Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 78 / 511 oldal |
Nekem is van blokkom 8 db.
Nekem van 3 októberi.
Megnéztem,de sajna az én blokkom még szeptemberi.

Reacska
Azért nem kérte el a blokkot, mert nem szokott játszani. Ne magatokból induljatok ki, mert ti profi mód álltok neki egy játéknak: blokkoltattok, külön külön, ti tudjátok mihez mi kell! De képzelj el egy olyan embert aki nem szokott játszani! Otthon leszedi a matricát" jéé ezzel lehet nyerni "és beküldi, pedig nincs is blokkja. Meg sem fordul a fejében, hogy az kellhet hozzá!
Azért nem kérte el a blokkot, mert nem szokott játszani. Ne magatokból induljatok ki, mert ti profi mód álltok neki egy játéknak: blokkoltattok, külön külön, ti tudjátok mihez mi kell! De képzelj el egy olyan embert aki nem szokott játszani! Otthon leszedi a matricát" jéé ezzel lehet nyerni "és beküldi, pedig nincs is blokkja. Meg sem fordul a fejében, hogy az kellhet hozzá!
Nem nyerő baba smsnél is meg érdemes őrizni a blokkot?
Hiszi a piszi! Miért nem kérte el a blokkot?
Pláné ha olyant vett amiről tudta, hogy kell a blokk?
Pláné ha olyant vett amiről tudta, hogy kell a blokk?
de ha valaki játszani szeretne és ismeri a szabályokat, akkor nem vesz valamit blokk nélkül.
Ezért talán jobb a vonalkódos játék, hisz ott meg kell venni a terméket. Igaz van ki évekig gyűjtögeti pl, de akkor is megveszi AZT a terméket.
Esetleg ha még hozzá a blokkot kérik, az a teljes, de amig rátesznek egy levehető kódot, addig kijátszható lesz a játék.
Ezért talán jobb a vonalkódos játék, hisz ott meg kell venni a terméket. Igaz van ki évekig gyűjtögeti pl, de akkor is megveszi AZT a terméket.
Esetleg ha még hozzá a blokkot kérik, az a teljes, de amig rátesznek egy levehető kódot, addig kijátszható lesz a játék.
Én ezzel a blokk témával csak részben értek egyet, mert az én barátnőm is küldött be kódot, úgy hogy a boltban ODA SE adták a blokkot
! Ráadásul olyan bolt, ahol utána leszedeketik a kódot és beküldik saját néven!
! Ráadásul olyan bolt, ahol utána leszedeketik a kódot és beküldik saját néven!egyetlen*
Igen a tini pezsgőn kívül van a cimke, de nem azért vettünk azt hogy be tudjuk küldeni a vonalkódot. A szatírok (a gyerekeim
nagyon csalódottak lettek volna ha csak leszedem a vk-t, és kidobjuk a pezsgőt
Igen a tini pezsgőn kívül van a cimke, de nem azért vettünk azt hogy be tudjuk küldeni a vonalkódot. A szatírok (a gyerekeim
nagyon csalódottak lettek volna ha csak leszedem a vk-t, és kidobjuk a pezsgőt
sada nekem is ez a véleményem!
Legalább egy blokkot szerezhetne, mielőtt játszik egy pár kóddal.
Legalább egy blokkot szerezhetne, mielőtt játszik egy pár kóddal.
Mielött játszik, miért nem néz utána a játékleírásoknak?
S ha már beküld (egy rakás?) kódot, miért nem vesz meg legalább 1 terméket?
Érdekes, hogy ezekkel a begyűjthető kódokkal mindig több a nyertes, mint a blokk...
S ha már beküld (egy rakás?) kódot, miért nem vesz meg legalább 1 terméket?
Érdekes, hogy ezekkel a begyűjthető kódokkal mindig több a nyertes, mint a blokk...

Tudod jó helyen vagy, biztos lesz aki küldd neked blokkot..
Az viszont negatív, hogy a barátnőd valószínű leszedett egy kódot, és nem vette meg a terméket. Erre gondolhatott volna...
Az viszont negatív, hogy a barátnőd valószínű leszedett egy kódot, és nem vette meg a terméket. Erre gondolhatott volna...
Kérlek segítsetek, nem tudom jó helyen vagyok -e az interneten, de az egyik ismerősöm nyert egy nagy összegú IKEA utalványt, de nem tudja bemutatni a blokkot.
A baba tusfürdővel nyerte, és szüksége lenne egy olyan blokkra amin baba tusfürdő szerepel okt.2.-a és okt. 17.-e között azt mondja nem kéri ingyen, kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot hogy továbbíthassam neki . Előre is köszönöm kov-cinka@freeemail.hu
A baba tusfürdővel nyerte, és szüksége lenne egy olyan blokkra amin baba tusfürdő szerepel okt.2.-a és okt. 17.-e között azt mondja nem kéri ingyen, kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot hogy továbbíthassam neki . Előre is köszönöm kov-cinka@freeemail.hu
Mondtad volna, hogy kell mind a 6, legfeljebb elcserélted, felajánlottad volna itt a fórumon.
Ilyenkor nem szabad gondolkodni, fontolgatni, mert elmegy a vonat...
Ilyenkor nem szabad gondolkodni, fontolgatni, mert elmegy a vonat...
A múlt héten pénteken hívtak telefonon az Esttől,h nyertem mozijegyet a másnapi mozielőadásra az Eurocenterbe. MOndtam,h meg kell kérdeznem a barátnőmet,h el tud-e jönni, illetve hány darab jegyre van szükségünk(akár 6-ot is kaptunk volna, azt mondta a csaj).
Pár perc múlva hívott (pedig azt mondta,h később fog,h legyen idő elérnem őt telefonon), ekkorra még nem tudtam megmondani a választ,mert még nem tudtam a barátnőmmel beszélni. Azóta is várhattam,h visszahívjon...
hiába kértem el a telszámát, nem adta meg, azt mondta,h feltétlenül visszahív
de nem tette. Jó kis nyeremény 
Pár perc múlva hívott (pedig azt mondta,h később fog,h legyen idő elérnem őt telefonon), ekkorra még nem tudtam megmondani a választ,mert még nem tudtam a barátnőmmel beszélni. Azóta is várhattam,h visszahívjon...
hiába kértem el a telszámát, nem adta meg, azt mondta,h feltétlenül visszahív
de nem tette. Jó kis nyeremény 
A Tini-pezsgőn nincs címke? Tehát mindenképpen pezsgőt kell bontani még a nyerés előtt? 

Nálunk is ez volt a tinipezsgővel...
Egyenlőre van egy vonalkódom, de hogy adom be a férjemnek, hogy majd még kettőt kell venni, na meg majd kibontani.
Egyenlőre van egy vonalkódom, de hogy adom be a férjemnek, hogy majd még kettőt kell venni, na meg majd kibontani.
Jó-jó hogy játék van a tini pezsgővel, de az kicsit vicces hogy kibonthatatlan. A párom 15 percet szórakozott vele mire ki tudta bányászni a dugót, szerintem előbb robbant volna fel az üveg minthogy kilője azt. 3 üveggel vettünk, és mindegyikkel így jártunk.
Hát én befordulok ettől a Coop Univertől
Hogy mit meg nem kell tenni hogy pályázni tudjon az emberfia
Úgy összekaszaboltam magam a rohadt tubusus tormával
Még jó hogy nem a hajlakkok játszanak
Hogy mit meg nem kell tenni hogy pályázni tudjon az emberfia
Úgy összekaszaboltam magam a rohadt tubusus tormával
Még jó hogy nem a hajlakkok játszanak

Menjetek át a vírusinvázió a neten c. topikba,ott is vannak jó praktikák a vírus írtásra,és néhány kémprogi keresőről is szó van!