Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 78 / 143 oldal |
Szancus, de hogyan, ha csak a mai blokk a jó?
Cirbolya! Szerintem néhányan előre gyűjtötték a blokkokat... 

Állítólag központilag, minden Tesco zárva van 23.55-00.15-ig. Akkor nem értem, hogy fogyhatott el 

Nekem sem jutott. Szomorú vagyok 

A kaposvári Tescoban 00:13 kor nyitott a pénztár.
Mondanom sem kell, már nem volt tál. 

Megjöttem én is. Már éjfél után 7 perccel sem volt tál.
Kíváncsi vagyok végül mi leszek a Ki nevet a végénben: pótnyertes, vagy torkosborz.
Mindegy, a trutymók finomak, egyszer majd jó lesz a vonalkódjuk.

Mindegy, a trutymók finomak, egyszer majd jó lesz a vonalkódjuk.

Galeria: küldtem mailt.
Már nincs tál, remélem másnak jutott

na? mi hír az éjszakai vásárlókról? remélem, hogy elég lesz a tál!
Vajon jutott mindenkinek aki kint volt?
Drukkoltam 

Nórika! Köszi a választ, rohanok is
Sok szerencsét mindenkinek!

wdetti
igen, lehet több sms-t is küldeni 1 teliről- legalábbis eddig mindig így volt
igen, lehet több sms-t is küldeni 1 teliről- legalábbis eddig mindig így volt

jó éjszakázást nektek
én majd legközelebb tartok veletek. most csak drukkolok mindenkinek!

én majd legközelebb tartok veletek. most csak drukkolok mindenkinek!

bocsánat, ha volt, meg tudná nekem mondani valaki, hogy a tálért egy telefonszámról lehet több sms-t is küldeni? köszönöm
Na már keverem,mivel a nagy vágyam a leveses tál volt!
És különben is fáj a fogam! / Nem csak a tálra,hanem úgy isten igazából!!!!!!!!!!/
És különben is fáj a fogam! / Nem csak a tálra,hanem úgy isten igazából!!!!!!!!!!/
Köszi.
Levest nem merünk csak a finom husikat tesszük rá. 

Sajna,nekem se lesz tálam,de minden éjszakázónak szorítok,hogy nekik jusson.Ha majd abból merik a levest,gondoljanak ránk!
nekem sajnos nincs esélyem a most következő játékhoz
De
a ma éjszakásoknak nagyon sok szerencsét kívánnék

De

a ma éjszakásoknak nagyon sok szerencsét kívánnék

Ördöglakat
Örülök, hogy megkérdezted, már azt gondoltam, hogy mi vidékiek hátrányban leszünk. És nem hiszem, hogy olyan borzasztó sokan mennénk éjszaka, hogy ne jutna tál legalább nekünk, akik fennmaradunk. Egyébként meg szegény embert az ág is húzza: nem elég, hogy éjszakázunk, könnyen lehet, hogy nem akciós áron fogja nekünk számlázni a TESCO a rafinériákat, mivel az akció csak reggel 6-tól él és igen kicsi az esély arra, hogy a pénztárgépet rögtön éjfélkor átállítják.
Örülök, hogy megkérdezted, már azt gondoltam, hogy mi vidékiek hátrányban leszünk. És nem hiszem, hogy olyan borzasztó sokan mennénk éjszaka, hogy ne jutna tál legalább nekünk, akik fennmaradunk. Egyébként meg szegény embert az ág is húzza: nem elég, hogy éjszakázunk, könnyen lehet, hogy nem akciós áron fogja nekünk számlázni a TESCO a rafinériákat, mivel az akció csak reggel 6-tól él és igen kicsi az esély arra, hogy a pénztárgépet rögtön éjfélkor átállítják.
bobi
milyen igazad van
Köszi, erre nem is gondoltam
milyen igazad van

Köszi, erre nem is gondoltam