www.eredmenyek.com chat-je is jó....
meg ez is:
http://tippmix.blog.hu/comments
de persze a legjobb ha mindenki tisztában van az adott meccsre vonatkozó bajnoksággal pl. , szóval azért csak úgy a vakon nem hiszem hogy lehet vele NAGY pénzeket nyerni.....
fontos, hogy az ember képben legyen a sporteseménnyel kapcsolatban, de a megérzés is fontos.
fociva kapcsolatban ajánlom a következő oldalakat: www.focitipp.hu, és www.fogadoportal.hu
escargot
szerintem valamennyire nem árt hozzá érteni, mert én tuti mindig mellé tippelnék.

" alt="

"> Max mondogatnám magamban a csapatok nevét és amelyik szimpatikusabb a neve alapján, arra tippelnék.

" alt="

">
sms lottózáshoz/fogadáshoz ért valaki?
most regeltem a szerencsejáték olsalán de nem tudom netbankból feltölteni az egyenlegemet ezért sms-ben próbálkoznék nem nagyon vágom...
valaki segítene?
köszi

" alt="

">
Jöttem figyelni

" alt="

">
Ti hogy tippeltek, előzetesen elolvasgatjátok a sporthíreket vagy csak hasraütés szerűen?
sportesemények kimenetelére lehet foadni, ahol az egyes kimenetelek (pl a hazai csapat nyer, veszít vagy döntetlen lesz a mérkőzés) eltatlálsa az eőre magdott szorzózám szerint fizet.
Mondjuk ha a Bayern München - Nürnberg meccsnél a következő 3 szám van megadva: 1,2 3,0 6,0. Ez azt jelenti, hogy 100 F-tal megfogadva a Bayern győzelmét, és bejön, akkor 120 Ft-ot nyertél. (Ha megfogadod a Nürnberg győzelmét, és bejön, akkor 100 ft-ra 600 ft-ot nyersz.)
Ha több meccsre fogadsz, akkor nyersz, ha mindegyik eredményt eltalálod, de ekkor a megadott esélyszámok szorzatát nyered.
Ha valakinek kell segítség, nyugodtan írjon.
az is jó lenne ha legalább egy mini tanfolyamot tartana valaki, aki ért hozzá, a teljesen kezdőknek, mint pl. én, aki még életében egy szelvényt sem töltött ki, azt sem tudom mit kell csinálni.

" alt="

"> Egyáltalán miről szól a játék, olyan mint a totó?

" alt="

">
Nekem legnagyobb nyeremény 200-ból 250.000 volt.

" alt="

">
A férjem nemrég kezdett el játszani, de csak 200-500 ft körül tesz fel téteket. Eddig nagy arányban nyert, a "legnagyobb" nyeremény 200-ból 750 volt. Mi még kezdők vagyunk, nem merünk több pénzt kockáztatni.
Azt hittem, ha lesz egy ilyen topic, akkor az észt fogjátok osztani és nem a mannát várni.

" alt="

">
Szuper

" alt="

">
Magic várjuk az ötleteket, Neked nagyon megy, meg persze Kavillo Tőled is

" alt="

">
Nekem hétvégén sikerült egy 1050 Ft-os nyeremény sima játékból....

" alt="

">
Ide várjuk a tippmix-el kapcsolatos tippeket, jótanácsokat.