ma jött levél a postától, a törött porcelánokért kapok 1000 ft-ot, (amit feladtak a levéllel együtt, de még nem ért ide)
csak a postaköltség volt majdnem 2000

" alt="

">
Piros pont a postának

" alt="

"> -még ilyet sem írtam eddig.
Nem voltunk itthon és a csomagos postás nem tudott bejönni a lépcsőházba az értesítővel- mindezt onnan tudom, hogy az előbb telefonáltak a postáról, mondta az udavrias hölyg, hogy 6-ig nyitva vannak, ha meg tudjuk oldani.
Tényleg rendesek voltak

" alt="

">
tudom,tegnap bedobott cetlit,ajánlott ,térti. úton találkoztunk vele,párom megem,mlítette itthon voltunk,nem csengetett. erre ő,még a kapun sem jött be,de kiabált. jó vicc télen,tv mellett,fém ajtónál,sszigetelt háznál. elmesélte a párom,hogy még csengőnk is van!
Máj még nekem is van 2. tényleg nagyon fincsi tejbe és fokhagymába áztatva

" alt="

">
törpi: most lett kész a máj.

" alt="

">
törpi: ok, Te tudod. Hideg van, nagyon fáznak, gyorsan bedobja, aztán már robog is tovább. Elvileg szabad neki ha biztonságos a láda.
sajnos vannak ilyen postások. én 3 évig helyettesítettem 8 körzetben, de nem jutott volna eszembe semmit elvenni mástól. most már kaptam saját körzetet, nekem ez nem lenne kifizetődő. Viszont én is ismerek lenyúlós postást, pl a saját postásom...
Viki:
Ezentúl én is így fogok tenni, csak a posta kicsit messze van tőlünk, ezért örültem neki, hogy itt is bedobhatom, nem kell biciklizni annyit..
Hétfő be is megyek és meg fogom kérdezni, hogy ürítik-e rendesen...
VárszegiViki:ez a csaj csak ne dobjon be semmit,aki a Globusos konyharuhákkal megrövidített
sada:
De ha többek közt pont erre találták ki a postakész borítékot, és rá van írva a ládára, hogy minden nap ürítik, akkor miért ne dobtam volna be? Persze, mostmár nem fogom, inkább elmegyek a postára... de honnan gondolhattam volna, hogy nem ürítik rendesen?

" alt="

">
törpi: az ajánlottat bedobhatja a ládádba. Miért ne?
LIlienne: én elég gyakran szoktam elsőbbségi levelet ládába bedobni, de csak a posta előtti ládába merem, mert azt tudom hogy minden nap ürítik. Eddig még mindig célbaért másnapra.
A gáz az hogy az 5 ezres Brico utimat ellopták.

" alt="

"> December 19-én adták fel. Na ezt sose bocsátom meg nekik.

" alt="

">
Elsőbbségit nem dobnék ládába.... bár lehet.
Nálunk már le is szerelték azt a postaládát, amiről írtam, pedig két háznyira volt.
De ez annyira bosszantó... hát nem azért veszek postakész borítékot, hogy ne a postára kelljen elmennem, sorban állnom.. hanem azért, mert elvileg csak bedobom és elviszik?!
Én meg nem győzök elnézést kérni a cserepartnertől, és csak remélem, hogy valamikor megnézik azt a ládát és talán odaér időben a címzetthez...
Túl könnyűnek tűnt ez, hogy csak átsétálok az út másik oldalára és bedobom a levelet...
nálunk is helyettesítő postás van és enyves kezű,ez nyáron kiderült. ma az ajánlott simán bedobva ládába. szerintem csoda lesz,ha a Gárdonyi teát megkapom

" alt="

">
Lilliene
Ha helyettesítő postás van, könnyen előfordulhat. Én is jártam már így. Vagy lusta a sima postás akkor is.
Egy cserepartneremnek hétfőn feladott elsőbbségi levelem még mindig nem ért oda... postakész borítékban dobtam be az utcánkban levő kihelyezett ládába, amit elvileg minden nap 12-13 óra közt ürítenek... közben meg lehet, hogy még mindig ott csücsül a levél a ládában mert tojnak rá, hogy kiürítsék..?! Ez előfordulhat szerintetek??
http://homar.blog.hu/2010/01/14/kettobol_kettot_bukot
t_a_posta
December 23-án a Hallmark feladta az Erica § Clara játékon nyert neszesszeremet,amit azóta sem kaptam meg....
http://homar.blog.hu/2010/01/12/a_postanak_csak_1_db_
telefonja_van
Lehet, hogy inkább a Viccek-be kellett volna írnom...??

" alt="

">
December 19-én feladott Bricostore 5000 Ft nyeremény utalványom a mai napig nem érkezett meg.

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások