az összes cikket átnéztem, de tényleg, 6. mézeskalácsot találtam, 2 ahogy írtam elvett, így most 4 van, nekem megelegem

" alt="

">
megtaláltam a 6. mézeskalácsházat előjött a kérdés jól válaszoltam nem jött elő, hogy gratulálunk jól válaszoltál csak bezár és ezekután még el is vett 2 mézeskalácsot, így márcsak 4 van, na most robbanok fel

" alt="

">

" alt="

">
irenke60, a feminán éjfél után 6 perccel már csak 2 ajándék volt!
2006-os játék nagyon szuper volt, a múlt évi jó volt, ez meg..... Vajon miért kell változtatni azon ami 1x bevált?
Megvan mind a 3 házikó, de nem lesz ennyi időm, hogy ezzel vacakoljak mindennap

" alt="

">
úgy hogy egy kalap kaka az egész

" alt="

">
Elvileg, ha 3 házikónként jól válaszolsz a kérdésre, meg kell,h maradjon a sorsjegy. Hogyan tűnhetett el?
a fűszeres báránysültet nem találom

" alt="

">
Sziasztok
Ma reggelre törölte az 1 sorsjegyemet is a nlc .Na ezt feladom!
Megyek a Feminára háromnegyed 5kor .játék még nincs.5óra15perckor már 2 ajándék elkelt.Fél hatkor ujból nem lehet játszani.még nem elérhető.Akkor valószinű jobb ha nem is játszunk.nagy a fejetlenség.
Véleményem szerint könnyíteni fogják a játékot, mert nagyon nehéz. Az nlcafe-n is sokan feladták, az üzemeltetőknek pedig biztos nem ez a szándéka/érdeke...
Ne adjátok fel, tuti lesz könnyebb is -talán.
Én egy órája keresem a 9. házikót
A 8.-at a fűszeres báránysültnél leltem meg
cappucci!
Szia! Köszike!
Most visszakaptam a második sorsjegyemet, a "manók összenéztek és hagytak újra játszani", így most 7 házikóm van, de meddig??

" alt="

"> ....

" alt="

">
Feladtam az nlc adveni játékát! Sok sikert és házikót aki tovább játszik!
Marita
Még nem volt sorsolás, tehát csak úgy kiírja, hogy nem nyert. az még nem biztos, hogy nem nyertél, majd a sorsolás után kiderül.
V.Viki!
Megnézted a sorsjegyedet, hogy nyert-e? mert nekem azonnal kiírta, hogy nem nyert...

" alt="

">
Én is most léptem be, hogy folytatom, a 4 kalácsból egy volt, és az egy sorsjegyből egy sem... én ezt nem értem.... :-(((( és sehol matrica... idegölő.
Jessszusom!
A hat sorsjegyből megint csak négy lett... hogyis van ez?? Miért veszik el??, most kezdhetem újra!!

" alt="

">

" alt="

">
Még a kétéves gyerek is tudja, hogy a szánt rénszarvas húzza...

" alt="

">
1 sorsjegyem van, nem is lesz több soha, befejeztem ezt a pihentagyú játékot.

" alt="

"> Tavalyi sokkal jobb volt. Ráadásul az 1 sorsjegy sem ment zökkenőmentesem, amikor már megvolt 3 házam, hirtelen eltűnt kettő és maradt 1.

" alt="

">
Nektek jó szórakozást, szánalmas!

" alt="

">
Na, a második sorsjegy is elúszott...

" alt="

">
Szerintem lelassult a játék az oldalon és kidobja az "embert" a gép egy idő után, így nem tudja fixre tenni a választ...

" alt="

">
Marita, tvm53 köszi a bíztatást! Kis szünet után ismét próbálkoztam, és valóban meglett a 2. sorsjegyem!!Azt javaslom Mindenkinek, ha már belefáradt pihenjen egy kicsit, mert utána összejön az!!Én tavaly nyertem egy szép kis könyvet.Az a játék nekem egy kicsit jobban tetszett, izgalmasabb volt azonnal kaparni és megtudni, nyertél-e vagy nem, és ha igen akkor mit!
mamocika165!
Igen az nlc-n volt.... egy könyvet sem nyertem rajta a kis pingvinek mind "elszálltak"....
Gabbci, én is így jártam.

" alt="

"> Fél órámba telt, mire megtaláltam az első 3 házikómat, de sorsjegyhez nem jutottam.

" alt="

"> Nekem (eddig) nem jön be ez az adventi játék.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások