Hát, ha valaki nem olvassa el a jsz-t. Benne volt az Ékezet Kft.
Azonnal értesítettek, amikor nyertél és megírták, hogy
"A nyeremény a játék lezárulta után, az összes nyertesnek egyszerre kerül kiküldésre, melyre várhatóan a Játék végétől számított 30 (harminc) naptári napon belül kerül sor."
Huhh!!
Még jó, hogy beleolvastam a mai bejegyzésekbe.
Akartam kérdezni, hogy a Packeta, s az Ékezet nem adathalász?
(Nekem nagyon ismeretlenül csengő nevek)
De így már megnyugodtam.
Csak semmi nyertesség-értesítő, fogggalmammsenincsen, hogy mit hoznak, mikor (holnap?) .
Napibetevő! Többször voltunk már Erdélyben, csak kis családdal szoktunk, de 10 fő kicsit szervezést igényel, ha megkapom a feltételeket a szervezőktől, okosabb leszek, köszi a hozzászólást.
Vidaek
Hát sajnos ez ilyen sztori, az előző Csíki sörös promócióban is ki kellett utazni Csíkszeredára, ha a főnyereményekre hajtottál, mert helyben osztották a tombola jegyet (két "helyi" lakos nyerte). Össze kell kapcsolni egy erdélyi kirándulással, csak úgy éri meg. Nagyon szép környék (a gyár is jól nézki), csak kb. 62 falun kell keresztül menni, amíg odaérsz.
...és látom érdekes módon frissült a kiírás itt is, már ott szerepel az egyéni odautazással

" alt="

">
pieceofluck! Köszönöm

" alt="

">
Ha jóváhagyják, biztosan kapok valami infot, ha nem, akkor kérek

" alt="

">
vidaek, először is gratulálok! 😊
Nekem nincs ilyen jellegű tapasztalatom, de a helyedben mindenképpen kérnék egy részletes leírást arról, mit tartalmaz a nyeremény /helyszín, milyen költségeket állnak, stb./, hogy el tudd dönteni, megérné-e neked elutazni.
Sziasztok!
Nem tudom, hol van a mondandómnak a helye, úgyhogy ide írom. Tegnap nagy örömmel beírtam, hogy -ugyan nincs visszaigazolva- Csíki heti díjat nyertem. Régóta játszom, ez 100.000 ft értékű nyeremény, soha nem volt még hasonló nagyságrend sem, tehát én nem vagyok olyan ügyes fórumos, mint a legtöbben, de lelkes vagyok.
Szóval elkezdtem böngészni a játékszabályzatot és semmi konkrét a nyereményről, DE gyorsan, ügyesen rájöttem, hogy nekik CSAK Erdélyben van gyáruk (én naív gondoltam több helyen), úgyhogy 9 órás út, 700 km a távolság, kicsit soknak érzem saját forrásból 10 főre az utazást. A nyeremény 10 fő részére 10.000 ft/fő gyárlátogatás, étel-italfogyasztás....
Tapasztalatlanként csak a véleményeteket szeretném kérni, hogy ilyenkor mi, hogyan szokott történni, volt hasonló tapasztalat ilyen nyereménnyel kapcsolatban? Ti mit szóltok hozzá? Tudom, hogy ajándék lónak, de....
Teca41 köszönöm a választ. Akik privi üzit írtak, nekik is köszönöm!!
Töltöm fel a kódjaimat, a férjem a nappaliban fotózza a blokkokat. Rohanok ki hozzá, mondom: - Hol a blokk? Ide vele! Olyan ez, mint a szülészeti osztály, meg kell adnom az APA-t.
Valamibe tedd bele a korongot és vizet engedj rá. Szórd rá a magokat. Nekem már ki keltek

" alt="

">
Spar-Maggi ültethető fűszernövényszett.
Elnézést ha buta a kérdés, de hogy kell ezt elültetni? Van három törött virágcserepem (kössz futár) három barna pici korongom amik esnek szét és a 3 kis átlátszó tasakocska. Utóbbiak tartalmát most beleszórhatom egy általános virágföldbe?
Aktiváld a Telekom alkalmazásban a 2021. november 22. és december 20. között 10 napos díjmentes mobilnet opciót,
https://index.hu/kultur/2021/12/04/whamageddon-last-c
hristmas-kihivas-jatek-wham-zene-dal-karacsony-kihiv
as/

" alt="

">
http://www.orszaggerinctornaja.hu/
Még lehet regisztrálni! Dec. 4. 9 óráigI
Ingyenes! Dec.12.ig visszanézhető a videó.

" alt="

"> egy jó úttörő ott segít ahol tud

" alt="

">
pityesz76- nak nagyon köszönöm a segítséget!
Most használhatóan átkerült a szavazások topikba!
Segítsünk Daninak!
https://www.facebook.com/groups/licitcsodacsoport/per
malink/1226689674523287
S.I.faktor mobilról csináltam valóban, de nem értek hozzá sajna, h megoldjam!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások