Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 80 / 149 oldal |
Én pl. beváltottam mindet. Lehet, hogy lesz jobb cucc, de egyrészt ez már biztos, másrészt mivel év végéig lehet gyűjteni, ha lesz jobb majd gyűjtök rá.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
sziasztok!
ti beváltjátok a pontjaitokat feldoboxra 6-áig, vagy reménykedtek benne, hogy lesz jobb cucc is később?
ti beváltjátok a pontjaitokat feldoboxra 6-áig, vagy reménykedtek benne, hogy lesz jobb cucc is később?
A Görög étterem nyitva van már?
Utoljára mikor mentünk volna oda enni még átalakítás miatt zárva volt
" alt="
">
Utoljára mikor mentünk volna oda enni még átalakítás miatt zárva volt
" alt="
">A 20 pont/kupak átlag az nem rossz.
Nekem tegnap 30 kupakbol 610 pont, nem tudom az rossz-e....
Viszont ha van valakinek felesleges 1-2 kupakja, hogy meglegyen a 700-am akkor keressen meg!
Viszont ha van valakinek felesleges 1-2 kupakja, hogy meglegyen a 700-am akkor keressen meg!
Nekem is tegnap elég rossz volt az arány: 8 kupakból mindegyik 5 pontos volt.
" alt="
">
" alt="
">3-ból 2X5 pont, és egy 25 pont
" alt="
">
" alt="
">4.-IK: 5 PONT
" alt="
">
" alt="
">3.-IK:25 PONT
második:50 pont
nekem elsőre 25 pontot adott
" alt="
">
" alt="
">Mango véletlenszerű.
Tavaly amíg mindenkinek gyorsan gyarapodtak a pontjai, nekem folyamatosan csak 5 pontokat adott, 1-2x 25-öt. 50-est hónapokig nem is láttam.
Tavaly amíg mindenkinek gyorsan gyarapodtak a pontjai, nekem folyamatosan csak 5 pontokat adott, 1-2x 25-öt. 50-est hónapokig nem is láttam.
Eddig nem tapaszaltam, hogy a feltöltött kupakjaim közül egymás után 9db 5 pontosom volt, a 15 kupakból. Most a coke variál, hogy minimális pontot lehessen kapni, vagy ezek a kupakok előre vannak " programozva"? Eddig ez utóbbit gondoltam. DE már este is töltöttem és ugyanígy jártam. Soha nem volt ilyen arány a feltöltött pontjaim között.
Így nem lesz 700 pontom.
Így nem lesz 700 pontom.
Köszi, írtam nekik.
Gyorsan megnéztem, az enyémek megvannak.
kérdezz rá az ügyfélszolgálatukon
És ma sincs meg
" alt="
">
" alt="
">Érdekes. Nekem tegnap 1 pontom se volt
" alt="
"> Pedig elég soknak kéne lennie.
" alt="
"> Pedig elég soknak kéne lennie.nem törölték Macskusz
Asszem le vagyok maradva. Mikor törölték a tavalyi Coke pontokat?