az oldalon katt a oda, hogy van már személyeskódomra, aztán arra, hogy ha még nincs vagy elfelejtetted a jelszavad, itt kitöltöd az adatokat és már küldik is smsben a jelszavadat (jó esetben )
Nálam is De én már úgyis csak megszokásból játszom...ebben a fordulóban még egy árva nyeremény se jött össze. Pedig másfél hete már két kóddal játszom (a barátnőm nevében is).
Tegnap ill.tegnapelőtt 23 óraután pár perccel küldten sms-t,mivel nem működött a honlapjuk. Hajnal kettőkor jött az sms,miszerint a játék csak éjfélig tart ,ezért a kódomat most nem tudják fogadni!!!!
savika
dehogynem nyert volna,ha működött volna a rendszerük normálisan,mert én is akkor küldtem ráadásul smsben,
sőt tegnap a család tagjai közül ketten el is találták az Mp 3 órát meg a digi kamerát,de a másodperc nem nekik kedvezett de ami 11 után volt...
mel6: arra gondolsz, hogy 23:10-ko, 23:25-kor és 23:51-kor volt nyertes?? mert az tényleg elég fura hogy minimum 20 percig senki sem nyert!!! de nem hinném, hogy érdekelte őket!!!
mel6: érdekesek ezek a 6perces nyerő időpontok... tegnap sikerült rekordot döntenem: 9, azaz 9 másodpercre voltam a nyerő időponttól. Valakinek valami hasonló tapasztalat?
Nézzétek meg elég érdekesek a tegnapi nyertes időpontok úgy 3/4 11-től.. remélem észreveszik a hibájukat és nyertesek megkapják a nyereményüket.Én is 11 után küldtem a kódokat.
Nem tudom mi volt ezzel a Marlboroval, de 11-körül nem működött.Smsben elküldtem, erre visszajött,hogy sms feldogozás alatt, majd valami arab írás, egynél pedig 1/2 1-kor jött a válasz,hogy a játék 12-24 óra között van remélem arab írás egy órát eredményez majd