paintuci
Sok éve játszom,de csak decemberben regiztem a fórumba.Néhány tényt beírtam,ha kérdeztek,válaszoltam.Udvarias voltam mindenkivel.De egyet nem értek,miért gondolja valaki,hogy a fórumosokon kívül nincs játékos?Miért kell rögtön támadni,ha valaki eddig netán többet nyert,mint ő maga?
Ja,hogy nem adja ki senki teljesen magát?Hát ti "nagy" fórumosok Horvátországban miért nem fedtétek fel kiléteteket?Csak nagyon kevesen vállalták be személyiségüket.
Véleményem szerint,és mostmár teljesen úgy látom,hogy a fórumnak több a hátránya,mint az előnye.Attól,hogy csak most regiztem,évek óta olvasom a beírásokat.Nem akarok senkit megsérteni,de 3-4 olyan ember van,akik sokszor alaposan kioktatják a másikat,ők mindent jobban tudnak.Hát vitatkozni és ebben résztvenni én nem kívánok.Elköszönök.Üdv:moravia
Sada Tatabanyat jelent Szeged csak ugy eszembe jutott, mert messze van

" alt="

"> Hilltop-Neszmely meg ok lenne az kb 20 km-re van

" alt="

">
Fearzone
Szegedig egyenesen visz le a pálya, nehéz eltévedni, ha a "le" Bp-re utal.
törpi
Egy másfél órás büfé reggeli meg egy másfél órás büfé vacsora elég kellene, hogy legyen egész napra.
Bár ahol legutóbb voltam, grátisz menüs ebéd volt éééééééés délután
"édes bűnbeesés"-nek becézett sütizős óra.

" alt="

">
En meg jelenleg ott tartok, hogy nem szeretnek belfoldi utat nyerni. Fel eves jogsival laza halalfelelemmel vezetnek le pl Szegedig...ha egyaltalan odatalnek, hogy kicsit on is legyen a topic 1x egy GPS-t szeretnek nyerni

" alt="

"> A vonat meg busz csilliokba kerul.
Fagyira is adtak?

" alt="

">
sada: igazat írsz,de most ráérek mulatni és mulattatni is

" alt="

">
ilyen szempontból a Bonux-os út volt a legjobb,igaz nagyon-nagyon pörgősek voltak a programok de bárhová vittek mindent ők fizettek. Legyen az ebéd,vacsora,reggeli,belépők és még kisérőt is adtak,ja meg az utazást is ők állták.
Itt a pont, és megyek is... cup!
Ha el akarná mondani, beírná a leltárba v. a nyertesek topicba.
Ilyen félmondatokkal csak felpiszkálja a kaptárt és mulat a zsongáson.
Ti meg mulattatjátok!

" alt="

">
sünkutya, de azt nem h. ő speckó mit, mivel, mikor... a törpiét írtam be h. mit, mivel... jaaaj..
A hogyant tudom csak...

" alt="

">
mert ők kis étkűek?

" alt="

"> mi sajna nem

" alt="

">
Vagy pzs-t ha kérsz...

" alt="

">
paintuci: ha tudod akkor miért kérdezed?

" alt="

">
Aki nagyban játszik arra többször is mosolyog Fortuna.
Én azért örülök ha valaki beírja, hogy nyert mert akkor tudom, hogy valós személy nyert.
törpi
Vkinek elég, sőt még sok is a fp.

" alt="

">
És sok helyen adnak zsp-t is.
Na így kell leírni: Bumeránggal-Helsinki, Spar-Unileverrel akármi, Horváto-Ledoval... EZ INFO!
Amúgy egy 2 napos wellnesre is kell pénz.... pl fagyira...

" alt="

">
sünkutya miért lenne baj h. elmondja, h. mit mivel.... mikor... a többit tudom, hogy hogyan szoktuk, nagyjából...
még 1 és lelépek,igérem: miért nem kell pénz? ha külföldön vagyunk és eszünk,iszunk,belépőket vásárolunk,ajándékot,utazgatunk ez mind-mind pénz

" alt="

"> és a legtöbb csak félpanziós ellátás,illetve Róma meg ilyenek" csak "reggeli volt
Az én fejemet is majd leharapták néhányan,miután megnyertük a Danette fődíját.
Azért mert mertem pályázni egy olyan játékra,ahol a barátnőm családjának kértem segítséget,hogy eljussanak az Aquarénába!
Nekem szerencsére volt családi belépőm a Delikát jóvoltából,mégis támadtak,hogy harácsolnék,pedig nem így volt!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások