A 05.15-re szavazhattok, aza az enyém!
(a díjazott belsős).
Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 79 / 96 oldal |
Az arany ászok érvek mellett pöttyök lettek, és lehet rájuk szavazni. De nem a szavazás dönti el, hogy kié a milla, ugye?
10 óra.
Remélem valamelyik fórumos jelentkezik délelőtt, hogy kapott egy telefonhívást
Remélem valamelyik fórumos jelentkezik délelőtt, hogy kapott egy telefonhívást

Ma sorsolják az arany ászok főnyereményt. Ki tudja, mikor?
Ma 10kor (13 perc múlva) sorsolják a DE kávéházát! 

05.31-én DE fődíj sorsolás
Holnap (30-án) Spar/Boci sorsolás
info: 40/214-400
info: 40/214-400
tegnap 28-án volt a Cherry Queen utolsó sorsolása
akkor térjünk vissza az eredeti témához:
holnap Tesco/Nestlé fitness sorsolás
holnap Tesco/Nestlé fitness sorsolás
Nem dehogy! Nem rád, csak bizonyos szó foszlányokat olvasnak egyesek, és kombinálnak.
Paint, remélem, nem voltam félreérthetö, és nem rajtam idegesítetted fel magad! Ugyanis mindössze Szerecsen névválasztására utaltam, arra célozva ezzel, hogy valaki a CBA-tól bújt eme név mögé. Mert idöröl-idöre felbukkannak a Laci bácsik, egyéb egyszer megszólalók, akik valahogy mind a CBA-t istenítik, pedig a sorsolásaik enyhén szólva hagynak kívánnivalót maguk után.
Szóval bocs, ha esetleg másként értelmezted, mint ahogy én gondoltam. A bók kizárólag annak szólt, hogy nagyon ügyesen és egyben cselesen álcázta magát, ha CBA-s.
Szóval bocs, ha esetleg másként értelmezted, mint ahogy én gondoltam. A bók kizárólag annak szólt, hogy nagyon ügyesen és egyben cselesen álcázta magát, ha CBA-s.
Most jól fel idegesítettem magam. Én azt se tartom furának ha valaki több autót nyer. Csak itt vannak olyan játékosok, hogy ha fórumos nyeri akkor hajrá, akkár többet is, pl: Cherry, pall mall, stb.... ha más nyer, és dupláz, tripláz akkor biztos bunda. Akinek nem inge az nem veszi magára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ezért csuklottam én ma)
De még lehet, lakás, pénz is. 

Szerecsen! 1db autót nyertem, eladtam 2millióért, apukám adott hozzá 1,5 milliót, és felvettem bankkölcsönt. Szóval nincs autó, lakás, pénz, hanem 1db autó, és 20év bankkölcsön, 27m2-es lakás, az ország egyik legnehezebb kerületében.
Szerecsen, nagyon árnyalt a gondolkodásmódod
ez most bók!
Ugye a szerecsenmosdatás miatt? Ahol a CBA a szerecsen
Igaza van Gabinak, de a fenti bók azért jár neked
ez most bók!
Ugye a szerecsenmosdatás miatt? Ahol a CBA a szerecsen
Igaza van Gabinak, de a fenti bók azért jár neked

Szerecsen!
Ne keveredjél már igy bele!
Paint nyert egy autót (Gratuláltunk is ám neki!
), eladta, abból lett a pénz, és a pénz hozzásegítette egy lakáshoz. Ez ilyen egyszerű, de nem mindegy az ember hogy írja!
Ne keveredjél már igy bele!
Paint nyert egy autót (Gratuláltunk is ám neki!
), eladta, abból lett a pénz, és a pénz hozzásegítette egy lakáshoz. Ez ilyen egyszerű, de nem mindegy az ember hogy írja!És a többiek?Paint,lakás kocsi pénz stb.például
Ma sorsolják a Profi nyerteseit. Sajnos arról egy szó sincs a kiírásban, hogy közzéteszik-e valahol a nyertesek neveit.
verka
Fodorékat és a többieket a CBA-val együtt jól kitárgyaltuk a CBA topicba. Ott olvasgathasz róluk, szerintem egy jó ideig igen sokat csuklottak...
Fodorékat és a többieket a CBA-val együtt jól kitárgyaltuk a CBA topicba. Ott olvasgathasz róluk, szerintem egy jó ideig igen sokat csuklottak...
A CBA-s Fodor Juditról annyit, hogy tavaly 2x vagy 3Xnyert autót+ egyéb apróbb ajándékokat. No comment!