Ez a 3 napos club tagság jó kis beetetés volt, meghosszabbítottam a tagságomat tegnap.

" alt="

">
annipanni:

" alt="

"> Nekem már 10 db van.

" alt="

">
kaptam gyémántot, és most tiszta boldog vagyok

" alt="

">
x idő után 15 pontot ad majd.
de ip függő a dolog. nem óránként
Eza barakos játék akkor is ad pontot, ha magadat jelölöd, és szerintem óránkét lehet kattintgatni. Legalábbis én már 2x10 pontot kaptam magam után.
Ja és nem tudja valaki véletlenül, hogy mi az a titkos játék dolog a Sinkyfrog's ark végén? Valami olyasmi van, hogy bele kell ugrani a vízbe, utána valamit csinálni és kapsz 1 Bubzot meg egy titkos játékot. Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam normális leírást.
A Blazing Flames, a Guardian Angel és a Sinkyfrog's Ark ad valami bónuszt ha kijátszom? Eddig még nem sikerült, de már csak 1-2 pálya kiányzik.

" alt="

">
A barakofrite pedig már negyed órája nem akar elindulni. Nem jön be az oldal.

" alt="

">
Azt honnan látod, ha vki nem visszajelöl, hanem megjelöl. Vagy nem lehet megkülönböztetni. Azt látod vhol, hogy te kit jelöltél?
Én is megnéztem újra az oldalt

" alt="

">
Krida! A kódokat mikor töltik?
És minden nap annyit nyomkodok amennyit akarok?
Ohh, nagyjából értem, köszi.

" alt="

">
és a mybarak vagy mi, bal oldalt, histoi.... ott látod hogy téged kik nyitottak meg, vagyis ki adta vissza

" alt="

">
http://www.barakofrite.com/fritation-lolina
ezt nyisd meg.
az nekem 15 pont.
majd nyomj a nevemre , persze ezt belépve tedd. ott írkál megint egy csomó nevet, nyitogasd meg őket új lapon. van aki visszaadja, van aki nem.
én elmentettem 100 nevet, azokat minden nap megnyitom..
kp 1000 pontom van naponta így.
Hol lehet itt reflinket nyitogatni?
A kaparósokat elintéztem, de még egy kicsit magas nekem ez az oldal.

" alt="

">
Csak a többi 20999 embernek jó, nekem sem indulnak el a játékok.

" alt="

">
És a vitrin sem
A Prizee a vitrinbe sem enged be, és játszani sem tudok.

" alt="

">
Nem értem, a többi 21ezer embernek meg nek jó, csak nekem nem?

" alt="

">
Oké, köszi. Gondoltam rá h oda regeljek, csak egy kicsit bonyolultnak tűnik. De nem baj, majd rájövök.

" alt="

">
alámregelőset nem nagyon nyomok

" alt="

">
de ott van amit beírtam, ha mások reflinkjeit nyitogatod , ők is visszaadják és pontot ér

" alt="

"> naponta + 2 kaparós (3-3 játék) .
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások