vacsora 3.
Knorr Rafinált vacsorák 3.kötet
Nestlé-Stahl csomag
coop utalvány
Galéria cseréje, köszi!!
Knorr Rafinált vacsorák 3. receptkönyv
Knorr Rafinált vacsorák 3. receptkönyv