Nyertesek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 76 / 2973 oldal |
Keksz, 10e.
NT tányér ide is " alt="">
Nagyi tányér
Kinder plüss
CBA Magyar termék fődíj: Farkas Emil / 4251
Kinderrel plüss 😊
Mogyi - heti nyeremény " alt="">
Penny és Pepsi „Duplázz és nyerj a Pepsivel!”
napi nyeremény 20 000 Ft Penny nyereménykártya
napi nyeremény 20 000 Ft Penny nyereménykártya
Ooops! Utolsó napi napi 😃
KOMÉTA működik.
Gratulálunk, sikeresen feltöltöttél egy újabb kódot (AP-kód: A*******, nyugtaszám: ****/*****),
amellyel megnyerted a napi nyerőidőpontos ajándékok, a/az 25 000 Ft Hervis ajándékutalvány egyikét! Kérjük, tedd el a nyugtát, vagy készíts róla egy fényképet, amelyen az AP-kód, a nyugta száma, a vásárlás helye, ideje, valamint a megvásárolt KOMETA-termék tisztán, jól olvashatóan szerepel, és figyeld az e-mail-fiókodat, ahol tájékoztatunk a nyereményed átvételével kapcsolatos további teendőkről.
Gratulálunk, sikeresen feltöltöttél egy újabb kódot (AP-kód: A*******, nyugtaszám: ****/*****),
amellyel megnyerted a napi nyerőidőpontos ajándékok, a/az 25 000 Ft Hervis ajándékutalvány egyikét! Kérjük, tedd el a nyugtát, vagy készíts róla egy fényképet, amelyen az AP-kód, a nyugta száma, a vásárlás helye, ideje, valamint a megvásárolt KOMETA-termék tisztán, jól olvashatóan szerepel, és figyeld az e-mail-fiókodat, ahol tájékoztatunk a nyereményed átvételével kapcsolatos további teendőkről.
Sensodyne - dm:
Elek Gábor
Elek Gábor
Monster - Spar:
Szegi Tamás (londoni utazás)
Szegi Tamás (londoni utazás)
Nyerj a kekszekkel! - 10000 Ft 🙂
https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/marciu
s-putto-2023
s-putto-2023
Nemazleszaz, mellénéztem:
Nem HENKEL, hanem UNILEVER
Nem HENKEL, hanem UNILEVER
Henkel - Ecofamily: napi nyeremény
(04.02. feltöltés, ma érkezett sms)
(04.02. feltöltés, ma érkezett sms)
Keksz 10000😀
Nyerj a kekszekkel/ 10.000 ft 🙏😊
Coop Vegyi _TV
Most igazolták vissza.
1 blokkom volt. :-)
Tértivevényes levélben postáztam az eredetit.
Most igazolták vissza.
1 blokkom volt. :-)
Tértivevényes levélben postáztam az eredetit.
Lidl - Mogyi napi a nagyfiJam nevén.