" alt="

">
Összecsukható pohár, kéztörlő, gyógyszer (1-1-1 szem), tű, cérna, fésű, szőlőzsír, pzs, zseblámpa, mini svájci bicska.....
Hirtelen ennyi jutott eszembe ...
sada: bele se merek gondolni, hogy mi lehet még a táskádban.

" alt="

">
hehe sada - azt hittem, hogy a boltban mást vágsz vele.

" alt="

">

" alt="

">
Nekem a táskámban is van egy tapéta vágó kés.
Használata egyszerű, gyors, nem feltűnő.

" alt="

">
Boltban is hasznos, ha csak 1 terméket akarok venni, de csak zsugorfóliás csomag van kirakva....
Nórika!
Mindig legyen nálad "célszerszám"

" alt="

"> olló.fogtad volna az egész zsákot!
zshajni
ne is mondd,- hol láttam először akciós csomagolású Jóreggeltet? Amikor vittem le a szemetet, a kukák már az utcán, mert pont aznap vitték el, a felső szemeteszsákban ott volt,- de a zsák lezárva... az utcán csak nem kezdhetem el szétszaggatni a szemeteszsákot

" alt="

"> Jaa, és még egy Activia pohár is volt benne... Hogy milyen kincseket dobálnak ki az emberek

" alt="

"> - de ez már negatív...
Tetszik, hogy a jóreggelt keksz már most akciós csomagolású.
Müködik az oldal... mindenféle böngészővel... jipi, jupi, jé...
Felhivtak a Johnson lego szervezői,hogy van egy be nem váltott kódom

" alt="

"> Nagyon kedvesek,nem is tudtam róla.
Nagyon jó a Penny új oldala,minden látható,kapcsolat stb,,,
bodzaszorp

" alt="

"> nagyon szívesen

" alt="

"> érezzétek jól magatokat Mogyoródon

" alt="

">
Köszönöm Nórika segítségét!!!

" alt="

">
Cba-Remíz: az eddigi olvashatatlan szagatott blokkok, helyet, újfajta szépet adnak, és mivel van okoskártyám, szépen a nevemet is ráírják a blokkra.
És gondnélkül, tudtam 9 felé blokkoltatni, na jó már bemenet megnéztem melyik pénztároshoz álljak.
Megyek holnap is.
+őrizzem a blokkot a hetire meg a fődíjra ezt is írták..Én őrzöm azon nem múlik

" alt="

">
Én is rákérdeztem hamar válaszoltak, a héten javítják a hibát. Ha nem kaptam értesítést akkor nem nyertem, azokra nem ment a válasz amik nem nyertek napit.
bogicab
Nekem sem jött válasz, de én azt gondoltam csak a nyerteseknek küldenek esetleg.Elvileg ezek szerint kell jönnie mindenképp válasznak?
Az Ági szörppel leveleztem a napokban, mert nem egyszer volt, hogy elküldtem a pályázatot, és semmi visszajelzés. Újra küldöm, ekkor meg az jön vissza, hogy ezzel a kombinációval játszottam.
Megnézték, hogy nyertem-e, illetve ígérték, hogy javítják a rendszert.
Azóta nem volt új pályázatom így nem tudom mi a helyzet, de legalább foglalkoztak velem, és válaszoltak.
Este írtam a Kindernek, hogy nem tudtam a blokkot feltölteni,- most jött mail, hogy a nevezésem érvényes

" alt="

">
Piros pont a Spar központnak az intersparban nem pecsételték le a blokk másolatot, írtam a spar központnak ők küldték

" alt="

">
Piros pont a picknek, mert feltöltöttem a blokkom anno, egyből kiírta, hogy nyertem, pedig a blokkon az egyik szám semmit nem látszott csak beírtam egyet.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások