Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 80 / 892 oldal |
Spár Szigetmánia albumot szeretne valaki ma még /remélem sikerül/ jelezzen! 550ft+ 490Ft +150Ft = 1190Ft /Pick Pack pont feladással
Egy rokonom házat újít fel, most burkolni készülnek.
Ha valaki tudna Győr környékén olcsó padlólapot és csempét, akkor írna nekem?
Gondoltam hátha van valahol utolsó négyzetméterek nagyon olcsón, vagy ha bezár egy üzlet és végkiárusít....
Fiatalok, jön a trónörökös is, így jó lenne nekik valami olcsóbbnál is olcsóbb lehetőség
" alt="
">
" alt="
">
Ha valaki tudna Győr környékén olcsó padlólapot és csempét, akkor írna nekem?
Gondoltam hátha van valahol utolsó négyzetméterek nagyon olcsón, vagy ha bezár egy üzlet és végkiárusít....
Fiatalok, jön a trónörökös is, így jó lenne nekik valami olcsóbbnál is olcsóbb lehetőség
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok, a Nutellás kenyérpirítóhoz adtak jótállást nem emlékszik valaki? Mit kell tenni szerintetek, ha elromlott?
" alt="
">
" alt="
">Kösz.
Help! jojó címét elküldené valaki? Elfelejtette küldeni és vinném a csomagját a postára.
Nekem jó az egy szem freemail fiókom,tegnap is jó volt.
Köszi, már 3 napja írtam, de mégsem tudok belépni, jelenleg importálom a leveleimet a gmail-os fiókomba.
Akkor remélhetőleg megjavítják, mert nem egyedi hiba
Én ide írtam nekik: http://help.freemail.hu/index.php?method=3&q=51
Én ide írtam nekik: http://help.freemail.hu/index.php?method=3&q=51
Én sem tudom elolvasni a beérkező leveleket kommunikációs hiba miatt. (freemail)
Köszönöm
" alt="
">
" alt="
">kirri
Írtam, nézz be a postaládádba
" alt="
">
Írtam, nézz be a postaládádba
" alt="
">Napok óta nem tudok bemenni a freemailben a beérkező levelekbe, a többibe igen, csak a beérkezö levelekbe nem. Ezt írja ki:
Kommunikációs hiba! (#c0003) nem volt valakinek ilyen? Nem tudtok segíteni?
Kommunikációs hiba! (#c0003) nem volt valakinek ilyen? Nem tudtok segíteni?
GVali - nekem van. Priviben egyeztessünk.
Tavaly télen kapható volt olyan Jagermeister díszdoboz, amiben okostelefonhoz használható kesztyű (fekete, narancsszínű újjvégekkel) volt az ital mellé csomagolt ajándék. Látott ilyet valaki valahol mostanában? Vagy cserére lenne valakinek ilyen kesztyűje?
BUDAPEST-ről KISTELEK-re nem megy valaki véletlenül január 1-4 között???
Tudna nekem segíteni valaki? Olyan fundamentás embert keresek aki tud segíteni hitel kapcsán. Telefonszám és név érdekelne. Mindegy melyik városban lakik?
Köszönöm.
Köszönöm.
Segítőkész
" alt="
">
" alt="
">pufo
De rendes vagy! Köszönöm
" alt="
">
De rendes vagy! Köszönöm
" alt="
">Megoldódott
" alt="
">
" alt="
">A tesóm sörpadot keres dec. 26-ra kölcsönbe, lehetőleg a XIV. ker-ben.
Más vonalon is keresi lázasan, de gondoltam megkérdezem itt is
" alt="
">
A kölcsönző cégről már lemaradt...
Más vonalon is keresi lázasan, de gondoltam megkérdezem itt is
" alt="
">
A kölcsönző cégről már lemaradt...