Én nagyon örülök ennek az "üres receptkönyvnek" a Pick-től, mert én kifejezetten utálok szakácskönyvből sütni, főzni, midig barátok, ismerősök, munkatársak receptjei alapján sütök. Van egy nagy dossziém, amiben vannak ezek a receptek. A télen,ha nagyon ráérek, majd átírom a legjobbakat. És akkor lesz egy sajátom

" alt="

">

" alt="

"> Ez olyan számomra, mint az emlékkönyv, amikor azt a sütit sütöm, akkor eszembe jut az a személy, aki adta nekem.
Gyors válasz a PICK-től

" alt="

"> "Küldhetik egy borítékban a nyertes blokkokat,csak akkor írják rá a megfelelő blokkra a nyertes nevét és e. mail címét.Ha önöket húzzuk a fődíjsorsolás során,akkor már nálunk lesz a blokk,egyből tudjuk ellenőrízni és jóváírni."
Pár perce Sió hűségem Magyar népmesék mesekönyv. Nagy piros pont a sió ügyfélszolgálatának, mivel tegnap, pénteken 16.58-kor írták jóvá a beküldött kupakjaimat. Más olyankor már a táskával a vállán várja, hogy hazainduljon az eddigi tapasztalataim alapján.
Köszi,úgy látszik csak a csütörtök ragadt meg a fejemben!
Csütörtöki vagy a pénteki napon kiszállítja a Posta az indulócsomagot .Még én sem kaptam meg , majd holnap .
KABALA!
Nem azt írták,hogy ma már meg is kellene érkeznie?Nekem még nem jött meg,csak azért kérdezem.
Vanish Oxi Action folteltávolítók: bekerültem a projekt-csapatba !
Actimel, szupi h 2 shakert küldenek azoknak akik 5-ért váltottak be

" alt="

">
Nekem még egy kőkorszaki (90-es évek) beváltós coca játék emlékei vannak a fejemben. Ott legalább nem maradtam hoppon (ennyire).
2010 autómatrica tervezés, szavazós... az de jó volt...
Inkább találnának ki cocáék vmi jó játékot. Olyat, aminél nem csak kupak maradna a markomban, hanem vmi aji is.
Coca Coláék okosak h. jól kitalálták ezt az új címkét... nevek, meg vicces szavak rajta... csak kár h. nincs Paintucis...

" alt="

">
https://www.facebook.com/kisokos.eu?fref=ts
Szokásos, nyereményjáték, Ipad mini a fődíj, sorsoltak, nevet ki nem írtak, 2 nap múlva, hogy a nyertes még mindig nem jelentkezett. Gondoltam nagy kamu. Erre kiírták a keresztnevet, meg hogy 25 éves az emailje alapján, pár órával később a teljes nevet. Egyik barátnőm párja volt az.
Azt hittem az összes ilyen sorsolás kamu, de ezek szerint vannak még kivételek

" alt="

">
Azt mondjuk nem érte, hogy miért tartanak még itt cégek...
Miért nem elég egy kódot, vagy nevet, vagy bármit megadni, Nem mindenki nyomtat könnyen (pl. én), és a környezetvédelem is fontos ...
lenne.
pappocs!Kérték a whiskashoz a kinyomtatott mailt? Mert nincs tinta a nyomtatómba és akkor nem megyek potyára..
Ma átvettem a pedigree csomagot a freesnapfban..tök késségesek voltak, s nagyon kis szép csomag..mármint bele van téve egy szatyorba...-) a whiskas is..
Félig telt pohár esete:
Néhány napig bejelentkezés után is maradt a bejelentkező oldal.
Már nem.
sada, bocsi, nekem nem úgy tűnik. Olvasom a fórumot, nyomok egy hsz-t, feldobja a bejelentkezést és utána a wny főoldalát dobja be, nem az adott fórumtémát.
javítva a belépés funkció
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások