Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 78 / 226 oldal |
Valami magazinban láttam a vonaton, hogy küldj be február 1-től 1 kg Delikát vonalkódot, blokkal, s garantáltan kapsz szakácskönyvet..bocsánat ha rossz helyre írtam..Sajna nem tudok többet.
Müllerben derékmelegítő már nem volt. A játék kiárusítás a -1 szinten külön van. Nagyon sok parfüm is 2-3000Ft-okba kerülnek. (10-15000Ft eredeti ár helyett-mondjuk nekem a márkák nem sokat mondtak, de szinte mindegyikhez volt teszter is kirakva.
Tescoban 01.27-02.02-ig Ráma 250g=199Ft
4*Clubcard pont a megjelölt termékekre /lásd: Akciós újságban!
4*Clubcard pont a megjelölt termékekre /lásd: Akciós újságban!
Bonny-ka? Hol láttad és mikortól?
Tescoban (ha jól látom a képen) a zöld vk-s kocka Ráma 199 Ft lesz
1 tusfürdő esetében is?
" alt="
">
...sokan voltak?
" alt="
">
...sokan voltak?
Az Europeumban (Blahán), a Müllerben Schwarzkopf akció... bármely termék esetében derékmelegítőt válaszhatsz, ha 4eFt értékben vásárolsz, ffi Columbia póló az ajándék (nagy méretből (L) már alig volt). Holnap és vasárnap is.
A bolt mellett (alsó szint) - különálló részben - nagyon nagy kedvezményű parfüm, smink és gyerekjáték vásár... kifutó termékekből.
A bolt mellett (alsó szint) - különálló részben - nagyon nagy kedvezményű parfüm, smink és gyerekjáték vásár... kifutó termékekből.
Ma voltam a Rossmann-ban rengeteg tejpép, tápszer, babatea, szoptatós tea, babapuding, babadesszert zöldcimkés, féláras. Ahogy párat néztem, meg vettem, február végi, márciusi lejáratúak. Lehet, hogy más Rossmann-ban is, ez a camponai-ban volt.
Március 7-ig lehet a pontokat beváltani.
Március 7-ig lehet a pontokat beváltani.
Rossmann újságból:
2 db Gabi termék vásárlásakor 1 db 100 db-os Gabi törlőkendő utántöltő ajándékba.
Dylon színfogó kendő 20 db-os gazdaságos kiszerelésű 849 ft, pontbeváltás esetén 721 ft.
25%-os kedvezmény minden Gillette termékekre, kivéve a borotvabetétekre,
25%-os kedvezmény Joker kupon formájában a Listerin, Neutrogena és Clean & Clear termékekre, részletek a z újság hátoldalán sok kupon és még sok kedvezmény.
2 db Gabi termék vásárlásakor 1 db 100 db-os Gabi törlőkendő utántöltő ajándékba.
Dylon színfogó kendő 20 db-os gazdaságos kiszerelésű 849 ft, pontbeváltás esetén 721 ft.
25%-os kedvezmény minden Gillette termékekre, kivéve a borotvabetétekre,
25%-os kedvezmény Joker kupon formájában a Listerin, Neutrogena és Clean & Clear termékekre, részletek a z újság hátoldalán sok kupon és még sok kedvezmény.
dm-drogeriemarkt.hu/content/ab/Johnsons_baby_markajok
er.html
er.html
www.tesco.hu/lancreakcio újra.
Pendrive gyűjtök figyelmébe: FLP-nél lehet kapni 8gb-os pendrivet 4-5000ft-ért, üdítős alakú.
Képet a napokban szerintem meg tudom oldani....
FLP=Forever Living Produkt ilyen aloe verás cuccokat árul jó pénzért...
Csak az tud ott vásárolni aki tag...
Képet a napokban szerintem meg tudom oldani....
FLP=Forever Living Produkt ilyen aloe verás cuccokat árul jó pénzért...
Csak az tud ott vásárolni aki tag...
Vásárolj EUROPARK Ajándékutalványt 2012. január 9 és február 12 között, és mi 10 000 forintonként plusz 2000 forint értékű utalvánnyal forrósítjuk fel a hideg napokat!*
*az ajánlat legalább 10 000 Ft értékű, egyösszegű vásárlás esetén érvényes.
*az ajánlat legalább 10 000 Ft értékű, egyösszegű vásárlás esetén érvényes.
Az alábbi Tesco áruházakban a nem betétdíjas üvegeket 5Ft/db áron visszaveszik:
A nem betétdíjas üvegeket kedden és szombaton, 8.00 – 20.00 között, a következő áruházak vevőszolgálati pultjánál adhatja le:
Balassagyarmat, Gödöllő, Nagykanizsa, Mátészalka, Siófok, Vác.
zoldtesco.hu/?menu=cikkek&cikkid=72&rovatid=
A nem betétdíjas üvegeket kedden és szombaton, 8.00 – 20.00 között, a következő áruházak vevőszolgálati pultjánál adhatja le:
Balassagyarmat, Gödöllő, Nagykanizsa, Mátészalka, Siófok, Vác.
zoldtesco.hu/?menu=cikkek&cikkid=72&rovatid=
Auchan:
Bella baby pelenka 2-tőt kap egy áráért január 12-ig. ( 3190 ft/ 2 csomag)
Bella baby pelenka 2-tőt kap egy áráért január 12-ig. ( 3190 ft/ 2 csomag)
DM:
Most 5x-ösen megéri!
Vásároljon Pampers termékeket 2012. január 5. és 10. között, és a márka termékei után 5x-ös pontot írunk jóvá active beauty kártyáján!
Most 5x-ösen megéri!
Vásároljon Pampers termékeket 2012. január 5. és 10. között, és a márka termékei után 5x-ös pontot írunk jóvá active beauty kártyáján!
Na akkor maradjunk a Rosmmann-nál
" alt="
">
Kecskeméti húsos menűk-20%
Gabi babakozmetikai term.-25%
Babydream termékek:-25% (pelenkákra nem)
Baba márkájú termékek:-25%
Rexona dezodor-25%
400ml-es Nivea testápoló mellé ajándék Labello
Colgate fogkefék-33%
" alt="
">
Kecskeméti húsos menűk-20%
Gabi babakozmetikai term.-25%
Babydream termékek:-25% (pelenkákra nem)
Baba márkájú termékek:-25%
Rexona dezodor-25%
400ml-es Nivea testápoló mellé ajándék Labello
Colgate fogkefék-33%
A Rossmannban a pontgyűjtő füzet beváltása FEBRUÁR 5-ig tart!
Utána valami új rendszer kerül bevezetésre amiben nyereményjátékok is lesznek!
Plakáton olvastam.
Utána valami új rendszer kerül bevezetésre amiben nyereményjátékok is lesznek!
Plakáton olvastam.
DM-ben féláron vannak az ajándékcsomagok.
Rossmann-ban azt mondták, hogy megszűnik a pontrendszer, valami más lesz helyette-legalábbis remélem lesz valami azért
" alt="
">
Rossmann-ban azt mondták, hogy megszűnik a pontrendszer, valami más lesz helyette-legalábbis remélem lesz valami azért
" alt="
">Főként babázó anyukák figyelmébe: a 125 gr-os Sudocrem 2190 Ft helyett 1399 Ft-ért kapható a BRENDON áruházakban 2012. január 31-ig.
www.szeressokosan.hu/akcio
www.szeressokosan.hu/akcio