elkati
jobb oldalt felül rákattintottam a profilra
Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 80 / 101 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
pappocs igen mindent nyomon lehet követni,hát kíváncsi leszek mit fognak válaszolni,tudom sokan játszunk,de talán,nincs veszve semmi.
profilban, részletesen..jól megcsinálták..
Jó a játék,de sajnos nekem sok pontom hiányzik nincs feltöltve
" alt="
"> Lehet kuncsorogni,hogy nézzenek utána
" alt="
"> Sajna nem lehet minden tökéletes.
" alt="
"> Lehet kuncsorogni,hogy nézzenek utána
" alt="
"> Sajna nem lehet minden tökéletes.Nadina, hol látszik hogy mennyi babszemünk van?
Úgy látszik mindenkit egy szintre hoztak. Én már túl voltam a pörkölésen, most meg visszamentem az ültetés fázisba. Na mindegy, a lényeg, hogy a babszemek nem vesztek el.
Ki korán kell kávét lel!
" alt="
">
Nálam is működik.
" alt="
">
Nálam is működik.
Sziasztok!
Működik a kávéfarm!!!
Működik a kávéfarm!!!
sada
Ezt mond a macskáknak
" alt="
">
Ezt mond a macskáknak
" alt="
">A vakond védett állat..
" alt="
">
" alt="
">lassan azon gondolkodom, hogy elküldöm nekik az összes vakondvadász macskát a környezetemből. itt is van egy fehér nyakkendős fekete cica, otthon is van pár ügyes vadász, meg az egyik suliban is van egy kazáncica, aki vadászik is, talán 7-en elbánnak majd velük
" alt="
">
" alt="
">Tegnap beszéltem velük telefonon más ügyben, akkor már megkérdeztem mikor indul.Azt mondta a hölgy, hogy szerdán, vagy csütörtökön.
A facebookon kiírtak szerint hét közepére várható az indulás, és mindenki egyenlő esélyekkel folytathatja a játékot....türelem :-)
Most nagyon nagy a hallgatás.Valami kis biztatást kiírhatnának .
driska!
Mégis mikor fog megindulni az őrület szerinted? Ma már kedd van este
17.35 és még semmi jele a játék indulásnak. A hét elejére igérték,de azt nem mondták, hogy melyik hét eleje
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Mégis mikor fog megindulni az őrület szerinted? Ma már kedd van este
17.35 és még semmi jele a játék indulásnak. A hét elejére igérték,de azt nem mondták, hogy melyik hét eleje
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">driska
Én már alig várom az "Őrületet"
" alt="
">
Én már alig várom az "Őrületet"
" alt="
">ARRA LENNÉK KIVÁNCSI MIKOR KERÜL FEL MINDEN NYERTES,MERT PÁROM ÉS ANYÓSOM ADATAI IS EL LETTEK KÜLDVE,MÉGSEM SZEREPEL A NEVÜK A LISTÁN
" alt="
">
" alt="
">Akár többet ha farmer vagy!
Egy borítékban több kódot érdemes küldeni vagy egyesével???
Rövidesen indul az őrület!
Akkor egyből jóváírják a kódokat!
Akkor egyből jóváírják a kódokat!