Hát igen, feltettem 42.000 pontot így is, hogy a hétvégén nem lehetett belépni. De nem jött össze. Csalódott nem vagyok,

" alt="

"> Csak tanultam megint.
Nem is tudott belépni. V. mégis?
Szomorúan látom,hogy nem a fórumtársunk Pancsabi nyerte a GoPedet!!!
Pedig biztosan nagy munkája feküdt benne.Nem csoda ha elveszi a kedvét az egésztől,mert ez így kicsit igazságtalanság. A technikai ok miatt bukjon valaki több tízezer pontot.
Jól kiszúrtak a néppel,hogy nem lehetett belépni....
Nyertes: tkundrak
na meg ezek a folyamatos 5pontok

" alt="

">
Én is írtam emailt, telefonba lediktáltatta velem a hölgy a problémám. Semmi reakció.
Pancsabi drukkolok Neked.
2 napig nem lehetett belépni. Mellesleg eltűnt a regim, amire jó pár ezer pontot feltettem.

" alt="

"> Ma reggel ment az oldal, de mit érek vele, ha a regim és a pontjaim nincsennek sehol? Még pénteken beszéltem velük, azóta semmi reakció.
Nekem most rendesen bejön!
Pontokat is tudtam feltenni.
Pár másodpercre bejön, utána kiírja, h :A weblap nem található
Sziasztok! Én se tudok belépni, már kb 1 hete, de lehet h több. Már volt ilyen, később jó volt, de most még meddig kell várni? Már lassan nem tudom, h melyiket raktam már fel és melyiket nem, annyi van

" alt="

">
Ez komoly, hogy 2 napja nem lehet belépni???
Nálam is.
Tegnap még be tudtam lépni.
Pancsabi: jelenleg a szolgáltatás nem elérhető,ezt írja ki nálam

" alt="

">
Sziasztok! Nektek se megy a coke? Komolyan elkeskenyedtem. Feltöltöttem egy csomó pontot, erre először nem enged belépni. Beszélek a cokesokkal, akik azt ígérik megnézik mi a gond, persze nem reagálnak vissza. Most meg az oldalon se lehet semmit megnézni. Ennyit a Go Pedről.

" alt="

">
A zsibvasarra feltöltöttem 735 pontot a cocára, krysztasz néven, hátha valakit érdekel.
Hát ilyen nincs, nem enged belépni.

" alt="

">
Szurkolunk neked Pancsabi!Egyúttal egy kiváló példa leszel ha nyersz,ha nem! De remélem az előbbi!!
Tesz valaki nagyobb pontot az első Go-Pedre? Mert ha nem, akkor feltennék a héten vagy 50.000 pontot.
Coke pontfeltöltést vállalok.
Kérek érte: Ringa, Heineken, Advantix, kódot, vagy
Most játszós blokkot.
Ajánlatokat e-mailban, aránnyal kérek.
A zsibvasarra feltöltöttem 715 pontot a cocára, krysztasz néven, hátha valakit érdekel.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások