Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 77 / 1761 oldal |
1 hónapja Magyar Termék játékon nyert Concept társasjáték GLS-el előzetes értesítés nélkül.
Tegnap Tchibo kávéfőző. (Nagyon gyorsak voltak, 21-én nyertem és 26-án már itt is volt!)
a 3. (csere) kókusztálka - szintén törötten
" alt="
">
" alt="
">Hatalmas maci
" alt="
"> (Rossmann-Coccolino)
" alt="
"> (Rossmann-Coccolino)Paintuci
Az enyém is olyan mint a tied csak kék a hajszínező, anyósnak meg rózsaszínű, de a másik kettő detto...
Én mondjuk a zselének jobban örültem volna, de egy sampon-balzsam párosítással meg egyenesen boldog lettem volna...
Azért a lányaim totál odavannak tőle......:S
Az enyém is olyan mint a tied csak kék a hajszínező, anyósnak meg rózsaszínű, de a másik kettő detto...
Én mondjuk a zselének jobban örültem volna, de egy sampon-balzsam párosítással meg egyenesen boldog lettem volna...
Azért a lányaim totál odavannak tőle......:S
A Henkel csomag...
" alt="
">
Fantasztikus dolgok, úgy kell mint egy falat kenyér.
Nekem glitteres, vagy flitteres ezüst hajzselé, arany metál színű hajspray... narancs hajszínező korong vagy mi.
" alt="
">
Pitynek: hajzselé 3 is, hajformázó por. Hajformázó krém. Minek 3 hajzselé?????
(Szóval aki hajzselét szeretne szóljon.)
" alt="
">
Fantasztikus dolgok, úgy kell mint egy falat kenyér.
Nekem glitteres, vagy flitteres ezüst hajzselé, arany metál színű hajspray... narancs hajszínező korong vagy mi.
" alt="
">
Pitynek: hajzselé 3 is, hajformázó por. Hajformázó krém. Minek 3 hajzselé?????
(Szóval aki hajzselét szeretne szóljon.)
Staropramennel nyert Smeg turmisgep. Nagyon szép
Staropramennel nyert 5.000-es spar utalvány.
Ma még is érkezett az egy.hu-n nyert 10.000 Ft-os CBA-s ajándékcsomagom. Jó kis csomag, tuti megvan 10.000 Ft.
" alt="
">
" alt="
">2. Kinder tolltartó,pedig csak egyet nyertem 🤷MPL hozta
csere Alpro kókusztálka
" alt="
"> de most a vízszintes helyett függőleges repedés van rajta
" alt="
"> Direkt kértem, hogy légyszi bélelt borítékban küldjék... erre megjött egy nylon borítékban, ismét törötten
" alt="
">
" alt="
"> de most a vízszintes helyett függőleges repedés van rajta
" alt="
"> Direkt kértem, hogy légyszi bélelt borítékban küldjék... erre megjött egy nylon borítékban, ismét törötten
" alt="
">parafa alátét....de most komolyan, inkább ne!!! Ilyenekkel autókáznak a futárok, postások!?!
Én a kevesebb nagyobb értékű nyereményre szavazok! Ezeket meg csomagolják hozzá a termékhez! Vigyázzunk már kicsit a környezetünkre!
Én a kevesebb nagyobb értékű nyereményre szavazok! Ezeket meg csomagolják hozzá a termékhez! Vigyázzunk már kicsit a környezetünkre!
Kávégép Bravos üzletkötő kiszállításával
" alt="
">
" alt="
">Zanussi edénykészlet ide is
" alt="
"> (CBA-Príma)
" alt="
"> (CBA-Príma)Coop- Delikáttal nyert Zanussi edénykészlet MPL futárral
" alt="
">
" alt="
">rexona fülhallgató MPL
2 db Domestos pohár
- parafa alátét
- Domestos pohár
- hajápolási csomag (még egyet várunk, remélem, az is jön még)
- Domestos pohár
- hajápolási csomag (még egyet várunk, remélem, az is jön még)
Kókusztálka, Kinder tolltartó
pótnyertesként, parafa alátét.
pótnyertesként, parafa alátét.
Ide meg mindkettő jött, szendvicstáska és edényalátét is. A postás alig találta, hogy mit is hozott 😅