" alt="

">)
Ipari tanuló, bár jelen esetben mezőgazdasági...

" alt="

">
akkor én még csak gyakornok vagyok

" alt="

">
Paintuci
Igen

" alt="

">
Amiben van egér is olyan csomi?
Következő sorsoláson újabb 100 nyeremény (06.06):
1 parcellás gazdáknak: 80 ajándékcsomag
2 parcellás gazdáknak: 20 db 8 gb-os pendrive (kártya alakú)
Hát igen aki csak a plusz pontokat tanulmányozza

" alt="

"> Most elmélyedtem jobban a profilomban és látom nem adják olyan könnyen a ranglétrán való előre lépést

" alt="

">
Köszönöm szépen a válaszokat akkor így már okés a 3. üveg kávémon dolgozom még csak

" alt="

">
Mati, 4 elkészített kávéig "gyakornok" vagy, és csak egy parcellát művelhetsz. Később lehet kettőt, majd hármat, négyet. A profilodban látod
1 parcellát 4X kell beültetni,úgy lesz 4 üveg kávé,legalábbis én így értelmezem,aztán lehet a következő szintre lépni..
Mati
Ha 4 üveg kávét elkészítettél,akkor szintet lépsz és már 2 parcellán dolgozhatsz.
Nektek is mindig ugyanazon a parcellán dolgozik?Lemegy az egész folyamat megvan a Nescafém a plusz pontok is de aztán mindig csak az első parcellán kezdi újra.
Közben én is rájöttem, hogy valószínűleg ez zavart meg. Úgy tűnik, hogy most minden működik rendesen.
Nem azzal keveredtetek el, hogy minden "üzemben" két munkafázis van, amíg mindkettőt el nem végzi addig nem megy tovább a következőre...
Nálam is újrakezdte a folyamatot, amit már elvégzett?????
Nekem is újrakezdte a folyamatot, amit már elvégzett...
Nálam minden rendben volt. Kész 1 üveg kávém és még 20 babszem bónuszt is kaptam utána
én meg száritottam éjszaka,
most meg újra kezdi

" alt="

">
érdekes..
tapasztalt valaki ilyet:
kiszámolom hogy mikor ér véget a művelet..és ahhoz képest jócskán csúszik?
éjjel őrlést elkezdtem.ma reggel...megint őrléssel kezdett
pdorka
A termelés során 1 üveg kávét termelsz,azért kapsz 20 babszemet.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások