van pár darab coca-cola kód, elcserélném másra..
Sziasztok!
Vannak Coke kupakjaim. Nem tudom megmondani, hogy pontosan mennyi, mert nem tudom, hogy mennyinek vannak már felhasználva a kódjai. De egy bevásárlózacsi tele van velük. Ha valaki igényt tart rájuk, akkor feltöltöm neki a kódokat.
Cserébe Libero vonalkódokat vagy Delikát8 vonalkódokat szeretnék. Esetleg Dörmit, Pöttyöst vagy Hűtött Kindert
van 64 kupakom
pöttyöst szeretnék érte (elsősorban...)
nyert már valaki fekdoboxot márciusban?
Naponta egyet...

" alt="

">
Rémes...
Mától nem venni, hanem nyerni lehet....
Cokén nem 6ig van feldobox? Az meg ma éjfél nem?
Már nem tudok vállalni feltöltést. A gyerkőc egyszerűen nem engedi.

" alt="

"> Játszanom kell vele.

" alt="

">
Sziasztok!
Nagyon köszi mindenkinek a segítséget!

" alt="

">
HAjni
Mennem kell, nem tudok tovább várni. Estére még talán benézek, ha valakinek kell valamennyi pont. Cserében megegyezünk. E-mailra írjatok.
Zshajni! Küld el a belépési adataidat e-mailban és feltöltök annyit amennyi kell. De légyszi gyordsan, mert megyek el a gyerekkel.
én egyet küldtem, de lehet nekem is lesz még estére.....
zshajni
este küldök neked
Én is feltöltöm egyből pont ezért. Most ott is van 400 pont, valszeg el is fog veszni. Különben adnák én is. De szerintem lesz még garantált aji tuti. Ha nem doboz akokr más.
Az a baj, ha kupakot találok, mindjárt fel is töltöm, hogy el ne keverjem, így aztán nem mobilok a kódok. Sajnálom. Gondolom, nem csak én csinálom így.
Senkinek nincs már kódja?

" alt="

">
Szükségem lenne még 125 pontra. Vissza is adom, vagy fizetek, vagy adok érte dm pontokat, csak segítsetek légyszi!

" alt="

">
Van:
3 Coke 10 Balaton kódért.
Köszi Macskusz!
Végülis felhívtam őket!
A véletlenszerűségről biztosított az asszonyka, de furcsa volt az a kijelentése is, hogy ha megtartom őket, akkor lehet, hogy jobban járok!
Én ezért inkább mindet beváltom ma este, mert nekem az ultrahangos kezelés megéri 7800ft helyett ...
Jelica megkereslek, szerintem jó lett az arányod.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások