Morvia én örülök ha nyersz nem erről van szó, én nekem, meg sokunknak nem telik havi 50 000 postára, de vannak olyanok rajtad kívül akiknek igen, nyerjél sokat...hajrá! ...de ne felejtsd el, már a nick, az email alapján is rá lehet jönni ki lehet egy adott illető, meg azt sem kell elfelejteni, hogy sokan nyernek itt sokat... és nem sztárolják magukat... nem keresik fel őket az m1-től, stb.... és már páran voltak a világban itt ott....
Szóval osztozkodni kell a nyereményekben, idén is, meg jövőre is... meg utána...
..és itt mindenki tudja, ha van is kedvenc csoki a milka, néha meg kell venni a bocit is.... meg a tarkát...
Szóval ha itt amatőröket keresel, akinek a trükkökről mesélhetsz nehezen fogsz találni...
Én és még 1-2 ember meg azért kérdezte, hogy mit mivel nyertél, mert abból ki lehet találni, h. valós v. nem valós az állítás...
Pl, az érdekelne a Koh szigeteki utazást mivel lehetett? ...és mikor, arra nem emlékszem...
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 79 / 320 oldal |
Jelica,Drága!Bocsánat,ezzel kellett volna kezdenem: Gratulálok az 5 gyermekhez és jó egészséget mindannyiotoknak!
Szia Jelica! A belföldiek után /amik szintén nagyon jók!!!/ majd jönnek a külföldiek is.Mikor a repülőgépen mondod a párodnak,hogy "látod,megint hol vagyunk..."az csodálatos dolog.Repülni egyébként óriási,szerintem.Volt olyan nyereményutunk,ahol nyolcszor repültünk,összesen 28 órát.Nem lehet megunni...Őszintén kívánom neked is!üdv:moravia
Szia Lynd! Én is kezdőként kezdtem.Majd leszel még haladó,sőt ha nem unsz bele akár profi is.Nekem évekbe telt,mire mindenre rájöttem és olyan szintre fejlesztettem,hogy gyakorlatilag meg lehessen belőle élni.Sok sikert,üdv:moravia
fozo.gabi
Teljesen egyet értek veled!!!!! Én nagyon Örülök mások sikerének, tiszta szívemből és csak igyekszem az ilyen nagy játékosoktól lesni, amit tudok!!! 5 gyerek mellett nem tehetem meg egyenlőre, hogy mindent a nyereményjátékoknak szenteljek (gondolok itt a már hajnali kelésre és borítékolásra (pfff 50. e Ft....), ahogy moravia írta...), de minden tiszteletem az Övé/Ővék (a hozzá hasonló Nagy Játékosoké)!!!!
Nálunk az legelső játékom (Nestlé) volt vízválasztó, mert addig nem hittünk a dologban, hogy tényleg kisorsolják, hogy tényléeg megkapjuk....
Mikor így lett akkor kezdtem el foglalkozni vele, azóta sok helyre eljutottunk (egyenlőre Mo-on belül) és sok mindennel gazdaígtottuk az életünket és ezért az itteni közösségnek nagyon HÁLÁS vagyyok!!!
Drága Fortuna, csak annyit kérek, rosszabb évem ne legyen mint tavaly!
Teljesen egyet értek veled!!!!! Én nagyon Örülök mások sikerének, tiszta szívemből és csak igyekszem az ilyen nagy játékosoktól lesni, amit tudok!!! 5 gyerek mellett nem tehetem meg egyenlőre, hogy mindent a nyereményjátékoknak szenteljek (gondolok itt a már hajnali kelésre és borítékolásra (pfff 50. e Ft....), ahogy moravia írta...), de minden tiszteletem az Övé/Ővék (a hozzá hasonló Nagy Játékosoké)!!!!
Nálunk az legelső játékom (Nestlé) volt vízválasztó, mert addig nem hittünk a dologban, hogy tényleg kisorsolják, hogy tényléeg megkapjuk....
Mikor így lett akkor kezdtem el foglalkozni vele, azóta sok helyre eljutottunk (egyenlőre Mo-on belül) és sok mindennel gazdaígtottuk az életünket és ezért az itteni közösségnek nagyon HÁLÁS vagyyok!!!
Drága Fortuna, csak annyit kérek, rosszabb évem ne legyen mint tavaly!
moravia
Én is így listázok, de még kezdő vagyok
" alt="
">
Amit leírok arra nyomom is a pozitív gondolatokat.
Sok sikert mindenkinek az idén!
Én is így listázok, de még kezdő vagyok
" alt="
">
Amit leírok arra nyomom is a pozitív gondolatokat.
Sok sikert mindenkinek az idén!
moravia, gratulálok!
Én rubinéknak is örültem, mikor végre beregisztráltak a fórumra. Jó lesz majd, ha néha te is beírsz a fórumra
" alt="
">
Én rubinéknak is örültem, mikor végre beregisztráltak a fórumra. Jó lesz majd, ha néha te is beírsz a fórumra
" alt="
">Kedves Angyal1960!
Bizonyára megérted,hogy mindent nem fogok elárulni,de egy-két lényeges dolog: azt felejtsd el,hogy kedvenc kávé,víz,csoki,mosópor,stb.Mindig olyat kell venni,amivel nyerni lehet.A drágább dolgoktól se riadj vissza,vedd meg,mert ott kevesebben játszanak.Tetőcsrepet,vagy téglát nem veszek azért,mert nyerni lehet vele,de amit a család használ és fogyaszt,azokat ésszerü mennyiségben igen.Kis diszkontom van a pincében.Vezess listát,melyik játék mikor jár le,és a nyereményekről is,mert egy idő után nem lehet követni anélkül.Én beírom,amikor megtudtam és áthúzom,amikor meg is kaptam.Most például dec.31-én 28 nyereményről tudtam,ami még nem jött meg,de ezek csak a 2011-es összesítésben szerepelnek,amikor meg is érkeztek.
Sok nyeremény persze úgy jön,hogy előzőleg nemis tudok ról,mint pl.jan.3án 7db,amiből egy nagy nyeremény.Most ennyi,majd írok még.Neked is sok sikert!üdv:moravia
Bizonyára megérted,hogy mindent nem fogok elárulni,de egy-két lényeges dolog: azt felejtsd el,hogy kedvenc kávé,víz,csoki,mosópor,stb.Mindig olyat kell venni,amivel nyerni lehet.A drágább dolgoktól se riadj vissza,vedd meg,mert ott kevesebben játszanak.Tetőcsrepet,vagy téglát nem veszek azért,mert nyerni lehet vele,de amit a család használ és fogyaszt,azokat ésszerü mennyiségben igen.Kis diszkontom van a pincében.Vezess listát,melyik játék mikor jár le,és a nyereményekről is,mert egy idő után nem lehet követni anélkül.Én beírom,amikor megtudtam és áthúzom,amikor meg is kaptam.Most például dec.31-én 28 nyereményről tudtam,ami még nem jött meg,de ezek csak a 2011-es összesítésben szerepelnek,amikor meg is érkeztek.
Sok nyeremény persze úgy jön,hogy előzőleg nemis tudok ról,mint pl.jan.3án 7db,amiből egy nagy nyeremény.Most ennyi,majd írok még.Neked is sok sikert!üdv:moravia
Kedves Paintuci!
Nem kívánsz te túl sokat?Porecsben a 200 nyertes közül volt egy csomó régi fórumos.Szerveztek találkozót maguknak,de vagy nem mentek el többen,vagy inkognitóban maradtak.Úgy hogy ne vess követ rám,de teljesen nem kívánon magam kiadni,mert ha akartam volna,már régen megtehettem volna.Többször volt,hogy fülest kaptak másoktól és megkeresett az m1,kereskedelmi tévék és rádiók,valamint bulvárlapok,hogy nyilatkozzam,de mindig nemet mondtam.Bármilyen büszke is vagyok pl.arra,hogy nyereményutakkal az egész világot bejártam,nem szeretnék a nagy nyilvánosság ellőtt mindent kiteregetni.üdv:moravia
Nem kívánsz te túl sokat?Porecsben a 200 nyertes közül volt egy csomó régi fórumos.Szerveztek találkozót maguknak,de vagy nem mentek el többen,vagy inkognitóban maradtak.Úgy hogy ne vess követ rám,de teljesen nem kívánon magam kiadni,mert ha akartam volna,már régen megtehettem volna.Többször volt,hogy fülest kaptak másoktól és megkeresett az m1,kereskedelmi tévék és rádiók,valamint bulvárlapok,hogy nyilatkozzam,de mindig nemet mondtam.Bármilyen büszke is vagyok pl.arra,hogy nyereményutakkal az egész világot bejártam,nem szeretnék a nagy nyilvánosság ellőtt mindent kiteregetni.üdv:moravia
kezdetnek ez nagyon jó,köszönöm
" alt="
">
" alt="
">remélem ,hogy a szekerem beindul és lesznek kicsit nagyobb nyereményeim is
" alt="
">
köszönöm!
gondolj a többiekre is azért.
" alt="
">
köszönöm!
gondolj a többiekre is azért.
moravia
ha nem hadititok akkor elmesélhetnél nekünk 1-2 praktikát a nagyobb nyerési esélyhez.priviben is meghallgatlak:
" alt="
">
előre is köcce!!!!
ha nem hadititok akkor elmesélhetnél nekünk 1-2 praktikát a nagyobb nyerési esélyhez.priviben is meghallgatlak:
" alt="
">
előre is köcce!!!!
Én csak annyit kívánok Fortunától, hogy legalább annyira tartson ki idén mellettem és a szeretteim mellett, mint 2010-ben. Szerencsésnek mondhatom magam, mert boldog és egészséges vagyok, és ugyanez mondható el a családomról is. Ennél szerintem többet nem is kívánhatnék...csak hogy még így sokáig együtt lehessünk!
Köszönöm Fortuna! Nagyon, köszi! :-*
Kedves Fortuna !
Nem szoktam ide írni, de úgy döntöttem, hogy új év, új szokások . Szeretném , hogy 2011-ben legyél mellettem az élet több területén is.
Az igaz,hogy nem lehetsz mindenki mellett,csak néha gyere felénk
" alt="
">
Remélem,meghallod a szavam amikor kérem!
Nem szoktam ide írni, de úgy döntöttem, hogy új év, új szokások . Szeretném , hogy 2011-ben legyél mellettem az élet több területén is.
Az igaz,hogy nem lehetsz mindenki mellett,csak néha gyere felénk
" alt="
">
Remélem,meghallod a szavam amikor kérem!
" alt="
">Paintuci
A megadott infók alapján már adott a vezetéknév és a település, már csak a google kell és tálcán a lista (egy része).
A megadott infók alapján már adott a vezetéknév és a település, már csak a google kell és tálcán a lista (egy része).
Pl: a Coke-New Yorkot hány ponttal?
moravia, Te nem az a szerencsés nyertes társam vagy akivel a Karaván kaland nyeremény játék kapcsán találkozhattam a díjátadáson egy kávézóban?
A mail címed nem látható, de kísérteties a hasonlóság az ottani beszámolóval...
A mail címed nem látható, de kísérteties a hasonlóság az ottani beszámolóval...
Mert ez gyűjtőfogalom, h.robogo, bankártyák stb...