természetesen a korszerű tavaly felújított nagy postán. végigálltunk majd félórát,mert mindenki sorszáma a 3-as ablakhoz íródott ki.
"A megadott küldeményazonosítóhoz nincs rögzített követési információ"
ezt írja ki.
remélem meglesz(egy heti munkám majdnem:egy teljes mese)
gondoltam, hogy megint nem működik, nekem eddig 6 esetből 1 alkalommal adott ki infót

" alt="

">
Kézi vagy számítógépes könyvelésű postán adtad fel? ha az utóbbi és nincs bejegyzés, az nem túl jó jel

" alt="

">
péntekre kellett volna odaérnie. a többi aznap feladott ,(voltak benne sima csomagok,ajánlott "levél" csomagok),valószínűleg odaértek mind.Csak ez a legsürgősebb,legfontosabb s értékesebb nem. Ugye nem veszhetett el?!
megnéztem,nem talált a nyomkövetés semmit,vagyis vmi oasmit írt ki,hogy nincs hozzá bejegyzés.Per pillanat nem működik,de egy órája néztem meg
csillúzió a ragszám alapján megnézted merre jár? már persze, ha épp működik az online nyomonkövetés a posta.hu-n
amúgy erősen csúsznak, mert ezeket a pakkokat szombaton is ki kell vigyék
Csütörtökön feladtam egy rahedli csomagot. Köztük a legnagyobb méretű egy centrifugadobozban egy munkanaposan indult Pestre.Ma délután felhívott a címzett,hogy még nem ért oda..Most mi van? Lehet már kerestetni,vagy ilyesmi?
társas belefér, én 1000 db-os puzzlet adtam fel múlt héten levélként
2 kg, de a méretei max 60 cm hosszú, 3 oldal összesen max 90 cm
marycsiga!
Igen, 2 kg-ig mehet levélként (simán v. ajánlottan is)
...és mennyi az a nem olcsó?
Jól emlékszem,hogy 2kgig mehet ajánlott levélként a cucc?társast adnék fel,papírba csomizva.
köszi
Nem találom a posta karácsonyi játékának a nyertes listáját?! "Karácsony 2009" játék.Tudtok róla valamit?( Bocs ha nem ide való!)
Gondolom ez azt takarta, hogy idő előtt. 30-án akartam venni borítékokat és már akkor januári áron adták. Leltározni meg lehet, hogy zárás után vagy másnap kellett volna.

" alt="

">
nadina
"nem az előírásoknak megfelelően leltároztak. " Miii????
Nem is ez a gond, hanem az, hogy nem az előírásoknak megfelelően árusítottak!
Az idén már 3 levelet nem sikerült megkapnom...
Sima elsőbbségi volt mindegyik.
Egyszerűen már nem éri meg csere-berélni, mert az elsőbbségi nem biztos, az ajánlott pedig nagyon drága

" alt="

">

" alt="

">
Van valami tippetek mit lehet csinálni??? A postásunk tök rendes. Kérdeztem, egyiket sem dobta be.
Hol akadhat el? (Nem gondolom, hogy megbízhatatlan csere partner!!!)
Érdemes esetleg szóvá tenni nagypostán???
Képzeljétek írt a posta, a decemberi reklamációm miatt. (amikor januári áron adták a postakész borítkot)
Az a lényege, hogy vizsgálatot tartottak és a posta hibázott, nem az előírásoknak megfelelően leltároztak. Elnézést kértek és megtették a szükséges intézkedéseket. (fogalmam sincs, hogy ez mit takar)
Én meg már azt hittem, hogy elfelejtkeztek az esetről. Nekem ez tök pozitív, hogy kaptam visszajelzést a belső vizsgálatról.
Na majd ezek után néznek rám sandán, ha levelet adok fel!!!
krysztasz
Ne keverd a szezont a fazonnal! A 15-szörös + a kltsg. az elveszett küldeményért jár.
Ha törékeny csomagot kapunk, ha nem is bontjuk fel, de minimum meg kell rázni a kézbesítő elött, csörög-e?
Ugyanezt a postán is megteszik felvételkor.
törpi, ha kinyitja za ismerősöd a postás előtt, akkor akár kaphat kártérítést is

" alt="

">
a posta elismerte írásban, hogy hibáztak - kell ennél több? - most már csak a kártérítés mértéke a vita tárgya, gondolom, benne van a levélben, hogy fellebbezhet
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások