Biztos van egy szupernagyija!

Már én is észrevettem,nem irigylem,irigykedem,de szerintem van vmi taktikája,h. ennyiszer nyer!
És is szeretem a pepsit,sokat is vettem,iszom,jáccottam is sokat,de csak 1-et nyertem.
Nyílván ő szereti a Pepsit, másokkal ellentétben...
Naés?

Szíve joga boltot nyitni is akár.
Láttátok Csobán Gyula Tamás (Bordány) mennyi sokat nyert? Boltot nyithat Sony MP-ből.
VárszegiViki:
Hánykor telefonáltak hogy nyertetek, ma?
Gratulálok! Ti nagyon szerencsések vagytok!
Mikor hívták, s mikor küldte be?
De jóó az öcsém is nyert 1 szem kupakkal.

tudom, vagy 5-ön cseréltem is, de úgyse iszom meg később se..mit rakosgassam..amit hazavittem a többieknek, arról nem engedik hogy leszedjem a kupakot...
Elég lenne kupakot cserélni rajta!
én is most hívtam ezt a 20-as számot..kapcsoltak, aztán megkérdezem a kolléganőmet, aztán diktáljam be a telefonszámot, aztán a várok, majd azt mondja, hogy odaadom a kolléganőmnek, s ha nyertek akkor felhívja...jó fej, pont ezért telefonáltam...na megyek kiöntök még 10 pepsit a mosdóba...-))
pappocs
én a hidegdrótot hívtam fel, de tök felesleges volt.
szerintetek érdemes felhívni a számot, hogy nyertem e hétfőn, vagy kedden? Adnak infot, telefonált már vki?
Én is mindig ott ülök telefonközelben ha ilyesmivel játszok,néha kellemetlen is,mert a strandon amíg a férjem letette a telót a zárható szekrénybe,én mindenhova cipeltem magammal,vagy valaki ügyeletet tartott a sátornál. Persze akkor nem hívtak telefon ügyben,de szerencsére MP3-at már sikerült nyernem,az első koddal.
Nem hibáztatunk, csak a lehetőségeket mérlegeljük.
Én, ha játszom ilyen játékkal, akkor csak olyan számmal, amit bmikor fel tudunk venni. Ha ez nem megoldható, akkor inkább kihagyom.
ha van nem fogadott hívása akkor visszahívja h ki kereste , ilyen nem volt. tudtommal csak 20as számról hívnak. semmilyen nemfogadott ismeretlen eredetű hívása nem volt. tényleg.nem mi vagyunk itt a hunyók bármennyirebennünk keresitek a hibát

vagy esetleg szám nélkül is hívhatták, nem?
Azt írtad: Egyszer hívtak ERRŐL a számról.
De nem csak egy számról hívhattak.
sada ne haragudj de mégegyszer leírom
csak egyszer hívták!tudnák róla ha keresték volna többször
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások