Napibetevő, anyoka, agili, Majóka
XIXO játéknál nekem is van olyan kódom, ami nem ment el elsőre (kb. 70 feltöltésből eddig 2 db). Nem tudom, hogy mennyi promóciós csomagolású terméket toltak be a polcokra, de legyen mondjuk 10 millió db. Az már elég sok. A 2x5 számjegyből álló kódból viszont közel 10 milliárd kombináció van. Vagyis hogy valaki "véletlenül" eltalálja az enyémet, nagyjából 0,1% az esély (1000 feltöltésből 1 db lehetne ilyen, vagyis kb. esélytelen). Picit utána számolva valószínűsíthető volt, hogy programhibáról van szó.
Abban viszont őszintén reménykedem, hogy a fődíjnál nem ennyire lazán veszik a pályázatok elbírálását (akárhogy is, megbízhatóság szempontjából nem ez a promóció lesz a kedvencem!)
Az összes Cif és a jégkrémes játék hibás.
De!
"már dolgozunk az oldal helyreállításán, addig szíves türelmét kérjük."
A Reál-Magnum még mindig nem jó!
Elég nagy káosz lehet náluk (Xixo) Nekem is újratöltött kód volt, írtam nekik, hogy az lehetetlen. Jó pár nap múlva válaszoltak, hogy hiba volt a rendszerben, és nyertem a feltöltéssel egy pólót, azóta javították a hibát, nézzem meg, hogy rendben van-e. Megnéztem, most az van odaírva, hogy sajnos letelt a fénykép feltöltésének határideje. Mondjuk 30-án töltöttem fel, még most sem járt le a határidő. Írtam nekik megint, de még várom a választ.
Mint ahogy itt is várom, hogy valaki segít nekem Tesco kaparós ügyben...
Napibetevő!
Nem töltötte senki! Én is így jártam 06.02-án, írtam nekik, azt válaszolták , hogy a rendszer túlterheltsége miatt néhányan azt látják, hogy újraküldött kód, miközben érvényes, dolgoznak a hiba elhárításán, de részt vesz a heti és fődíj sorsoláson is. Mondjuk ezt nem értem, mert biztos figyeli a rendszer, persze a napiról is lemaradtam emiatt,(meg már heti sorsolás is volt) azóta is úgy szerepel, hogy újraküldött. Ezek szerint még mindig nem sikerült rendezni.
A feltöltéseidnél látszik is, hogy elsőre küldted mégis újraküldött a státusza...
Nekem eddig 3 ilyen kódom van! Mindegyiket én nyitottam.....
Valaki elütötte a kódját a XIXO feltöltésnél, és pont úgy, hogy nekem a rendszer már nem engedi feltölteni a frissen felnyitott doboz kupakját, azt írja vissza, hogy már feltöltött kód. Remek.
Reál - Magnum sem jó

" alt="

">
Bizony, a Cif oda' van...
De legalább Max nyert ma (is).
első nap küldtem de.10 körül semmi jelzés,hogy a szivacsot kapom
Cif Unilever játékok eltűntek.
Viszont az unileverjatek.hu újra jó.
Úgy utálom amikor valami gagyival (jó lesz neki...) kiszúrják az ember szemét. Lenne kevesebb nyeremény, de jó minőségű. Pár éve is lehetett nyerni focilabdát, olvastam a visszajelzéseket, hogy milyen rossz minőségű, hát ilyet még ajándékba adni is ciki
Denom: nálunk is. Írj neki,én is fogok!Csalódás,mert műfüves pályán 30 perc alatt lett ilyen
Globus, Hellman's grillezz, szurkolj és nyerj promóban kiváltott focilabda felszakadt varrás mentén első használat előtt, félúton a focipálya felé. Az értéke 10 ezernek volt feltüntetve. Számomra ez így csalódás volt...
Nálam is

" alt="

">
Összes Unileveres oldal lehalt.
Jo jo kivan irva meg h a jszt elkel olvasni Mégis inkorrekt a Romanofftol h a 2 hetenkénti 1 Iphont sorsolás helyett nyerő időpontozza
Az első naptól fenn van a főoldalon:
https://www.webnyeremeny.hu/shell-nyeremenyjatek
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások