Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 77 / 246 oldal |
Müködik az oldal... mindenféle böngészővel... jipi, jupi, jé...
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Felhivtak a Johnson lego szervezői,hogy van egy be nem váltott kódom
" alt="
"> Nagyon kedvesek,nem is tudtam róla.
" alt="
"> Nagyon kedvesek,nem is tudtam róla.Nagyon jó a Penny új oldala,minden látható,kapcsolat stb,,,
bodzaszorp
" alt="
"> nagyon szívesen
" alt="
"> érezzétek jól magatokat Mogyoródon
" alt="
">
" alt="
"> nagyon szívesen
" alt="
"> érezzétek jól magatokat Mogyoródon
" alt="
">Köszönöm Nórika segítségét!!!
" alt="
">
" alt="
">Cba-Remíz: az eddigi olvashatatlan szagatott blokkok, helyet, újfajta szépet adnak, és mivel van okoskártyám, szépen a nevemet is ráírják a blokkra.
És gondnélkül, tudtam 9 felé blokkoltatni, na jó már bemenet megnéztem melyik pénztároshoz álljak.
Megyek holnap is.
És gondnélkül, tudtam 9 felé blokkoltatni, na jó már bemenet megnéztem melyik pénztároshoz álljak.
Megyek holnap is.
+őrizzem a blokkot a hetire meg a fődíjra ezt is írták..Én őrzöm azon nem múlik
" alt="
">
" alt="
">Én is rákérdeztem hamar válaszoltak, a héten javítják a hibát. Ha nem kaptam értesítést akkor nem nyertem, azokra nem ment a válasz amik nem nyertek napit.
bogicab
Nekem sem jött válasz, de én azt gondoltam csak a nyerteseknek küldenek esetleg.Elvileg ezek szerint kell jönnie mindenképp válasznak?
Nekem sem jött válasz, de én azt gondoltam csak a nyerteseknek küldenek esetleg.Elvileg ezek szerint kell jönnie mindenképp válasznak?
Az Ági szörppel leveleztem a napokban, mert nem egyszer volt, hogy elküldtem a pályázatot, és semmi visszajelzés. Újra küldöm, ekkor meg az jön vissza, hogy ezzel a kombinációval játszottam.
Megnézték, hogy nyertem-e, illetve ígérték, hogy javítják a rendszert.
Azóta nem volt új pályázatom így nem tudom mi a helyzet, de legalább foglalkoztak velem, és válaszoltak.
Megnézték, hogy nyertem-e, illetve ígérték, hogy javítják a rendszert.
Azóta nem volt új pályázatom így nem tudom mi a helyzet, de legalább foglalkoztak velem, és válaszoltak.
Este írtam a Kindernek, hogy nem tudtam a blokkot feltölteni,- most jött mail, hogy a nevezésem érvényes
" alt="
">
" alt="
">Piros pont a Spar központnak az intersparban nem pecsételték le a blokk másolatot, írtam a spar központnak ők küldték
" alt="
">
" alt="
">
Piros pont a picknek, mert feltöltöttem a blokkom anno, egyből kiírta, hogy nyertem, pedig a blokkon az egyik szám semmit nem látszott csak beírtam egyet.
Én nagyon örülök ennek az "üres receptkönyvnek" a Pick-től, mert én kifejezetten utálok szakácskönyvből sütni, főzni, midig barátok, ismerősök, munkatársak receptjei alapján sütök. Van egy nagy dossziém, amiben vannak ezek a receptek. A télen,ha nagyon ráérek, majd átírom a legjobbakat. És akkor lesz egy sajátom
" alt="
">
" alt="
"> Ez olyan számomra, mint az emlékkönyv, amikor azt a sütit sütöm, akkor eszembe jut az a személy, aki adta nekem.
" alt="
">
" alt="
"> Ez olyan számomra, mint az emlékkönyv, amikor azt a sütit sütöm, akkor eszembe jut az a személy, aki adta nekem.Gyors válasz a PICK-től
" alt="
"> "Küldhetik egy borítékban a nyertes blokkokat,csak akkor írják rá a megfelelő blokkra a nyertes nevét és e. mail címét.Ha önöket húzzuk a fődíjsorsolás során,akkor már nálunk lesz a blokk,egyből tudjuk ellenőrízni és jóváírni."
" alt="
"> "Küldhetik egy borítékban a nyertes blokkokat,csak akkor írják rá a megfelelő blokkra a nyertes nevét és e. mail címét.Ha önöket húzzuk a fődíjsorsolás során,akkor már nálunk lesz a blokk,egyből tudjuk ellenőrízni és jóváírni."Pár perce Sió hűségem Magyar népmesék mesekönyv. Nagy piros pont a sió ügyfélszolgálatának, mivel tegnap, pénteken 16.58-kor írták jóvá a beküldött kupakjaimat. Más olyankor már a táskával a vállán várja, hogy hazainduljon az eddigi tapasztalataim alapján.
Köszi,úgy látszik csak a csütörtök ragadt meg a fejemben!
Csütörtöki vagy a pénteki napon kiszállítja a Posta az indulócsomagot .Még én sem kaptam meg , majd holnap .
KABALA!
Nem azt írták,hogy ma már meg is kellene érkeznie?Nekem még nem jött meg,csak azért kérdezem.
Nem azt írták,hogy ma már meg is kellene érkeznie?Nekem még nem jött meg,csak azért kérdezem.
Vanish Oxi Action folteltávolítók: bekerültem a projekt-csapatba !