Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 79 / 101 oldal |
Mit jelent az, hogy üvegekért járó babszemek?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nadina köszönöm
" alt="
">
" alt="
">wiikii, köszi szépen, első rémületemben írtam be aztán én is visszaolvasgattam... remélem a sorsolásig feltöltik a vk-kat, különben hiába termelgetek...
köszönöm a választ!
Judit
Judit
Meg van az első üveg kávém
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Jucika75!
Ha nem találtál választ a piactérrel kapcsolatosan (én is azt kerestem), a Nescafé ezt írta a fb-on (így már érthető):
Most nem kerül babszembe a cserje. Helyes válaszért jár ajándékba! :-) Babszemeket azért érdemes gyüjtögetni, mert a következő fázisban már ti választhatjátok ki milyen ajándékokra vesztek sorsjegyet, ami a megtermelt NESCAFÉ üvegek számától is függ majd
Ha nem találtál választ a piactérrel kapcsolatosan (én is azt kerestem), a Nescafé ezt írta a fb-on (így már érthető):
Most nem kerül babszembe a cserje. Helyes válaszért jár ajándékba! :-) Babszemeket azért érdemes gyüjtögetni, mert a következő fázisban már ti választhatjátok ki milyen ajándékokra vesztek sorsjegyet, ami a megtermelt NESCAFÉ üvegek számától is függ majd
még a "piacteret" nem találom, pedig az ezelőtt volt
pmarta
Mindenkinek újra kellett kezdenie a termelést(ezt a fb-on meg is írták).
Vannak még akiknek nincs feltöltve a vk-okért járó babszemek
" alt="
">
Mindenkinek újra kellett kezdenie a termelést(ezt a fb-on meg is írták).
Vannak még akiknek nincs feltöltve a vk-okért járó babszemek
" alt="
">köszi pappocs!
most én is felhívtam őket, nehogy hiába várjam a csomit
most én is felhívtam őket, nehogy hiába várjam a csomit
Sziasztok, 2 kérdésem lenne: egyrészt van-e még valaki, aki nem látja a beküldött vk-it (még az elején küldtem be, reménykedtem a gyorsaságiban de nem jött össze), illetve mindenkinek újra kellett kezdenie a termelést?
aki nyertes, s még nincs a nyertes listán az hívja őket, mert énis visszaküldtem a mailt, de nem vagyok a listán..felhívtam őket, s mondják nem érkezett meg a mail..felvették az adataim..
Elindult a termelés!hajrá!
BUENOS DIAS, FARMER!
Lépj be és csapj bele a játékba!
Lépj be és csapj bele a játékba!
Nálam is nőnek a kávécserjék!
Szép napot,jó termelést mindenkinek!
Szép napot,jó termelést mindenkinek!
Nálam nincs gond,termelek.
Kávéfarm...Karbantartás miatt szünetel
" alt="
">
" alt="
">Végre be tudtam lépni, és még a babszemeim is jóvá vannak írva.
" alt="
">
" alt="
">Megvan! Kiszúrta a szemem.
" alt="
">
" alt="
">Ezt meg viszont én nem látom. Hol van, hogy melyik vonalkód mennyi babot ér?
Szuper lett a játék, jól követhető, sok az info, nekem külön tetszik, hogy milyen vonalkódokat küldtél be és azokért mennyi babszemet kaptál.
Csak én még azt nem találom, hogy majd hogyan is lehet sorsjegyeket vásárolni , mert úgy értelmeztem, hogy így lehet majd részt venni az egyes sorsolásokon. Vagy ezt nem jól gondolom?
Csak én még azt nem találom, hogy majd hogyan is lehet sorsjegyeket vásárolni , mert úgy értelmeztem, hogy így lehet majd részt venni az egyes sorsolásokon. Vagy ezt nem jól gondolom?