Sziasztok!
brands.hu-ra meghívót tudok küldeni
Sziasztok.

" alt="

">Még 13 napig érvényes az iwiw meghivóm.

" alt="

">Akinek kell irjon mélt.

" alt="

">
Szia nyhcsilla!
Ha van még meghívód, akkor én kérnék. Címem: f.heni80@gmail.com
Előre is köszi!
bocs még 15 napig érvényes
attyla999
itt biztos találsz valakit, aki tud Neked küldeni:
pcforum.hu/tarsalgo/48646/cinemastore+meghivo.htm
l
attyla999
próbáld meg igy kérni: overfull@citromail.hu
Valós email
felhasználónév /kell küldni/
nekem a http://cinemastore.hu/ weboldalra kellene meghivo
akinek van küldjön
bunkoczi.attila@gmail.com
előre is köszönöm
www.hellobroker.hu/HB15986
Minden hónapban a legnépszerűbb fiú és a legnépszerűbb lány a hello broker vendége egy exkluzív kétszemélyes vacsorára.
de nyerhetsz egy mp3 lejátszót is.Gyűjtsd a krediteket, mert nemsokára indul a licitálás a BrokerShop értékes termékeire.
Legyél a legnépszerűbbek egyike, fedezd fel milyen ismertnek lenni, mert most a hellobroker-en te is sztár lehetsz.
A népszerűeknek exkluzív programokat szervezünk és hamarosan egy fotózással egybekötött interjú alkalmával, akár cikket is írunk rólad, melyben kívánságaid szerint bemutatjuk életedet a közösségnek.
Nekem van meghívóm több olyan oldalra is ,ahol péntokat gyűjtve nagyon jó kis ajándékokat elhet kapni.1 hónapon belül 3 ajándékot is kaptam.Írjatok ha küldhetek emghívót.
Mitsubishi autó tulajdonosokat keresek, akiknek tudok küldeni meghívót a Micukós játékra.

" alt="

">
Fasza. Reginél meg kell adnod a leveleződ jelszavát. Ettől a pillanattól a rendszer automatikusan küldi majd a meghívót minden e-mail címre, amit ott talál. Mint ahogy pl. a hi5 teszi.
S mindenféle spammal is megszór majd mindenkit, akinek az e-mail címét megtalálja vmelyik ostoba beregisztráltnál. Nem is beszélve a teljes profilképről, amit bekérnek családról, mhelyről, stb...
Ez a "játék" azoknak szól, akik bmit bevállalnak egy lyukas 2 fillérért, vagy egy száraz kutyagumiért.
S még csak az sem látszik, kiknek adjátok meg a bizalmas adatokat.
kérek szépen az egzinet-re meghívót
Küldhetnék valakinek meghívót egy oldalra, ahol az a cél, hogy minél több ismerősöd legyen!
150.000 havonta
200.000 3 havonta pluszba
Cserébe regisztrálhatok, amire szeretnéd!
Sziasztok!

" alt="

">Van egy iwiw meghívóm.

" alt="

"> Akinek kellirjon mélt.

" alt="

"> Még 18 napig érvényes.
Van egy iwiw meghívóm, ha érdekel valakit vagy ismerősét
Gyere, és regisztrálj te is a legtöbbismerős.hu weboldalon, gyűjts ismerősöket, így esélyed van a havi 150.000 Ft-ot megnyerni.
Kattints a linkre, és regisztrálj: http://www.legtobbismeros.hu/i/1728_6a929
bidtravel meghívó valakinek??
attyla999! Érdekelne a meghívó,köszi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások