Galdiátor!
Gratulálok! További sok szerencsét.
Gladiátor!!
Hát nagy gratula. Közvetlenűl a mi levelünk beolvasása után mondták az első infót,hogy nem @ hanem levél. A fene se gondolta,hogy egy ismeretlen ismerős. Szóval te ütöttél ki a nyeregböl

Gladiátor!
Bocsi, ha sértő volt, csak poénnak szántam.
De tényleg Te értesítesz minket az összes rádiós nyereményről.
Tényleg nagyon örülök, hogy a Tiéd a nyeremény!
Boga.
Úgy gondolod? Nagyon szelektáltan rádiózom ám, egy kicsit ebből és egy kicsit abból, de általában a 3 nagy játékait figyelem hétről-hétre. A sláger a legnehezebben elérhető legalábbis számomra. És persze azért nem megterhelő, mert nagyon szeretem a zenét.
Gladiátor!
Már megérdemelted
Amennyit Te rádiózol

Boga.
Köszönöm, rendes vagy.
Gratula az úthoz!!!
Persze a babacsomihoz is!!!!

Teri, GRATULÁLOK! Írtam neked e-mailt és csak vonalas telefont lehet a sláger sms-be beírni munkahelyinek.
NYERTEM a Danubiuson az első napi fődíjat, a szívem is megállt, körül vagyunk véve az óránkénti sláger hívás esélyével, erre hívott Piros du. 2 után hogy engem választottak, tengerparti nyaralást nyertünk Jordániába!

Halihó!!!
A Danubiuszon 1 évre elegendő cuccost nyertünk! A páromat hívta fel a Liptai C. (még jó,hogy elmondtam neki,hogy írtam a vevében) tegnap este 11 kor kűldtem @-t a kívánsággal.Sajnos nem mi lettünk akiknek teljesítik is.
Nem tudjátok a Slágeren lehet lehet mobilt is bediktálni?
Teri
Ez egy hülye. Én alig várom, hogy felhívjanak.
Na mit szóltok az agyam elhagyom. Bejelentkezik a játékba (Sláger)
erre bele halózik. Következő órába 40.000 Ft a nyeremény
Sziasztok, ma felvettem és vissza is hallgattam a danubius reklámját. Kifejezetten azt mondják a reklámban, hogy egy hallgató vágyát valóra váltjuk délutánonként :

és reggelente van a 4 babaápolási csomag! Persze gondolom nem lakást vesznek, van egy értékhatár, mint a decemberi félmillió, amikor egyszer sem tudtam őket elérni.

Lehet, hogy igazad van, mivel igen sokba kerülne nekik egy évre ápolási cikket adni. Egyébként is nagy csalások vannak benne. Tudom sajnos.
Hanyatka.
Számomra nem olyan egyértelmű, hogy a Pirosnál csak az egy évre elegendő babaápolási csomagot fogják adni. Emlékszel, már volt babaápolási játékuk tavaly is, akkor 15eFt-ért osztogattak és utazás volt a fődíj. Ezért én ettől valahogy többet várok. Bár lehet, hogy túl nagy bizalmat szavaztam nekik...
A danubiusban, az idei évre vonatkozó kívánságaidat, fogadalmaidat kellett leírni. A Pirosnál lesz a játék, egy évre szóló baba ápolási cikkek. Ám e-mailban küldtem el. Az e-mailük tripla@danubius.hu
Szerintetek mi az az érték határ amit teljesítenek?
Én emailbe küldtem a jelentkezést
Gladi!
Milyen emailt kellett elküldeni a Danubiusba?
Én kivágtam a Mai lapból a nyereményszelvényt. Valaki megtette ugyanezt?
Hogy vagytok, mi újság? Mindenki elküldte már Danubiusnak a hétfői játékra az e-maileket? Slágerrádióba is elküldtem az sms-t két telefonról, hátha visszahívnak és nyerek egy kis pénzt tőlük. Tudjátok, min. 20eFt ha mondod a nyerő mondatot. Nem hallottam egy hétvégi különösebb játékot sem, lehet, hogy síelnek mindenhol. Slágeren szituációs játék van, férfiak játszhatnak ezen a hétvégén ajándékcsomagért.
Hanyatka.
Danubius címére adtam fel tripla@danubius.hu-ra ha jól emlékszem. De holnap már nyugisabb napom lesz. Ha van kedved, írj e-mailre, du. 3-ig.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások