Nem vagyok ám ilyen "kötözködő",ne haragudj

De ez a vírus dolog felbosszantott.Pláne,hogy nem értek a dolgokhoz.Ha megkapod szólj,akkor esetleg megnyitom.

nemtom, majd ha lesz vmi, szólok
de nem vesztek semmit, azzal, ha megpróbálom
szia!
És házhoz viszik neked ingyen...Még garancia papírt is adnak...Nem akarok bunkó lenni,de én ilyeneknek soha nem dőlnék be.USA-ból küldik majd,vagy honnan?
ki tudja? próba, szerencse

Tehát-összefoglalva a dolgokat:megnyitod az oldalt,nem vírusos,de felurik egy vírusos reklám oldal(trojal-vírus)De semmi baj,vagy megfogja vírus irtód,vagy nem.Mindez egy ingyen notebook-ért,amit úgysem küldenek.Vagy gondoljátok,hogy több ezer ember a föld különböző pontján csak úgy ingyen megkapja???
az lehet, de biztos van másik is, ami kitörli
De nincs mindenkinek Nod32.
Nem az az oldal volt vírusos, ahol regelni kell, csak egy másik, ami közben bejött. - vmi reklám volt. A NOD32 simán kitörölte.
andii!Megnyitottad te is azt az oldalt?És jelezte ,hogy vírusos?
Minya!
Nekem NOD32-m van, az egyből kitörölte

a www.nod32.hu-ról le tudod tölteni, az időkorlátos próbaváltozatra kell rámenni.
Én nem igazán értek hozzá, sőt queene beírásának felét nem is értem. Nekem VirusBusterem van. Az jó valamire ? Az nem talált semmit.
Én nem értek a dolgokhoz.A húgom virusírtóval vagy nem tudom mi a neve csinált egy teljeskörű vírus és kémprogram keresést,így lehet fertőtleni a gyanús kémprogramot.
Víruskeresővel
De én a hijackthis nevű programot használom, megmutatja a registry-bejegyzéseket, könnyű kiválogatni, hogy mik a nem oda valók, és szépen el is távolítja, kevés kivétellel.
Kémprogramot hogy kell keresni a gépen ?
jrekuska linkje=trojan virus a gépemre

K..rva ideges vagyok.Sok bajunk van enélkül is!
Én sem vagyok harcias amazon, csak ugye a plus nem itt van mellettünk, meg 35 000 Ft-ról volt szó, annyi amennyi 1 havi gyesem

Köszi mel. Az a baj hogy én nem vagyok olyan harcias amazon, még én éreztem kellemetlenül magam pedig nem vagyok koldus ez jár csak nem hajlandóak foglalkozni velem elhajtanak mondván nem kaptak infót sem utalványt. A Gábor meg most kiment valahova, később hívom.
Viki
Ahol én voltam, ott sem tudtak az egészről, csak én addig nem voltam hajlandó eljönni,míg oda nem adták.Ugyhogy össze-vissza keresték, telefon, e-mail stb. itt is bunkók voltak.El is mondtam én is annak a Gábornak.(elég nehéz neve van)Vinned kellett volna azt a számot, akivel beszéltél, hogy ők is hívják már fel.
sada: köszi, de ismerem a Plus oldalát, nem is ez a gondom, hanem hogy ide oda pattogtatják a labdát. A központban csak ígérgetnek kint a boltban meg nem tudnak semmiről és elhajtanak.
Elfogyott a fa/vademecumnál a garantált piknik táska!!! Majd rendelés után postázzák ki. Remélem nem felejtik el...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások