Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 77 / 320 oldal |
"Volt olyan nyereményutunk,ahol nyolcszor repültünk,összesen 28 órát"ezt írta.moravia. ez olyan hihetetlen...miért csaszteted
moravia: milyen útvonalon utaztál 28 órát Bangkokig?
" alt="
">
Vagy beleszámoltad az átszállásokat is?
" alt="
">
" alt="
">
Vagy beleszámoltad az átszállásokat is?
" alt="
">Drága,v Egyetlen, Igaz Fortuna!
Köszönöm a tavalyi évet
" alt="
">
Mindenkinek Nyereményekben gazdag Boldog Új Évet:!
" alt="
">
S remélem idén is velem maradsz
" alt="
">
Köszönöm a tavalyi évet
" alt="
">
Mindenkinek Nyereményekben gazdag Boldog Új Évet:!
" alt="
">
S remélem idén is velem maradsz
" alt="
">
Kedves Fortuna!
Köszönöm, és továbbra is előre!
" alt="
">
Köszönöm, és továbbra is előre!
" alt="
">...és ennek a fórumnak szerintem pozitív előnye van, sok info jön megy itt.. csomó játékról nem is tudnék, mágnesekről sem, stb... sorolhatnám...
Ja és igaz 1-2 kezemen tudnám megszámolni hány olyan barátot szereztem itt, aki aztán tényleg barát... stb...
Csak normálisan kell "beköszönni" befogadó társaság ez...
Ja és igaz 1-2 kezemen tudnám megszámolni hány olyan barátot szereztem itt, aki aztán tényleg barát... stb...
Csak normálisan kell "beköszönni" befogadó társaság ez...
halt meg-t kétszer írtam, bocsi...
Én nem támadtalak azért mert mennyit nyertél, azért lettem kicsit félig kielégült, mert csak fél infokat szorsz itt szét... ami nekem speckó kevés...
Porec utazáson nem voltam, 40vk-t akartam beküldeni.... és mint utólag kiderült elég lett volna, de nem pályáztam...
Talán a sors is úgy akarta, mert akkor azelőtt halt meg halt meg egy haverom/barátom, és akkor volt a temetése... pont azon a héten....
Porec esetében meg volt ilyen estés, csoportos buli... ha jól hallottam... meg itt szó volt róla ki(k) nyertek... kik mennek stb...
Sőt utána egy fórumos társunk csere alkalmával részletesen élménybeszámolót tartott, és jókat röhögtem.... és azóta is várom az ilyen Ledos játékot.... mert ilyen küldjön be a legöbbet-ben jó vagyok...
Porec utazáson nem voltam, 40vk-t akartam beküldeni.... és mint utólag kiderült elég lett volna, de nem pályáztam...
Talán a sors is úgy akarta, mert akkor azelőtt halt meg halt meg egy haverom/barátom, és akkor volt a temetése... pont azon a héten....
Porec esetében meg volt ilyen estés, csoportos buli... ha jól hallottam... meg itt szó volt róla ki(k) nyertek... kik mennek stb...
Sőt utána egy fórumos társunk csere alkalmával részletesen élménybeszámolót tartott, és jókat röhögtem.... és azóta is várom az ilyen Ledos játékot.... mert ilyen küldjön be a legöbbet-ben jó vagyok...
moravia
"miért nem fedtétek fel kiléteteket?"
Ezt hogy érted? Táblát kellett volna akasztani mindenki hátára?
Vagy a több száz idegen vendégnek is be kellett volna mutatkozni?
Nem homogén társaság, nem voltunk egymáshoz kötözve.De az ismerősök megtalálták egymást és közös programokat szerveztek. A wny esten is voltak cca 30-an. Esténként a társalgóban is megtalálhatóak voltunk, bhol bki csatlakozhatott.
Elég beleolvasni a Porec topicba...
"miért nem fedtétek fel kiléteteket?"
Ezt hogy érted? Táblát kellett volna akasztani mindenki hátára?
Vagy a több száz idegen vendégnek is be kellett volna mutatkozni?
Nem homogén társaság, nem voltunk egymáshoz kötözve.De az ismerősök megtalálták egymást és közös programokat szerveztek. A wny esten is voltak cca 30-an. Esténként a társalgóban is megtalálhatóak voltunk, bhol bki csatlakozhatott.
Elég beleolvasni a Porec topicba...
paintuci
Sok éve játszom,de csak decemberben regiztem a fórumba.Néhány tényt beírtam,ha kérdeztek,válaszoltam.Udvarias voltam mindenkivel.De egyet nem értek,miért gondolja valaki,hogy a fórumosokon kívül nincs játékos?Miért kell rögtön támadni,ha valaki eddig netán többet nyert,mint ő maga?
Ja,hogy nem adja ki senki teljesen magát?Hát ti "nagy" fórumosok Horvátországban miért nem fedtétek fel kiléteteket?Csak nagyon kevesen vállalták be személyiségüket.
Véleményem szerint,és mostmár teljesen úgy látom,hogy a fórumnak több a hátránya,mint az előnye.Attól,hogy csak most regiztem,évek óta olvasom a beírásokat.Nem akarok senkit megsérteni,de 3-4 olyan ember van,akik sokszor alaposan kioktatják a másikat,ők mindent jobban tudnak.Hát vitatkozni és ebben résztvenni én nem kívánok.Elköszönök.Üdv:moravia
Sok éve játszom,de csak decemberben regiztem a fórumba.Néhány tényt beírtam,ha kérdeztek,válaszoltam.Udvarias voltam mindenkivel.De egyet nem értek,miért gondolja valaki,hogy a fórumosokon kívül nincs játékos?Miért kell rögtön támadni,ha valaki eddig netán többet nyert,mint ő maga?
Ja,hogy nem adja ki senki teljesen magát?Hát ti "nagy" fórumosok Horvátországban miért nem fedtétek fel kiléteteket?Csak nagyon kevesen vállalták be személyiségüket.
Véleményem szerint,és mostmár teljesen úgy látom,hogy a fórumnak több a hátránya,mint az előnye.Attól,hogy csak most regiztem,évek óta olvasom a beírásokat.Nem akarok senkit megsérteni,de 3-4 olyan ember van,akik sokszor alaposan kioktatják a másikat,ők mindent jobban tudnak.Hát vitatkozni és ebben résztvenni én nem kívánok.Elköszönök.Üdv:moravia
Sada Tatabanyat jelent Szeged csak ugy eszembe jutott, mert messze van
" alt="
"> Hilltop-Neszmely meg ok lenne az kb 20 km-re van
" alt="
">
" alt="
"> Hilltop-Neszmely meg ok lenne az kb 20 km-re van
" alt="
">Fearzone
Szegedig egyenesen visz le a pálya, nehéz eltévedni, ha a "le" Bp-re utal.
Szegedig egyenesen visz le a pálya, nehéz eltévedni, ha a "le" Bp-re utal.
törpi
Egy másfél órás büfé reggeli meg egy másfél órás büfé vacsora elég kellene, hogy legyen egész napra.
Bár ahol legutóbb voltam, grátisz menüs ebéd volt éééééééés délután
"édes bűnbeesés"-nek becézett sütizős óra.
" alt="
">
Egy másfél órás büfé reggeli meg egy másfél órás büfé vacsora elég kellene, hogy legyen egész napra.
Bár ahol legutóbb voltam, grátisz menüs ebéd volt éééééééés délután
"édes bűnbeesés"-nek becézett sütizős óra.
" alt="
">En meg jelenleg ott tartok, hogy nem szeretnek belfoldi utat nyerni. Fel eves jogsival laza halalfelelemmel vezetnek le pl Szegedig...ha egyaltalan odatalnek, hogy kicsit on is legyen a topic 1x egy GPS-t szeretnek nyerni
" alt="
"> A vonat meg busz csilliokba kerul.
" alt="
"> A vonat meg busz csilliokba kerul.nem,az saját mani volt
Fagyira is adtak?
" alt="
">
" alt="
">sada: igazat írsz,de most ráérek mulatni és mulattatni is
" alt="
">
" alt="
">ilyen szempontból a Bonux-os út volt a legjobb,igaz nagyon-nagyon pörgősek voltak a programok de bárhová vittek mindent ők fizettek. Legyen az ebéd,vacsora,reggeli,belépők és még kisérőt is adtak,ja meg az utazást is ők állták.
Itt a pont, és megyek is... cup!
Ha el akarná mondani, beírná a leltárba v. a nyertesek topicba.
Ilyen félmondatokkal csak felpiszkálja a kaptárt és mulat a zsongáson.
Ti meg mulattatjátok!
" alt="
">
Ilyen félmondatokkal csak felpiszkálja a kaptárt és mulat a zsongáson.
Ti meg mulattatjátok!
" alt="
">sünkutya, de azt nem h. ő speckó mit, mivel, mikor... a törpiét írtam be h. mit, mivel... jaaaj..
A hogyant tudom csak...
" alt="
">
A hogyant tudom csak...
" alt="
">