Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 79 / 2035 oldal |
Pityesz, régebben a Kinderrel a marketing vezetőjük nyerte a főnyeremény gépkocsit, kėtszer is egymãs után. Persze minden “szabãlyosan” tœrtént.
pityesz76
Írta " Hej Nekem" (= Heineken), csak a szögedi tájszólást möndég silöbizálni köll.
(bocs, @Vágási Feri, nem rosszindulatú poénkodás akart lenni, hanem könnyed, humoros megjegyzés, csak nemtom, mennyire jött össze...)
Írta " Hej Nekem" (= Heineken), csak a szögedi tájszólást möndég silöbizálni köll.
(bocs, @Vágási Feri, nem rosszindulatú poénkodás akart lenni, hanem könnyed, humoros megjegyzés, csak nemtom, mennyire jött össze...)
Mely játékon ért e inzultus?
Hej Nekem
Fel akartam tölteni egy nyitófül-kódot, kiírta, hogy csak hármat lehet feltölteni naponta. Nos, ma csak egyet töltöttem fel (reggel).
EzeXerint nem naptári napot figyel a renczer, hanem 24 órát, és ha töltöttél fel tegnap késő este kettőt + ma reggel egyet, akkor várnod kell ismét késő estig...
Fel akartam tölteni egy nyitófül-kódot, kiírta, hogy csak hármat lehet feltölteni naponta. Nos, ma csak egyet töltöttem fel (reggel).
EzeXerint nem naptári napot figyel a renczer, hanem 24 órát, és ha töltöttél fel tegnap késő este kettőt + ma reggel egyet, akkor várnod kell ismét késő estig...
Költség kimélés ..1 el kevesebbet kell fizetni a köz jegyzőjét meg rendelni pogácsát a bizottságosdira.
Én az Orlenes játékot várom, remélem, lesz F1-es játékuk megint.
A nyerő időpont pedig monnyon le. Fődíjaknál mindenképp'. (Szkrevó, Mogyi, Shell...)
A nyerő időpont pedig monnyon le. Fődíjaknál mindenképp'. (Szkrevó, Mogyi, Shell...)
Napibetevő
Kis kíváncsi!
Van autó a családban, több is, de nem én tankolom.
Városon belül szívesen tömegközlekedem v kerékpározom.
Kis kíváncsi!
Van autó a családban, több is, de nem én tankolom.
Városon belül szívesen tömegközlekedem v kerékpározom.
Mi van a kinderrel le vagyok maradva...
A Kinder-es marketing vezetőt kihagytad a felsorolásból. Bár szerintem neki nem volt sok blokkja, csak sok információja.
FlyGuy
amúgy szerintem ha valaki tényleg nagyobb mennyiségű blokkal rendelkezik, és egy picit odafigyel a feltöltésekre, az (legalábbis statisztikailag) a nyerő időpontos játékokon is nagyobb eséllyel indul.
(Kútkezelők, informatikusok, közjegyzők előnyben...)
amúgy szerintem ha valaki tényleg nagyobb mennyiségű blokkal rendelkezik, és egy picit odafigyel a feltöltésekre, az (legalábbis statisztikailag) a nyerő időpontos játékokon is nagyobb eséllyel indul.
(Kútkezelők, informatikusok, közjegyzők előnyben...)
sada, villanyaautód van, vagy tömegközlekedsz?
Ezért jó, hogy mind különbözőek vagyunk, és máshogy látunk dolgokat. Én kifejezetten kedvelem a nyerő időpontos játékokat...
(Ugyanitt kiscica, és 600 db Shell blokk eladó!
" alt="
">)
(Ugyanitt kiscica, és 600 db Shell blokk eladó!
" alt="
">)Ez a nyerőidőpontos játék olyan, mintha a lottó számokat is kihúznák előre.
Nem az esélyek miatt, hanem a hangulata (?) miatt nem tetszik.
Nem az esélyek miatt, hanem a hangulata (?) miatt nem tetszik.
A 600 blokkost szerintem egyáltalán nem zavarja a nyerő időpontos játék.
Én nem tankolok sehol, nem játszom a Shell-lel, de nekem is szimpatikusabb, amikor utólag sorsolnak.
Csak.
Csak.
csak azokat zavar a nyerőidőpontos fődíj, akik 600 db (ki tudja honnan szerzett) blokkal akarnak előnyhöz jutni... így pedig pont ugyanakkora esélye van bárkinek egyetlen vásárlással is, ha jó időben küldi
Tudom, de ott "csak" egy utazás volt a fődíj, a mostani főnyeremény kb. 10-szer akkora értékű.
Már az előző is az volt.
Shell új promóciónál a fődíj (BMW X2) is nyerőidőpontos.
Szerintem ott rosszul fogalmaztak.
Az nem életszerű, hogy csak 1 terméket lehet venni, ami 10e Ft feletti értékű...
De bárhogy is, meglátjuk, hogy mi lesz a válaszuk...
Az nem életszerű, hogy csak 1 terméket lehet venni, ami 10e Ft feletti értékű...
De bárhogy is, meglátjuk, hogy mi lesz a válaszuk...