Teri.
Ok., így már értem. Azt hiszem, nagyon szerencsések vagyunk, hogy kihúztak minket, biztos több ezer levelet kaptak.
Gladiátor.
Amikor írtam neked a levelet akkor nyertük meg a Baba csomagot. Azért írtam,hogy még a fő "kívánságomat" is kisorsorhatnák.
Boga.
Köszi, jól jött, nem tagadom. Ma hívtak a slágertől, kérték a folyószla számot, ezek szerint utalják. Persze én belemondtam a külső híváskor azonnal a varázsmondatot, ők meg jót derültek...hisz sok kollegám nevezett.
Teri,
Leveled megkaptam, de nem értettem, milyen sorsoláson veszel még részt? Danubiustól hívtak tegnap, hogy szervezés alatt van az utam, majd küldik a vouchert, hogy mikor kell utaznunk.

Írj megint egy e-mailt nekik. Az nem árt meg nekik. Én négyet küldtem.
Drága Boga!
Köszönöm lelkes 2 napi szurkolásod, sajna ma sem minket hívtak vissza, de beszéltem velük s azt mondták, hogy a jövő héten futárral küldik a babacsomagot!!!
Még van 3 nap a játékból, drukkolok, hogy Téged is kiválasszanak!
-An.13.!
OK drokkolok neked.
Te + drukkolj, hogy ma engem hívjanak fel.
Kiderült már valami a nyertesről?
Most már teljesen megkavarodtam!
Reggel hallom ám magunkat a danubiusban, ezek szerint tegnap csak felvették, ma ment adásba, tehát ma várhatjuk, hogy du. visszahívnak, ha sikerül a dolog! (Nem szoktam rádiós játékokon részt venni, azért nem vagyok rutinos)
Tehát ma is drukkoljatok!!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!
Boga, köszi!
Sajnos nem minket hívtak vissza, de a csomag így is várakozáson felüli. Nem is reméltem, hogy pont minket fognak választani.
13!
Az már biztos, hogy nő nyerte.
Drukkolok
Sziasztok!
Nem rég voltunk a danubiusban, kihúzták anyukám emailjét, egy gáztűzhelyet kértünk! (kicsi kavarodás volt, nagymamám vette fel a telefont, ő adta nayut, aki nem tudta miről van szó, aztán jöttem én - mint egy olasz családi paródiában!)
Addig is, míg kiderül, hogy ki nyeri a napi kérést nyertünk egy 1 évre elegendő kozmetikai csomagot!
Kérlek, szurkoljatok nekünk, hogy minket hívjanak vissza délután!!!!!!
Köszönöm!
Mano gratula a szigorlathoz!
Gladiator!
Most már nyugodtan mehetsz utazni + van a költőpénz is

gratulálok!
Mano.
Már hiányoztál ám. Kérlek, írj e-mailt mert akarok tőled valamit kérdezni, fentire holnap, régire most.
Szia Gladi!
Csütörtökön szigorlatoztam és eddig teljesen kimaradtam mindenből, kivéve a Bébi Bumerángból, de most igyekszem behozni a lemaradásomat.
Te minden nap küldtél a Slágerbe Smst, és élőben adták a játékot, amikor nyertél?
Ügyi vagy! Csak így tovább!
Mano.
Köszönöm, izgalmakkal teli volt ez a hét, elhiheted! És ma meg tudtam állni, hogy ne játszak az egyiptomi utazásért a slágeren...pedig minden zenei feladványt tudtam. Veled mi újság, írj e-mailt ha van időd.
Gladi!
Gratula!

Sziasztok, ma NYERTEM a slágeren 40 000,- Ft-ot!

Miután összegyűlt két óra alatt az összeg, jött egy 3 órás játékszünet, felhívtam őket, hogy eddig tudtam telefonközelben lenni, így nem tudom, hogy 3-4 között azért estem ki, mert mobilszámot adtam meg a hölgynek hazajövetelemkor vagy valaki ügyes volt és nyert. Köszi!!! De elhoztam a zenecafat danubius pólóját is reggel, kiváncsi vagyok, milyen lesz.

Ma a Danubiuson gy hölgy nyert aki ötük részére kért egy kétnapos kirándulási lehetőséget.
Nagyon úgy veszem én észre,hogy sponzorfüggő a játék. külföldi utazások,tutira bejönnek. és a mi forumosunknak a futópad.Tehát ut-i iroda,és sportszergyártó cég tuti sponzor.
A tegnapi és a mai Danubius nyertesekről van valami hír?
Ki és mit nyert,esetleg közülünk???
Köszi, MRJ!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások