Minden rosszban van vmi jó.
1.) Előkerült, ki tudja, hanyadszor a gumicsont.

" alt="

">
Mert egy újszülöttnek minden vicc új.
2.) De legalább egy olyan topicban, ahol a kutyát sem zavarja.

" alt="

">
már nyertünk mi is,köszi. de ezek tényleg csak infó morzsák.

" alt="

">
párom nyert anno Bumeránggal Helsinki utat,én Spar-Unilever játékon Rómát,mindketten nyertünk Olaszországi és bécsi utat,Horvátországba a Ledoval,de oda nem mentünk,hiszen anno 10 napot sem én,sem a párom nem tudtunk volna a munkahelyünkről távol lenni és a 10 nap anyagilag is sok.
törpi,szia!már nem tudom,merjek-e írni.Csak annyit,hogy várd nyugodtan a külföldi utakat,nem kell hozzá pénz,sokszor adnak és teljes ellátás van az utak háromnegyedében.Nyerj!üdv:moravia
magdalin: a nagy nyertesek nem csak a mi irígységünk miatt nem írnak be dolgokat,hanem saját irígységükből is. Mert ha beírja,hogy nyert pl. 1 milliós fődíjat akkor kérdeznek tőle: mikor küldted,mennyit? és akkor az ő esélyük is kisebb lesz ha a titkokat elárulják. aki viszont csak az infókat veszi ki a bizonyos kosárból,de be semmit nem ír az lehet ő maga is irígy és nem csak mi itt

" alt="

">
Egy ideje olvaslak Titeket, és az jutott eszembe, hogy én is ismerek "nagy" nyereményjátékosokat, akik azok voltak 5 évvel ezelőtt is, most is azok, de már nem fórumoznak.
Tudjátok miért?
Mert pokolian sok az irigy és rosszindulatú ember, ezt most senki ne vegye magára, nem személyeskedni akarok!

" alt="

">
Nem teljesen mindegy hogy mikor és mivel nyerte, hány akármit vett a milyen márkából? Szerintem teljesen mindegy! Mindenki a saját képességeihez, pénztárcájához képest játszik, és vagy nyer kevéssel is vagy nem sokkal sem.
Van akinek több pénze és nagyobb szerencséje van mint másoknak.
Könyörgöm, ne egyétek meg az új fórumosokat, régiek sem írják be mindig a nyereményüket, éppen ezért!
Örüljetek, hogy valós személyek állnak a nyeremények mögött, és annyi eséllyel indulhattok mint bárki más, akár ismeritek, akár nem....
én szeretek minden új csatlakozót. De szeretem,ha beírja,pl. Bonux mosóporral bécsi út,pl. Schwarzkopf -Dakar játék pl. autó és így tovább. Hiszen én is játszom,nyerek is ,néha nagyobbakat,de igazán mit vagdossak ,küldjek ami sikeresebblenne? mire megy el havi postaköltség 50000ft?az utazás jó,de ahhoz megint + pénz kell,azaz ha megnyerem élménnyel gazdagabb leszek de valamiből elő kell teremteni a rá valót is
Egy kielégítetlen nőnél nincs rosszabb.

" alt="

">
Paintuci: ugye Te sem gondoltad, hogy elárulja az összes titkát?
Én sem tenném.

" alt="

">
Vagy éppen elmodják, h. hé figyelj te marha, ha így játszottál volna, akkor te is nyertél volna...

" alt="

">
De most csak félinfoval vagyok kielégítve...

" alt="

">
moravia!
Nem akartad te elkerülni, szerintem pontosan ez volt a célod.Egy pici infót bedobsz,ami azért elég ahhoz,hogy mindenki felfigyeljen rá!Okos!

" alt="

">
Azért váltottál ki ilyen reakciót paintuciból,mert egyrészt egy őszinte ember,másrészt mert valóban ismer személyesen nagy kaliberű nyereményjátékosokat,akik se nem dicsekednek a nyereményeikkel,se nem oktatnak ki másokat ezzel kapcsolatban!
Igen engem meg idegesít ha vki rébuszokban beszél, normálisan kerek mondatokban el kell mondani ha tényleg akarod h. ezt azzal nyertem h. vettem 3 mosóport... stb...
Látom nem érted... az h. holland sörmárka az tág kategória....
Szóval azt akartam volna tudni PONTOSAN mit mivel... nem azt h. jó repülni...
Nem hinném h. a nyertesek topikot arra használom h. de kár h. nyertetek...
Meg nekem is van pár olyan fórumos ismerősöm aki hasonló kaliberű mint te, és elvagyunk...
Meg néha van nyerteslista, azt is látom... szóval úgy érzem, elbeszélünk a LÉNYEG felett... h. mit mivel....
Paintuci,Drága!Pontosan ezt a reakciót akartam elkerülni az első beírásommal,amit pl.nálad kiváltott.Görgesd vissza és olvasd el.Ezért nem soroltam fel tételesen a nyereményeket.Minden beírásomban udvarias voltam,az utóbbiakban kérdésekre próbáltam válaszolni.
A kezdetekkor nekem sem volt ennyi pénzem postára,de a nagyobb nyereményekből mindíg vissza lehet forgatni,tudod,"meg malacnak meg malaca".De nem akarok tovább magyarázkodni,mert ilyen reakció csak tőled érkezett.
Koh-Samui-ról csak annyit,hogy egy holland sörmárkával nyertük,négyen voltunk.Négy nap dzsungeltúra Chiang Mai fölött /karen,mon és acha törzseknél/,majd Koh-S. tíz nap,majd Bangkok két nap - mindenhol 1-2 fős vezetővel.Őszintén kívánok neked is hasonlókat!üdv:moravia
Morvia én örülök ha nyersz nem erről van szó, én nekem, meg sokunknak nem telik havi 50 000 postára, de vannak olyanok rajtad kívül akiknek igen, nyerjél sokat...hajrá! ...de ne felejtsd el, már a nick, az email alapján is rá lehet jönni ki lehet egy adott illető, meg azt sem kell elfelejteni, hogy sokan nyernek itt sokat... és nem sztárolják magukat... nem keresik fel őket az m1-től, stb.... és már páran voltak a világban itt ott....
Szóval osztozkodni kell a nyereményekben, idén is, meg jövőre is... meg utána...
..és itt mindenki tudja, ha van is kedvenc csoki a milka, néha meg kell venni a bocit is.... meg a tarkát...
Szóval ha itt amatőröket keresel, akinek a trükkökről mesélhetsz nehezen fogsz találni...
Én és még 1-2 ember meg azért kérdezte, hogy mit mivel nyertél, mert abból ki lehet találni, h. valós v. nem valós az állítás...
Pl, az érdekelne a Koh szigeteki utazást mivel lehetett? ...és mikor, arra nem emlékszem...
Jelica,Drága!Bocsánat,ezzel kellett volna kezdenem: Gratulálok az 5 gyermekhez és jó egészséget mindannyiotoknak!
Szia Jelica! A belföldiek után /amik szintén nagyon jók!!!/ majd jönnek a külföldiek is.Mikor a repülőgépen mondod a párodnak,hogy "látod,megint hol vagyunk..."az csodálatos dolog.Repülni egyébként óriási,szerintem.Volt olyan nyereményutunk,ahol nyolcszor repültünk,összesen 28 órát.Nem lehet megunni...Őszintén kívánom neked is!üdv:moravia
Szia Lynd! Én is kezdőként kezdtem.Majd leszel még haladó,sőt ha nem unsz bele akár profi is.Nekem évekbe telt,mire mindenre rájöttem és olyan szintre fejlesztettem,hogy gyakorlatilag meg lehessen belőle élni.Sok sikert,üdv:moravia
fozo.gabi
Teljesen egyet értek veled!!!!! Én nagyon Örülök mások sikerének, tiszta szívemből és csak igyekszem az ilyen nagy játékosoktól lesni, amit tudok!!! 5 gyerek mellett nem tehetem meg egyenlőre, hogy mindent a nyereményjátékoknak szenteljek (gondolok itt a már hajnali kelésre és borítékolásra (pfff 50. e Ft....), ahogy moravia írta...), de minden tiszteletem az Övé/Ővék (a hozzá hasonló Nagy Játékosoké)!!!!
Nálunk az legelső játékom (Nestlé) volt vízválasztó, mert addig nem hittünk a dologban, hogy tényleg kisorsolják, hogy tényléeg megkapjuk....
Mikor így lett akkor kezdtem el foglalkozni vele, azóta sok helyre eljutottunk (egyenlőre Mo-on belül) és sok mindennel gazdaígtottuk az életünket és ezért az itteni közösségnek nagyon HÁLÁS vagyyok!!!
Drága Fortuna, csak annyit kérek, rosszabb évem ne legyen mint tavaly!
moravia
Én is így listázok, de még kezdő vagyok

" alt="

">
Amit leírok arra nyomom is a pozitív gondolatokat.
Sok sikert mindenkinek az idén!
moravia, gratulálok!
Én rubinéknak is örültem, mikor végre beregisztráltak a fórumra. Jó lesz majd, ha néha te is beírsz a fórumra

" alt="

">
Kedves Angyal1960!
Bizonyára megérted,hogy mindent nem fogok elárulni,de egy-két lényeges dolog: azt felejtsd el,hogy kedvenc kávé,víz,csoki,mosópor,stb.Mindig olyat kell venni,amivel nyerni lehet.A drágább dolgoktól se riadj vissza,vedd meg,mert ott kevesebben játszanak.Tetőcsrepet,vagy téglát nem veszek azért,mert nyerni lehet vele,de amit a család használ és fogyaszt,azokat ésszerü mennyiségben igen.Kis diszkontom van a pincében.Vezess listát,melyik játék mikor jár le,és a nyereményekről is,mert egy idő után nem lehet követni anélkül.Én beírom,amikor megtudtam és áthúzom,amikor meg is kaptam.Most például dec.31-én 28 nyereményről tudtam,ami még nem jött meg,de ezek csak a 2011-es összesítésben szerepelnek,amikor meg is érkeztek.
Sok nyeremény persze úgy jön,hogy előzőleg nemis tudok ról,mint pl.jan.3án 7db,amiből egy nagy nyeremény.Most ennyi,majd írok még.Neked is sok sikert!üdv:moravia
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások