Mamocika! lépj ki-be, add meg a telszámodat, ez fontos! hívni úgy sem fognak.
És minden vonatkozik rád, ami itt le van írva:
http://www.packbarre.extra.hu/index.php?d=prizee&
p=club
pl.

" alt="

">
a grat-os-hoz melyik oldalról lehet kódot beszerezni?
babse
de a fenti játékok közül csak a béka kilövős indult el at öbbi nem

" alt="

">
ja és egyik sem zöld
és a sima játékok közt pedig valamelyiknél megduplázza a pontjaimat
ennyi?
3 napig klubtag vagy, lejátszhatod a hozzá tartozó játékokat, és minden más érvényes rád, ami a klubtagokra.
jó reggelt

" alt="

">
nyeretem a prizzén a csillaggal
mit kell csinálni?
grat-os.com-on is van byncode

" alt="

">
igen. amig klubtag vagy (amúgy is csak addig játszhatsz vele) . ha lemegy a klubtagságod, de 3 napon belül újra az leszel, akkor vissza kapsz mindent.
Ja, mégegy. Ez a 2 gyémántos játék is átvivődik másnapra ha egyik nap nem játszod le?
oké értem, akkor a fással nem érdemes magasabb szinteken küzdeni. A szenes kocsissal esetleg igen. köszi
a fással megyek míg meg nem "halok"

" alt="

"> tizen pár pályánál már olyan kevés az idő, hogy nem tom összeszedni, de az akkor is csak 1-et, nagyon ritkán kettőt ad..
a kocsis , max az 5ös pálya, után a visszaállítom, mert elcseszem

" alt="

">
kocsis az a 3-4-5 pályánál már szeret több gyémántot adni általában.
Prizee gyémántok:
Kérdésem, meddig érdemes elmenni a 2 játékkal a szinteken? pl. érdemes-e fentebbi szinteket megpróbálni a több gyémánt reményében vagy úgyis mindig csak 1 db-ot ad? Na jó néha kettőt, de elég lassan gyűlik sajna. Ti meddig viszitek el ezt a 2 játékot? köszi.
krida: köszi, no akkor még gyűjtögethetek egy darabig.

" alt="

">
Viki, lentebb van pontért a byncode, de 1800 pont
Köszi ha valaki segít. Aztán gyémántos kérdésem is lenne.

" alt="

">
Genieokados: megőrülök tőle. 10 perc alatt jutottam be a butikba, mert nem tudtam hogy kell bemenni. Mikor meg bemegyek akkor meg nem tudok venni byncode-oit mert nem enged. Vagy byncode nincsen sima mezei felhasználóknak csak VIP tagoknak. Nekem ott 788 Geniz mezei userként, most azzal mit tudok kezdeni?
Azonkívül nem tudom mi az a GenPts és Ptskados, ezekből 0 van nekem, de ezek hogy gyűlnek? Lehet inkább hagyom a francba ilyen bonyi oldalt.

" alt="

">
köszi, Babse, 6-ot kikértem, de tokensmiliomos nem lettem

" alt="

">

" alt="

">
bvera, ha 3 napon belül újra klubtag leszel mindent visszakapsz.
én pl nem játszom le a játékokat csak amiket szeretek, 50 - pár db van pl a zöldséglövős ből... ha lejár a klubtagságom, akkor elveszik az az 50 amit összegyűjtöttem, de ha 3 napon belül újra klubtag leszek, visszakapom

" alt="

">
kaptam a prizzetől e-mailt, hogy lejárt a 3 napos klubtagság, de további 3 napra meghosszabbítja. beléptem, de nem látszik, hogy klubtag lennék. nem is engedi a játékokat, hiába megyek rá a linkre, amit az e-mailben írtak, csak azt hozza be, hogy maxpack-ért vehetnék klubtagságot.
most mit kell ilyenkor csinálni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások