Kedves Paintuci!
Nem kívánsz te túl sokat?Porecsben a 200 nyertes közül volt egy csomó régi fórumos.Szerveztek találkozót maguknak,de vagy nem mentek el többen,vagy inkognitóban maradtak.Úgy hogy ne vess követ rám,de teljesen nem kívánon magam kiadni,mert ha akartam volna,már régen megtehettem volna.Többször volt,hogy fülest kaptak másoktól és megkeresett az m1,kereskedelmi tévék és rádiók,valamint bulvárlapok,hogy nyilatkozzam,de mindig nemet mondtam.Bármilyen büszke is vagyok pl.arra,hogy nyereményutakkal az egész világot bejártam,nem szeretnék a nagy nyilvánosság ellőtt mindent kiteregetni.üdv:moravia
kezdetnek ez nagyon jó,köszönöm

" alt="

">
remélem ,hogy a szekerem beindul és lesznek kicsit nagyobb nyereményeim is

" alt="

">
köszönöm!
gondolj a többiekre is azért.
moravia
ha nem hadititok akkor elmesélhetnél nekünk 1-2 praktikát a nagyobb nyerési esélyhez.priviben is meghallgatlak:

" alt="

">
előre is köcce!!!!
Én csak annyit kívánok Fortunától, hogy legalább annyira tartson ki idén mellettem és a szeretteim mellett, mint 2010-ben. Szerencsésnek mondhatom magam, mert boldog és egészséges vagyok, és ugyanez mondható el a családomról is. Ennél szerintem többet nem is kívánhatnék...csak hogy még így sokáig együtt lehessünk!
Köszönöm Fortuna! Nagyon, köszi! :-*
Kedves Fortuna !
Nem szoktam ide írni, de úgy döntöttem, hogy új év, új szokások . Szeretném , hogy 2011-ben legyél mellettem az élet több területén is.
Az igaz,hogy nem lehetsz mindenki mellett,csak néha gyere felénk

" alt="

">
Remélem,meghallod a szavam amikor kérem!

" alt="

">
Paintuci
A megadott infók alapján már adott a vezetéknév és a település, már csak a google kell és tálcán a lista (egy része).
Pl: a Coke-New Yorkot hány ponttal?
moravia, Te nem az a szerencsés nyertes társam vagy akivel a Karaván kaland nyeremény játék kapcsán találkozhattam a díjátadáson egy kávézóban?
A mail címed nem látható, de kísérteties a hasonlóság az ottani beszámolóval...
Mert ez gyűjtőfogalom, h.robogo, bankártyák stb...
Én írtam h. nagyobb vagy...
De részletesebben az utakat, meg a játékokat... mit, mivel, mikor hol, lehet priviben is...
Kedves Paintuci!
Én nem mondtam,hogy a fórumosoknál nagyobb nyertes vagyok.Csak decemberben regiztem az oldalra,bár nagyon sok fórumost ismerek
/Ledo-út,Porecs,színház és egyéb rendezvények,nyereményátadások,ahol több nyertes volt,stb./Az tény,hogy "magányos farkasként" játszom,meg vannak praktikáim,amik sok év alatt alakultak ki.Csak a postaköltségem havi 50eFt körül van,de
nem panaszkodom,mert megéri.Minden nap jön a postás / aki jó barátom/
és a futárkocsik is.Éjjel egykor kelek és borítékolok,nyírok,vágok,regizek,stb.reggelig.De az évi 3-400 nyeremény
kárpótol.Természetesen ebben a kisértéküek is benne vannak,de általában havonta bejön egy-kettő nagyobb is /tavaly pl.robogó,utazások,sok müszaki cikk,bankkártyák,ilyen-olyan utalványok,stb./Hát ennyi.Neked is sok sikert 2011-re!üdv:moravia
morvai kicsit részletesebben... ???
Ezek szerint te az itt lévő nagy webnyereményeseknél is nagyobb vagy...
Ráfordított idő, energia, hagy tanuljunk már...

" alt="

">
Nekem is fő az egészség!!! És nyereményjátékban elég sikeres volt az év, több kisebb nyeremény:-) De ha vágy, akkor autó..az nagyon kéne..
Kedves Fortuna!
Az előző évem sem nyeremények, sem a magánélet tekintetében nem volt túl jó.
Ha nyeremény nem is jut nekem sok idén, nyugalomnak, békességnek nagyon örülnék, ez mellett a munkahelyi biztonságunk is fontos lenne.
Köszönöm!
fozo.gabi
Én ugyanebben a cipőben járok.
Fő az egészség!
A 2010es évre nyeremény ügyileg nem lehet panaszom

" alt="

">
Bár a ház hitelt nem sikerült előtörleszteni egyik nyereményből sem, és hát a folyószámlahitelünket is sikerült majd a duplájára duzzasztani egy év alatt...
Ha 2011ben ez a helyzet jó irányban változna, én nagyon örülnék!

" alt="

">
Bár van egy szép családom, tető a fejünk felett, egyenlőre mindkettőnknek állása, remélem az egészségünk is marad... szóval nincs panasz

" alt="

">
moravia: ügyi vagy!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások