Akkor nem nyertél, ezért javasoltam a 3/4-et. Csinálok holnapra egy jobb tippsort, sajnálom, hogy nem az először mondott Empolit javasoltam, de az Olasz 2 osztály, az nem mindig jön be, főleg ilyen havazáskor.
Legalább megtapasztaltad, milyen érzés izgulni!
Timso, gratula a tippekért, kár, hogy ma nem tudtam elolvasni, akkor a Nijmegent én is H-ra raktam volna és nem D-re! Most megyek tovább izgulni, még jönnie kell még két éjszakai meccsnek, s készülök a statisztikákkal, hogy még jobb tippet adjak, Mary!
akkor ez bukta,de most nem is vártam mást

" alt="

">igazából.
és a 99esen buktam el eddig,most akkor már mindegy mi lesz a másik eredménye nem?
nem,mert nem volt annyi az egyenlegen.nem volt elég a 700 ft

" alt="

">annyi volt rajta.
így normálba tettem.
Az első meccs 1-1volt, de nem láttam még a végeredményt kiírva, a Minnesota később kezdődik. Végül 3/4-ben tetted?
én ezt tettem meg:
99 Burton - Crewe H 2.08
64 Minnesota - Atlanta H 1.90
84 Zwolle - Telstar H 1.32
56 Ingolstadt - Köln H 1.96
lesz ami lesz

" alt="

">
Szia Mary!
Az Empoli is jó lett, az Ingolstadt is jó, Zwolle szintén nyert, és a 073 is Döntetlen lett, akkor nyertél.
A Minnesota pedig ma éjszaka lesz, de úgy emlékszem, azt nem mondtam.
Írj!
Mary: Most értem haza, az első kattintás ide jött, mindjárt olvasom! Pusza!
Hannover-Bremen holnapi meccs, és lemaradt: D!
Én a Leverkusen-Wolsburgott is valószínűleg döntetlenre veszem holnap,s nagyon szeretném, ha a Bayern-Dortmund is döntetlen lenne, mert már csak az hiányzik, s akkor megint 8.825 Ft-ot nyernék!
076(LASK Linz-Rapid Wien gólok száma: 2,3 gó): D
078 De Graafschap-Emmen: H
090 Angers-Arles H
099 Burton-Crewe: H
142 Chelsea-Cardiff H
3/5-ös kötésben
Aki szeret kockáztatni:
069 Ahlen-Bielefeld: V
073 Mönchengladbach-Nürnberg gólok száma: D
093 Caen-Guimcap: H
097 Milan-Udinese gólok száma: D
098 Hannover-Bremen

" alt="

">
Utóbbi 4/5-ben 500 Ft-ra 12.730 Ft-ot ad.
mamocika165
Hozzászólás - 2010. február 11. :: 08:06
Én szívesen segítek, priviben megírom ha, akarod, de miért nem szerencsekártyát veszel? ( 3.000 és 10.000 Ft) Lottózókban kapható!
Az sms-lottózás + pénzbe kerül, tarifacsomagodnak megfelelő alapdíjas sms/db küldött és válasz sms-t is Te fizeted!
goldwoman
http://www.szerencsejatek.hu/?action=tippmix
101 Cordoba - Cadiz H 2.05
102 Pacos Ferreira - Sporting CP V 1.95
86 Nijmegen - NAC Breda H 2.33
105 Rosario Central - Chacarita Juniors H 1.98
53 Ässät - Ilves H 1.73
Eredő odds: 31.90478
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 6380 Ft
Ezek szerint minden nap vannak meccsek? És azt honnan lehet tudni hogy milyen meccsek vannak? És ha tudom mindegyikre lehet tippelni?

" alt="

">
én is adnék tippeket,de sajnos abszólút nem értem ezt az egészet.én kicsiben kipróbálnám,de ehhez sem értek.és hiába írjátok így le,akkor sem.lehet szájbarágósan menne.meg idő ráfordítással.
de sok szerencsét nektek.
néhány mai tippem (1,5-ös odds alattit elvből nem ajánlok, a tippekre garanciát nem vállalok):
- Colombus - Vancouver (NHL): 2
- Pittsburgh - NY Rangers (NHL): 1
- Burton - Crewe (Angol2.): 1
- Möcegladbach - Nürberg (német1.): 1
- Bastia - Dijon (Francia2.): 1
- Nimes - Le Havre (francia2.): 1
- Caen - Guingamp (francia2.): 1
- Empoli - Ascona (olaszB): 1
- Lask Linz - Rapid Wien (osztrák1.): 4 vagy több gól lesz
- Cordoba - Cadiz (spanyol2.): 1
Még annyi, hogy szerintem a Milan - Udinese meccsen is legalább 4 gól lesz...
Leonnal egyetértve, én azt tanácsolom mindenkinek, nézzétek a sporteseményeket, anélkül nem megy! Ma nyertem 8.880 Ft-ot, de 4.000 Ft-ot kockáztattam. Ehhez nézni kell a statisztikákat, de mit sem ér az egész, ha valaki lesérül egy csapatban, vagy kiállít valakit a bíró. Sőt, egy bírói tévedés is elviheti a pénzed, ahogy nekem a múlt héten. De ezzel nem szabad foglalkozni. Befektetett munka nélkül nincs győzelem. S ha tudtok, játszatok 3/4 vagy 3/5, később 4/6 vagy 5/7 játékban, annak nagyobb az esélye, de többe kerül. Én sokszor csak egyenesben játszom, de így is nyerek. Ma 3 teniszt játszottam. Ma 3 NHL meccset raktam, most nézem,
Én ma a 097-es játékot játszom Döntetlenre. 1-es kötésben fogadható.
Ez azt jelenti, hogy ha az eremény 2:0 vagy 0:2, vagy 1:1 vagy 1:2, 2:1, esetleg 0:3 vagy 3:0, akkor is nyersz. A Milán fog nyerni, ahogy Leon írta.
Remélem.
várjuk a többiek tippjeit,és nem csak hozzászólásokat !!!
Ez papírforma.Sajnos nagyon sokszor nem jön be,én már tapasztaltam.Érdemesebb megnézni a bajnokságok állását, és azt hogy a csapatok az utóbbi időbe kivel-mit játszottak.Bár még így is érhetnek meglepetések.
067-H,078-H,084-H,094-H,108-H,115-H,121-H,163-H,172-V
,177-H,179-V,183-H,193-H,194-H, Ezeket kombinálom!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások