Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 80 / 93 oldal |
Hogy attad fel az e-mailt. Nekem elfogadta.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Slágerrádión hétfőtől indul a pénznyerő játék. Sms-ben el lehet nekik küldeni a munkahelyed vonalas telefonszámát, ezzel felkerülsz a nyerőlistára. Visszahívnak pár embert minden nap és aki mondja a nyerő mondatot, 20eFt-ot kaphat. Ha az utána lévő nem mondja a nyerő mondatot, növekszik az ő összege a duplájára és így tovább. Sms szám: 06-30-3000000. Danubius visszadobta az e-mailemet, úgy látszik, várni kell hétfőig a küldéssel.
sláger rádió közmondás játékának mai első szava (ha érint valakit) :
csillagokat
csillagokat
Gladiátor,
Köszi
Köszi

Liz.
Igen, ott van, mostmár nekem is bejött. Egyről beszéltünk. Most már az a kérdés, hogy nekik mi az érdekes kívánság...mellesleg nem kötik kisbaba jelenlétéhez a családban, a reklámjaik pedig azt sejtették. Hajrá mindenki, nyerjük meg tőlük!
Igen, ott van, mostmár nekem is bejött. Egyről beszéltünk. Most már az a kérdés, hogy nekik mi az érdekes kívánság...mellesleg nem kötik kisbaba jelenlétéhez a családban, a reklámjaik pedig azt sejtették. Hajrá mindenki, nyerjük meg tőlük!
Gladiátor,
www.danubius.hu ott klikk bal oldalon a Danubius rádió-ra, majd ott a Claudia kép mellett "Ez az év is jól kezdődik".
Itt is valami hasonló a "feladat", azért kérdezem, hogy ugyanaz-e
www.danubius.hu ott klikk bal oldalon a Danubius rádió-ra, majd ott a Claudia kép mellett "Ez az év is jól kezdődik".
Itt is valami hasonló a "feladat", azért kérdezem, hogy ugyanaz-e

Liz.
Sajnálom, nem tudom, a gépem azt válaszolta, nem található ilyen cikk. Én annyit tudok a játékról, amit a héten már beírtam ill. azt, hogy e-mailen és postacímükön lehet a kérést, újévi fogadalmat eljuttatni hozzájuk és két hétig lesz ajándékozás napi fődíjakkal.
Sajnálom, nem tudom, a gépem azt válaszolta, nem található ilyen cikk. Én annyit tudok a játékról, amit a héten már beírtam ill. azt, hogy e-mailen és postacímükön lehet a kérést, újévi fogadalmat eljuttatni hozzájuk és két hétig lesz ajándékozás napi fődíjakkal.
Gladiátor,
A Danubiusos baba játék megegyezik ezzel http://www.danubius.hu/DanubiusRadioCikk.aspx?Article
ID=806eb784-7272-4856-8d4d-a2aec36008c9, vagy ez két különböző dolog ?
Köszi.
A Danubiusos baba játék megegyezik ezzel http://www.danubius.hu/DanubiusRadioCikk.aspx?Article
ID=806eb784-7272-4856-8d4d-a2aec36008c9, vagy ez két különböző dolog ?
Köszi.
Mano, szia!
Nyertem a héten Atomic Kitten cd-t, infraszaunabérletet és téli ajándékcsomagot, utóbbi elég izgalmasan hangzik. Smshírszerzésről vagy jót vagy semmit, én maradok utóbbinál. A slágerreklámot majd figyeljük, hogy minél előbb meglegyen az infónk, aki hallja, írja be. Danubiusos Baba játékra e-mailt is lehet küldeni hétfőtől, én ma küldtem!
Nyertem a héten Atomic Kitten cd-t, infraszaunabérletet és téli ajándékcsomagot, utóbbi elég izgalmasan hangzik. Smshírszerzésről vagy jót vagy semmit, én maradok utóbbinál. A slágerreklámot majd figyeljük, hogy minél előbb meglegyen az infónk, aki hallja, írja be. Danubiusos Baba játékra e-mailt is lehet küldeni hétfőtől, én ma küldtem!
Sms hírszerzők! Mizújs? Nyertetek már valamit?
Szorítok nektek. Én most anyagiak miatt nem tudok résztvenni a játékban.
Szorítok nektek. Én most anyagiak miatt nem tudok résztvenni a játékban.

Figyeld a reklámokban van benne. Hogy mit kell csinálni. Én még figyelem és írok, ha többet tudok.
én hallgatom a slágert ,de nem hallom hova és mit kell küldeni csak azt hogy hétfőn indul Ki tud többet?
Hanyatka.
Köszönjük az infót. Danubiuson hétfőtől minden nap nyeremények várhatók reggelente 4 (Babaápolási csomagok) és délutánonként a napi fődíj. Levelet várnak, főleg kisbabás szülőktől, hogy mit fogadtak meg 2004-re, ill. minek örülnének, ha az övék lehetne. Jelentkezési lap a holnapi Blikk-ben ill. jelentkezni lehet az e-mailcíműkön is. Sorsolás naponta Pirosnál.
Akit érdekel a beküldési cím vagy esetleg más valami, e-mailre írjon, szívesen válaszolok holnap.
Köszönjük az infót. Danubiuson hétfőtől minden nap nyeremények várhatók reggelente 4 (Babaápolási csomagok) és délutánonként a napi fődíj. Levelet várnak, főleg kisbabás szülőktől, hogy mit fogadtak meg 2004-re, ill. minek örülnének, ha az övék lehetne. Jelentkezési lap a holnapi Blikk-ben ill. jelentkezni lehet az e-mailcíműkön is. Sorsolás naponta Pirosnál.
Akit érdekel a beküldési cím vagy esetleg más valami, e-mailre írjon, szívesen válaszolok holnap.hétfőtől sláger rádió 20.000,-Ft. a 06-30.3000000-ra kell küldeni valamit figyeljétek, és a benneteket hívnak vissza azt kell bemondani, hogy a slágerrádiót a munkahelyemen hallgatom. Ennyi
szerintem is pénz kidobás az emelt díjas sms.
Ez csak a mi bukszánkra megy
Ez csak a mi bukszánkra megy
a játék címe www.smshirszerzo.hu
első olvasatra pénzkidobás
első olvasatra pénzkidobás
Bocs, csak azt ismétlem, amit mondtak, ennyit tudtam megjegyezni, teletexten nem tudok utánanézni
Gondoltam, hátha valaki...
Gondoltam, hátha valaki...554-en csak a nyerő kód van.
Évi.
Máris nézem, nem hallottam semmit de az rtl 555-ön csak annyi van mint napközben és hogy újból jelentkeznek.
Máris nézem, nem hallottam semmit de az rtl 555-ön csak annyi van mint napközben és hogy újból jelentkeznek.
Az RTL-en most nyomták le a napi nyerő kódot:
GMJT... a többit nem tudtam megjegyezni, de a nyertesekkel együtt az RTL teletext 554. oldalán olvasható.
GMJT... a többit nem tudtam megjegyezni, de a nyertesekkel együtt az RTL teletext 554. oldalán olvasható.