Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 77 / 511 oldal |
Most már én is írogatom a blokkjaim hátuljára, hogy mi a lényeg rajta. Így azért kicsit könnyebb előbányászni is.
Reacska
Na ez az : blokkos doboz
Már akinek van olyanja
Mert nekem speciel nincs. Pedig mindig eldöntöm, hogy kellene, de ahogy hazajövök a vásárlásból, mindig az az első, hogy úgy menekítsem be a hűtőbe a cuccost, hogy ne váljon a kétéveseim martalékává idő előtt, aztán meg elfelejtem
Pl. most vettem Tuti vitamint, egész vásárlás alatt a blokkon járt az eszem, viszont a pénztárnál épp azt figyeltem, hogy a csajok le ne rámolják a pultot míg fizetek. Így aztán csak otthon vettem észre, hogy vitamin van, blokk meg nincs
A Dove játéknál is elhagytam a blokkot, nem tudtam elfaxolni, így nem is kaptam meg a nyereményt. Aztán a nagytakarításkor előkerült az egyik polc alól
Jobban örültem volna, ha utólag legalább nem találom meg
Egyébként én még csak egy éve játszom, korábban szinte soha, de ha bekültem is néha 1-1 kódot, akkor sem olvastam el rendesen a szabályzatot, csak odáig, hogy mit is kell beküldeni. Bár én "szerencsére" sosem nyertem... És emlékszem, a Pepsi telefonos játéknál is votl pótnyertes, mert eldobta a kupakot az illető. Nyilván ő sem nagy játékos volt.
Más: a Tini pezsgőt én simán kinyitottam, egyikkel sem volt semmi gond.
Na ez az : blokkos doboz
Már akinek van olyanja
Mert nekem speciel nincs. Pedig mindig eldöntöm, hogy kellene, de ahogy hazajövök a vásárlásból, mindig az az első, hogy úgy menekítsem be a hűtőbe a cuccost, hogy ne váljon a kétéveseim martalékává idő előtt, aztán meg elfelejtem
Pl. most vettem Tuti vitamint, egész vásárlás alatt a blokkon járt az eszem, viszont a pénztárnál épp azt figyeltem, hogy a csajok le ne rámolják a pultot míg fizetek. Így aztán csak otthon vettem észre, hogy vitamin van, blokk meg nincs
A Dove játéknál is elhagytam a blokkot, nem tudtam elfaxolni, így nem is kaptam meg a nyereményt. Aztán a nagytakarításkor előkerült az egyik polc alól
Jobban örültem volna, ha utólag legalább nem találom meg
Egyébként én még csak egy éve játszom, korábban szinte soha, de ha bekültem is néha 1-1 kódot, akkor sem olvastam el rendesen a szabályzatot, csak odáig, hogy mit is kell beküldeni. Bár én "szerencsére" sosem nyertem... És emlékszem, a Pepsi telefonos játéknál is votl pótnyertes, mert eldobta a kupakot az illető. Nyilván ő sem nagy játékos volt.
Más: a Tini pezsgőt én simán kinyitottam, egyikkel sem volt semmi gond.
2007-ben ki lehet dobni a 2005-ös blokkokat. 

Paint, a tököd akkor duplán veszélyben forog...

Paint, nekem van egy rakat. Max majd viszel egy kört az autóddal 

Én a blokkok tetejére rá szoktam irni, mi miatt érdekes, igy könnyebb később szelektálni, ha láttam az adott nyerteslistát. Bár pótnyertesség esetén ez sem lenne életbiztositás.

Na tessék akkor az iglós blokkot is ott hagytam, ha nyerek autót akkor tökön szúrhatom magam.
Még 8 év játék után is lehetek figyelmetlen bár ez nem dicsőség. Mondjuk én már azt gondolom nem számítok amatőrnek, de aztán lehet mégis...
Sokan pár év alatt többet nyertek mint én de ez nem feltétlen, az hogy milyen figyelmesen teszik el a blokkjukat, hanem szerencse, idő, és pénz függvénye. ...és a nagy fórumos profik is néha gondolom elszornak ezt azt. Vagy nem?
Akkor bocs.
A vkódók, mágnesek lopkodásáról meg hát mit mondjak, a termék nem sérül mert nincs rajta mágnes. Csak én kapok hülyét, a pelenka is marad nedszívó mert nincs rajta vkód. De abszolut barbárságnak tartom.
Még 8 év játék után is lehetek figyelmetlen bár ez nem dicsőség. Mondjuk én már azt gondolom nem számítok amatőrnek, de aztán lehet mégis...
Sokan pár év alatt többet nyertek mint én de ez nem feltétlen, az hogy milyen figyelmesen teszik el a blokkjukat, hanem szerencse, idő, és pénz függvénye. ...és a nagy fórumos profik is néha gondolom elszornak ezt azt. Vagy nem?
Akkor bocs.
A vkódók, mágnesek lopkodásáról meg hát mit mondjak, a termék nem sérül mert nincs rajta mágnes. Csak én kapok hülyét, a pelenka is marad nedszívó mert nincs rajta vkód. De abszolut barbárságnak tartom.
nekem is van októberi blokkom babás blokkom.
Paint: ha rám gondoltál...
Én nem hiszem el azt, hogy a sorsolás végén mindenki fogja a blokkos dobozát átnézi és kidobja ami lejárt. Kamu. Erre se ideje, se energiája az embernek átnézni annyi blokkot, egyeztetni a sorsolások időpontjával, stb. Vagy tudja, hogy blokk kell a játékhoz de "elkeveri"
Úgyhogy aki itt hírdeti, hogy nincs meg a blokkja az többnyire nem vette meg. Nem mondom, hogy véletlenül nem fordulhat elő, de egy ilyen fórumon, ahol "ezzel foglalkozunk" hogy játszunk, elég nehezen hihető.
De tudod mit? Nem érdekel.
Én nem hiszem el azt, hogy a sorsolás végén mindenki fogja a blokkos dobozát átnézi és kidobja ami lejárt. Kamu. Erre se ideje, se energiája az embernek átnézni annyi blokkot, egyeztetni a sorsolások időpontjával, stb. Vagy tudja, hogy blokk kell a játékhoz de "elkeveri"
Úgyhogy aki itt hírdeti, hogy nincs meg a blokkja az többnyire nem vette meg. Nem mondom, hogy véletlenül nem fordulhat elő, de egy ilyen fórumon, ahol "ezzel foglalkozunk" hogy játszunk, elég nehezen hihető.
De tudod mit? Nem érdekel.
Nincs gyereke, ezért nem gyűjti a vk-t, de igen tatabányai, hogy mennyit jár az interspar-ba nem tudom.
Macskusz, mint utólag kiderült, a botmixerhez nem. De én két napig kerestem a meglevő, de eltűnt másik blokkomat
És boldogan kérdeztem a telefonban a hölgytő, hogy küldjem-e; mire közölte, hogy nem kell
És boldogan kérdeztem a telefonban a hölgytő, hogy küldjem-e; mire közölte, hogy nem kell
Az Iglohoz kell a blokk? Mert én kidobtam
Wadgalamb, merő véletlenségből nem a tatabányai Intersparba jár az ismerősöd??? 

Én elég őskövület vagyok játékok szempontjából, de néha nekem is problémám akad a blokkokkal. A múltkor vettem Iglot, de a blokk ott maradt a boltban 

Ettől függetlenül van egy csomó blokkom, de néha én is hibázhatok.
Cirbolya, az semmi
Én olyan 3600 Ft-os Pampers-t is láttam, amiből szintén a vonalkód volt kivágva. Azért ennyie taplók hogy lehetnek egyesek 

Ettől függetlenül van egy csomó blokkom, de néha én is hibázhatok.
Cirbolya, az semmi
Én olyan 3600 Ft-os Pampers-t is láttam, amiből szintén a vonalkód volt kivágva. Azért ennyie taplók hogy lehetnek egyesek 
ildicc,
ezért az élményért a miskolci Corába kirándultam, de nálunk sem jobb a helyzet...
Paint,
egy pillanatra megállt bennem az ütő, de aztán rájöttem, hogy nem az én ingemen háborogsz.
ezért az élményért a miskolci Corába kirándultam, de nálunk sem jobb a helyzet...
Paint,
egy pillanatra megállt bennem az ütő, de aztán rájöttem, hogy nem az én ingemen háborogsz.

Mondtam egy ismerősnek hogy gyűjtöm a spar sziveket, azért hogy elcseréljem pampers vk-ra. Erre ő :menj el a tescoba, vigyél szikét, és vágd le a zacsikról. És még csak nem is viccből mondta. Milyen szerencse hogy ő nem gyűjti, mert biztos megszabadítana egyet kettőt a vk-tól.
Azért tudjátok, néha ti sem vagytok semmik, mindeki ki kér magának mindent aztán nem is ismeritek az illetőt, de már azzal vádaskodtok, hogy leszedi a baba kódókat. Speckó én is amikor vettem egy babát, és beküldtem nem is gondoltam kell hozzá blokk. El sem olvastam mert az sms játékoknál ritkán kell blokk. Hihetetlenek vagytok akinek nem inge ne vegye magára. Na aztán most gyorsan töröljetek nehogy itt maradjon.
Hihetetlen.
Hihetetlen.

Cirbolya, ha Nálatok "csak" a harmada hiányzik a Danoninonak, az tiszta szerencse. A sarki GRoby boltban mind le van szedve, pedig kisközért, tele eladóval - nem létezik, hogy vásárló lopná le, a dunakeszi Auchanban pedig talán az egyharmadán volt rajta
Cicásat meg sehol sem találok, pedig szeretnék, mert pont olyan vörös cicus, mint a "kislányom" (Pincike, vörös cicalány)...
Cicásat meg sehol sem találok, pedig szeretnék, mert pont olyan vörös cicus, mint a "kislányom" (Pincike, vörös cicalány)...Képzeljétek, láttam boltban ollóval kivágott vonalkódú Ramát.
Az eszem megáll, ezzel az erővel egyszerűbb lett volna ellopni margarinostól...
Azon, hogy a Danoninók harmadáról le van szedve a mágnes, már nem is csodálkoztunk, bár a keresett teknőst és sünit azért csak sikerült találni.
Az eszem megáll, ezzel az erővel egyszerűbb lett volna ellopni margarinostól...
Azon, hogy a Danoninók harmadáról le van szedve a mágnes, már nem is csodálkoztunk, bár a keresett teknőst és sünit azért csak sikerült találni.

Én meg rájöttem, hogy bedobtam a Reál játéknál. : |