Facebook - lájkolás, locsifecsi
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 79 / 366 oldal |
ok

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nekem is küldhetitek,de éjszakázni nem szeretnék.bár lehet fogok
" alt="
">
írjatok rám,ha küldenétek.
" alt="
">
írjatok rám,ha küldenétek.
Ha sikerül elérnie az illetőt, elküldi anyumnak, már nem variálom, csak jusson vissza, majd anyumtól dobom neked, te meg vissza uncsimnak, vagy öcsémnek, vagy akárkinek, vagy ha lesz addig rá jelentkező, akkor neki
Egy negyed órát vagyok,mert reggel 5-kor kelek,ide is küldheti,én közbe jelölöm anyud.Vagy ő engem !
Chat-en beszélek vele, ő továbbküldte valakinek, de az meg nem ír, hogy ő továbbküldte-e.
Írtam neki, hogy juttassák vissza valahogy köreinkbe, jelöljék anyumat, és visszavesszük.
Most írt, hogy utánajár, és ír mielőbb.
Remélem tovább tudjuk vinni.
Írtam neki, hogy juttassák vissza valahogy köreinkbe, jelöljék anyumat, és visszavesszük.
Most írt, hogy utánajár, és ír mielőbb.
Remélem tovább tudjuk vinni.
Mégis be kellett mennem dolgozni és holnap is,reggel 6-kor hívtak,beteg lett a kolléganőm.
Sikerült?
Most vonalban van a Renáta.
Mivel a Renáta azt mondja, hogy többeknek küldte át, ami alapból nem lehetséges, így tutti, hogy hibás, nálunk is volt ilyen. Küldesd el a Renátával Neked és hibaüzenetet fog Nálad kiadni.
Majd töröld le a Durecell alkalmazást és utána küldesd újra a Renátával Neked, így már működni fog.
Majd töröld le a Durecell alkalmazást és utána küldesd újra a Renátával Neked, így már működni fog.
Könyörögtem mindenkinek, hogy olyannak küldje, aki biztosan rögtön továbbküldi, előtte ellenőrizze le stb.
Oks, vagyok, csak kerüljön elő akinél van...
15 óra. Holnap reggel megint át tudom venni, 8-9-től.
Most muszáj dolgoznom, átvennéd?
Megint kijött a "Sajnos nem volt szerencséje, olyan üzenetre kattintott, ami már elévült".
De rájöttem, mit lehet csinálni. Akinek kijött ez az üzenet, az törölje le a Duracell alkalmazást és az előző, aki neki küldte küldje újra annak, akinél előjött a hibaüzenet.
Megint kijött a "Sajnos nem volt szerencséje, olyan üzenetre kattintott, ami már elévült".
De rájöttem, mit lehet csinálni. Akinek kijött ez az üzenet, az törölje le a Duracell alkalmazást és az előző, aki neki küldte küldje újra annak, akinél előjött a hibaüzenet.
óóóó yessss!
" alt="
">
Mikor indítottátok a láncot?
" alt="
">
Mikor indítottátok a láncot?
Végig ellenőriztem, hová megy, de el kellett mennem egy órára és most valaki olyannak küldte, aki vonalban van, de nem jelentkezik.
Ő volt az utolsó, aki küldte.
https://www.facebook.com/#!/01angels
Iszak Renáta
Most várunk.
Ő volt az utolsó, aki küldte.
https://www.facebook.com/#!/01angels
Iszak Renáta
Most várunk.
Vagyok
" alt="
">
" alt="
">Ki száll be most a Duracellbe?
Ki vállalja, hogy ellenőriz a Duracellen, mert nekem el kell mennem? Ki hová küldi, biztosan elfogadja-e, továbbküldi-e az illető stb.
Már vagyunk vagy 30-an.
Már vagyunk vagy 30-an.
https://www.facebook.com/elekjozsika ide jöhet lidl
Még 3 hely kiadó a Lidl kosaramban, aztán sorsolás! Ki jön még?