Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 761 / 764 oldal |
Szalika! most már nincsen be kellett már küldeni!! tedd el máskor lehetséges hogy jó lesz:
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Jerry! Nincs szükséged még Marlboros mile-ra? Lenne még fölöslegesen 200 mile-om. Esetleg valaki mást is érdekelne?
A salvequick beküldős játékhoz van 2-3 felesleges, dobozról kivágott macim, ha kell valakinek jelezze!
Évi
Megkaptam a mailt.
Köszönöm szépen!
Megkaptam a mailt.
Köszönöm szépen!
Tőlem elméletileg minden gond nélkül elment mindkettő a vipmail.hu-s címedre.
Az egyik azért nem, mert most vettem észre, hogy .com-ra küldtem, de az elsőt az egyik régebbi leveledre kattintva küldtem, azt mindenképp meg kellett volna kapnod
Most elküldöm a másik címről, még megvárom a visszajelzésedet, mielőtt kilépnék.
Most elküldöm a másik címről, még megvárom a visszajelzésedet, mielőtt kilépnék.nem jött mail
Már én is gyanús vagyok magamnak
Nem tudom, azt hiszem, most egy igazán jó mázliszériám van, nem vagyok boldogtalan miatta
Már elküldtem a második mailt is, ezek szerint a freemail hozza a szokásos formáját
Most lelépek, de este visszajövök, addig értesíts, lécci, megkaptad-e, ha nem menne el, akkor elküldöm másik címről.
Nem tudom, azt hiszem, most egy igazán jó mázliszériám van, nem vagyok boldogtalan miatta
Már elküldtem a második mailt is, ezek szerint a freemail hozza a szokásos formáját
Most lelépek, de este visszajövök, addig értesíts, lécci, megkaptad-e, ha nem menne el, akkor elküldöm másik címről.
Köszi, hogy rám gondoltál
Mailt még nem kaptam.
Hogy csinálod ezt, hogy mindíg nyersz?
Se nekem se az ismerőseimnek nem sikerült az első óta
Mailt még nem kaptam.
Hogy csinálod ezt, hogy mindíg nyersz?
Se nekem se az ismerőseimnek nem sikerült az első óta

Szia Gigi! Ezt a véletlent, épp most írtam Neked mailt, hátha ráérsz megint
Örülök, hogy nem vész kárba, és a bemutató alapján szerintem jó film lesz, pláne, ha valaki bírja Jack Nicholsont.
Akkor újabb mail is megy a koordinátákkal
Örülök, hogy nem vész kárba, és a bemutató alapján szerintem jó film lesz, pláne, ha valaki bírja Jack Nicholsont.
Akkor újabb mail is megy a koordinátákkal

Évi
Ha tényleg nincs rá szükséged én elfogadnám
Ha tényleg nincs rá szükséged én elfogadnám

Egyéb programunk miatt felajánlok két mozijegyet a holnapi Origo filmklubra. Schmidt története Jack Nicholsonnal a Lurdy Házban este fél 8-kor, az egyik "résztvevő" lehetőleg fiú legyen.
Intézkedem hálámról is. ,)
Igen.
Ha pesten laknál a tied ment volna tegnap,de nem volt 5! ft-os bélyegem igy ma indul.
Ha pesten laknál a tied ment volna tegnap,de nem volt 5! ft-os bélyegem igy ma indul.
Kriszta!! játék ötlet..egyik tányéról a másikra átpakolni a pattogatott kukoricát szivószállal felszivni a levegővel és áttenni, nem mindig sikerül ,de játéknak jó!!!
szereztem egy guseppe korongot,jó lesz ha húsvét után postázok mindent ami addig lesz????
szereztem egy guseppe korongot,jó lesz ha húsvét után postázok mindent ami addig lesz????
Bednarik - ezek szerint odaért a borítékom

Kriszta!
tegnap este feladtam a leveled.
Sürű bocsánat kéresek jönnek:
bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,b
ocsi,bocsi.
Legközelebb csak akkor nyitom ki a szám ha kezemben van a csere alap és barát szavára nem adok.
tegnap este feladtam a leveled.
Sürű bocsánat kéresek jönnek:
bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,bocsi,b
ocsi,bocsi.
Legközelebb csak akkor nyitom ki a szám ha kezemben van a csere alap és barát szavára nem adok.
Kriszta,
OK, akkor a macikat is küldöm.
OK, akkor a macikat is küldöm.
Liz, a levél elment. A macikra ha nincs jelentkező örömmel elfogadom. 2 hét mulva lesz a lányom szülinapi bulija, 16 kis kölyökkel, jó lesz egy feladatnak.Kitaláltam, hogy lesz arcfestés, gyöngyfűzés, ezek szerint macifestés.. de ha vkinek van mégötlete, mit lehet 8 éves gyerekekkel egy 60m2 lakásban 3 órán keresztül játszani az adhat tanácsot.
Maciimado,
OK
Nem dobom ki, hátha valaki elviszi. Ha lesz még valami macisom, gondolok rád.
Gyerekes anyukák, apukák figyelem !
Ha valaki kér egy rakás Pom-Bar macit 4cm-s műanyag, festhető, akkor írjon, elkülöm.
OK
Nem dobom ki, hátha valaki elviszi. Ha lesz még valami macisom, gondolok rád.
Gyerekes anyukák, apukák figyelem !
Ha valaki kér egy rakás Pom-Bar macit 4cm-s műanyag, festhető, akkor írjon, elkülöm.