Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 79 / 135 oldal |
A 3. fordulóban egy öngyújtó.
Webkamera ! Úgy örülök !
A 3. részből két kóddal most tartunk 1 gyufánál és igen, igen ma egy mp3-as karóra sikerült.
Darabszámra az első részben nyertünk a legtöbbet, a másodikban meg csak a sisak
Darabszámra az első részben nyertünk a legtöbbet, a másodikban meg csak a sisak
2. öngyújtó, valaki nem akarja elcserélni velem egy webcamerára?

2. öngyújtó :I
Éppen erre gondoltam én is, hogy elosztják maguk között.
Igen, erre gondoltam.
De végülis lehet olyan (sok gyerekes) család, ahol sokmindent megoldanak, de ilyen "luxusra" már nem futja.
Remélem, nem az elosztók viszik haza. Mert olyat is láttam már.
De végülis lehet olyan (sok gyerekes) család, ahol sokmindent megoldanak, de ilyen "luxusra" már nem futja.
Remélem, nem az elosztók viszik haza. Mert olyat is láttam már.
Vicke: sada szerintem arra utalt, hogy a rászorulóknak nagyobb szükségük van ruhára meg kajára mint biciklis sisakra....

Szerintem nem cinikus, szivesen vették a felajánlásom. Én utánaérdeklődtem, itt a kerületben van valami segélyező kör, akik szivesen vesznek bármilyen adományt, és a védőnő meg az orvosok segítségével eldöntik, hogy a beadott dolgokból melyik család miket kapjon.
Több hetes folyamatos küldözgetés eredményeként, 1 db öngyújtót hozott

mp3 karóra

Szerintem elég cinikus ajándék a rászorulóknak,
Ha nem kell, miért nem adod be egy biciklis bizományiba és az árát adod annak, akinek gondolod.
Ha nem kell, miért nem adod be egy biciklis bizományiba és az árát adod annak, akinek gondolod.
na ilyen gondom nem lesz mivel ma megint semmi
Sztem bukója itt mindenkinek van. Én speciell beadom karácsonyi ajándéknak a rászorulóknak mind a hatot.
Nem érdekel valakit 1 Bukó? Én nem vagyok az a biciklis fajta.. megegyezünk 

Tery!
Nem vagy egyedül!
Nem vagy egyedül!
ebben a fordulóban semmi.
már csak megszokásból küldöm a kódokat 
már csak megszokásból küldöm a kódokat 
Nem tudom hogy csináljátok nekem semmi
2 öngyújtó! Szuper!
ma ismét egy mp3as óra, már a 2.