Viki: Elképzelhető hogy sokan olvasták a tegnapelőtt reggeli beírást, miszerint az elsejei blokkok is jók, de később már nem néztek vissza. Nagy boldogan megvették, és beküldték. Jóhiszeműen.
Próbálok erre gondolni. És arra, hogy remélem nem kapnak tálat, csak a másodikai blokkok.
A Knorr még a honlapot is lusta volt frissíteni....

Ahogy olvasom a fórum hangulatát, nagy bosszúságtól kíméltem meg magam. Nagyon sajnálom, hogy nem nyertetek, de tényleg nem tiszta itt valami.
Várszegi Viki
én meg hiszek még benne, hogy a Knorr hibája volt ez.. az nem lehet, hogy egyetlen szem nyertes sincs közülünk! (de lehet, hogy naív vagyok..

)
Na hazaérterm én is, természetesen tál nélkül

Leteszteltem előre a kasszát, ami 4 percet késett. Így a rendes idő szerint 00:01-kor volt zárás, és 0:11-kor nyitott a pénztár. ALapból sem lett volna esélyem ilyen idővel, de így meg pláne nem

Azt már tudom, mikor fogok menni legközelebb hajnalban Terscozni...

Nyilván hallgat mint sz@r a fűben ...

Itt nem lesz nyivános nyertes, hacsak nem egészen másról van szó. pl. a Knorr hibája esetleg, de nem hinném.
A debreceni Tescoban is csak hárman voltunk játszósak...
Aki mögöttem blokkolt szerencséje volt, mert nem küldte el az sms-t, mivel mi előtte már nem nyertünk.
Majd írjátok be az új infókat!
Én holnap felhívom Knorrékat. Meg a barátnőm is, aki szintén így járt. Szerintem tegyünk így minél többen, hátha...
Azért az tényleg meglepő, hogy még senki nem nyert közülünk...

Nem értem, bár lehet, h korlátolt vagyok... De hová tűnt 100 tálacska?

Pl. nálunk Knorros rajtam kívűl 2 emberke volt... Ez piszok kevés... és már ők sem nyertek...
én mindenesetre írok nekik reggel...
Akinek még van kedve, küldjön nekik emailt!Hátha holnapra okosabbak leszünk!
Sajnos mi sem nyertünk. 00:10-kor küldtem az sms-t. Remélem pótnyertesek leszünk, hátha vannak akik elsejei blokkal játszottak.
Az lesz a legjobb ha a nyertes(ek) nagy darabon hallgat!
Na megyek aludni.
Komolyan mondom ez már nem játék, ez már beteges!
Jó éjt!
nekem sem jutott 0:04-kor!! Nem látok a méregtől!! Nagy nehezen rávettem magam, hogy elmenjek a város másik végébe, és még egy valamirevaló blokkot sem találtam,- pedig hazafelé még a Spart is útbaejtettem... Eddig nincs közülünk nyertes?? Akkor ki küldött ennyit? Mert szerintem "mezei " vás. nem.. nem lehet, hogy rendszerhiba, és még a "melegedjen.." játék tart náluk?? Mert ugyanazt a szöveget írta vissza..
ildicc!
Az autómata nem nézi a dátumot. Az első 100 nak gratulál... Majd akkor derül ki, ha beküldték a nyertes blokkot.
Itt sincs tál.
Biztos, hogy ma éjféltől kellett küldeni?Nyert valaki?
ildicc,
a miénkben 2 pénztár is működött.

Mérhetetlenül fel vagyok háborodva! Itthagytam csapot papot gyerekemet éjjel és elmentem a Tescoba. Csak 2 tál kellett volna. Olyan helyzeti előnnyel mint én, talán senki sem indult. 7 percet sietett a Tesco órája, a pénztárzárás is nagyon gyorsan és flottul ment így éjfél után 2 perccel (!)(atomóra szerint) be is küldtem de már nem volt tál. Remélem magára ismer aki csalással szerzett tálat és azt is remélem nem fogja megkapni, mint ahogy azt már mondták előre a Knorrék is hogy a március 1-i blokk nem jó. Ha mégis megkapja, akkor remélem törötten érkezik. Ezt csak csalással lehetett!
Na erről ennyit, ebből is tanultam.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások